Groot aanbod aan sneeuwklokjes op het Sneeuwklokjesfeest 2023 op De Boschhoeve in Wolfheze

Als de sneeuwklokjes bloeien komt de lente! 

 

Het kan best nog wel koud zijn in februari, maar op De Boschhoeve in Wolfheze ervaren bezoekers

al volop het lentegevoel tijdens het traditionele Sneeuwklokjesfeest.

Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 staat de grote schuur vol met héél véél

verschillende sneeuwklokken. Vaste bezoekers gaan jaarlijks op zoek naar bijzondere soorten. Maar ook de beginnende liefhebber komt ruimschoots aan haar of zijn trekken. Er is volop keuze en de onderlinge verschillen in vorm, tekening en grootte zijn goed te zien.  

 

Voor data 2024 kijk hier!


Naast sneeuwklokjes valt er nog meer te kiezen. Kleine tulpjes, krokussen, narcissen en prachtige pioenrozen staan klaar. Ook zijn er al volop dahliaknollen in zak te koop. Op de foto’s bij elke dahliakist is goed te zien wat te toekomst brengt qua kleur, vorm en formaat. Ook hiervoor hebben veel vaste bezoekers hun wensenlijstje dan al klaar.

Collega kwekers bieden een gevarieerd aanbod van kerstrozen, alpine planten, cyclamen en vroeg bloeiende heesters en bomen. Het sneeuwklokje is bovendien een dankbaar onderwerp voor illustraties op wenskaarten en kalenders, serviesgoed en glaswerk, tafelkleden en servetten. Diverse

 

kramen zijn dan ook overvloedig gevuld met galanthofilia.

 

Omdat we in februari nooit zeker zijn van het weer wordt warm aankleden aanbevolen. In de theeschenkerij zijn allerlei lekkere taarten en cakes, soep en broodjes te koop. En ook buiten is het rondom de brandende vuurkorven goed toeven.

De entree op 9, 10 en 11 februari 2023 bedraagt € 4,- p.p. Dagelijks geopend van 10.00 - 16.00 uur.

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op het  Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen van het bezoek naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers


Open Sneeuwklokjesdagen

 

Op zaterdag 28 januari kunnen de vroegst bloeiende sneeuwklokjes al worden bewonderd.

Op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24 en zaterdag 25 februari is de kwekerij ook geopend van 10.00- 16.00 uur. In de tuinen staan grote groepen sneeuwklokken in bloei en in de grote schuur zijn sneeuwklokjes te koop. In de theeschenkerij serveren we koffie en thee met wat lekkers. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

 

Website: www.boschhoeve.nl 

 

Zie ook ons artikel Data Sneeuwklokjesweekend in Arboretum Kalmthout

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Groot aanbod aan sneeuwklokjes op het  Sneeuwklokjesfeest 2023 op De Boschhoeve in Wolfheze

Reactie schrijven

Commentaren: 0