Sneeuwklokjesfeest 2024 op De Boschhoeve in Wolfheze

Sneeuwklokjes! We krijgen er nooit genoeg van!  

  

 

Tijdens het jaarlijkse Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve voel je dat de lente eraan komt.  Zelfs als het koud is, zelfs als er nog sneeuw ligt. Want geen enkele lentebode is zo mooi en zo lief als het sneeuwklokje.   

 

Op donderdag  8, vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 staat de grote schuur er vol mee. De echte liefhebbers gaan op zoek naar bijzondere soorten terwijl beginnende tuiniers voorzichtig hun keus maken uit het grote aanbod. 

Want wie goed kijkt ziet de verschillen in grootte, vorm, kleur en tekening.  Kleine tulpjes, krokussen, narcissen en prachtige pioenrozen completeren het aanbod.


Ook de dahliaknollen in zak vinden elk jaar gretig aftrek. Ook hiervoor hebben liefhebbers hun wensenlijstje al klaar, Het overzicht op de website helpt bij het maken van keuzes.  

 

 

Collega kwekers bieden bijzondere sneeuwklokjes en kerstrozen, alpine planten, cyclamen en vroeg bloeiende heesters. In diverse stands is het sneeuwklokje bovendien een dankbaar onderwerp voor wenskaarten, kalenders, serviesgoed,  sieraden, glaswerk en linnengoed. 

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op het  Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen van het bezoek naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers


Tijdens het Sneeuwklokjesfeest is De Boschhoeve geopend van 10.00-16.00 uur. De entree op 8, 9 en 10 februari bedraagt € 4,- p.p.   Zo vroeg in het jaar kan het flink koud zijn dus warm aankleden wordt aanbevolen. In de theeschenkerij is koffie of thee met wat lekkers verkrijgbaar en voor de lunch zijn er soep en broodjes. 

Open Sneeuwklokjesdagen vóór en ná het sneeuwklokjesfeest

Op zaterdag 27 januari kunnen bezoekers alvast genieten van vroeg bloeiende sneeuwklokjes en kunnen de sneeuwklokjesbestellingen worden opgehaald en betaald. Ook starten we op de 27e met de verkoop van dahliaknollen in zak.  Op 16, 17, 23 en 24 februari kunnen de sneeuwklokjes die overal in de tuinen in bloei staan worden bewonderd. Ook dan is de theeschenkerij geopend voor koffie of thee met wat lekkers. Dan is de toegang gratis. 

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

 

Website: www.boschhoeve.nl 

 

Zie ook ons artikel Data Sneeuwklokjesweekend in Arboretum Kalmthout

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Sneeuwklokjesfeest 2024 op De Boschhoeve in Wolfheze

Reactie schrijven

Commentaren: 0