Bijzondere primeurs bij De Nederlandse Modelspoordagen in De Broodfabriek!

Ook dit jaar zijn de mooiste modelspoorbanen te zien in het Spoorwegmuseum

Ontdek de vele bijzondere facetten ✅ van de modeltrein/modelspoor hobby op 14 & 15 januari tijdens De Nederlandse Modelspoordagen in De Broodfabriek waar je 2 dagen lang het modelspoor-plezier kan beleven!

 

32 MODELSPOORBANEN

 

Diverse verenigingen en thuishobbyisten stellen tijdens de Nederlandse Modelspoordagen hun modelspoorbaan ten toon. U kunt een combinatie verwachten van kleine banen met verfijnde details en grotere banen vol elektronische componenten.

 


Ook dit jaar zijn de mooiste modelspoorbanen te zien in het Spoorwegmuseum

 

Net zoals voorgaande edities worden Nederlandse primeurs tentoongesteld. De komende editie zijn er maar liefst 20 nieuwe banen te bewonderen waarvan veel internationale primeurs zoals o.a.:

 

Steffen Spittler met “Bahnhof Grossrückerswalde”,

Haagse Modelbouwclub met “Hofpleinlijn”,

Luc de Martelaere met “Sankou Ferry”,

Franck Combe brengt “Lucky Luke Nugget Gulch”

Deze modelspoorbanen zijn nog nooit eerder tentoongesteld, dus zeker de moeite waard om te bekijken!


Ook dit jaar zijn de mooiste modelspoorbanen te zien in het Spoorwegmuseum

VERKOOPSTANDS

 

Naast de tentoongestelde modelbanen, vindt u op de beurs een ruim aanbod van stands van winkeliers, waar zowel nieuwe als gebruikte materialen aangeboden worden. Denk aan de nieuwste modellen van bekende merken als Märklin, Roco, PIKO en Fleischmann en materialen van kleinere en oudere merken als Egger-Bahn, Minitrains, Peco en Lima. Tevens kunnen bezoekers terecht voor achtergrondmateriaal, scenery, elektronica, gereedschappen, computerprogrammatuur, video- en fotomateriaal, boeken en tijdschriften.

 

KINDERPLEIN

 

Er zijn voldoende activiteiten voor kinderen aanwezig waarbij op een speelse manier kennis gemaakt kan worden met modelspoor. Voor de allerkleinsten is er de BRIO baan. Ook is er een zwaargewicht beschikbaar, een baan met een LGB locomotief. Voor de wat grotere kinderen is er ook de mogelijkheid om van Märklin materiaal een baan uit te leggen. Daarnaast is er de ruimte om huisjes te maken en het magische gras van Noch Grasmaster aan te brengen.


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u de vorige edities een leuke dag gehad op De Nederlandse Modelspoordagen in De Broodfabriek! met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Modelspoordagen naar ons op, bijgevoegd met wat foto’s.

 

Veel succes, Redactie VoorPlussers


 

 ALGEMENE INFORMATIE

Wat                : De Nederlandse Modelspoordagen

 

Waar              : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

 

Wanneer         : 14 & 15 Januari

 

Openingstijden : 10.00 uur – 17.00 uur

 

Tickets (kassa) : €12,- (volwassenen), €6,- (kinderen 3 t/m 12 jaar)

 

Website          : www.modelspoordagen.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!        

 

 

Ook dit jaar zijn de mooiste modelspoorbanen te zien in het Spoorwegmuseum

Reactie schrijven

Commentaren: 0