Editie E-bike Xperience in mei dit jaar, gaat niet door vanwege de coronacrisis.

Editie E-bike Xperience in mei dit jaar, gaat niet door vanwege de coronacrisis.

De komende editie van E-bike Xperience ✅op 7 en 8 mei in Jaarbeurs Utrecht gaat niet door vanwege de coronacrisis. De organisator van het e-bike-testevenement, Hicle Events, kijkt nu naar alternatieve datums in februari 2022.

 

Eerder besloot Hicle Events de Fiets en Wandelbeurs te annuleren, die eveneens voor 7 en 8 mei op het programma stond in Jaarbeurs. “Gezien de onzekere situatie moesten we noodgedwongen dit besluit nemen, ondanks de grote interesse van consumenten en exposanten”, zegt Nick Roodenburg, salesmanager bij Hicle Events. “Onze intentie is nu beide events te verzetten naar februari 2022, wederom met Jaarbeurs Utrecht als locatie.”


Editie E-bike Xperience in mei dit jaar, gaat niet door vanwege de coronacrisis.

De Fiets en Wandelbeurs in Nederland gaat dit jaar 100% online met een digitaal en interactief event op 23 en 24 april, in combinatie met de Fiets en Wandelbeurs in Vlaanderen. Ook e-bikemerken zijn uitgenodigd hieraan deel te nemen. “Natuurlijk is het testen van elektrische fietsen digitaal niet mogelijk”, zegt Roodenburg. “Maar wel kunnen e-bike-exposanten in een digitale stand hun nieuwste modellen tonen en eventueel met bezoekers een afspraak maken voor een testrit aan huis, bij de dichtstbijzijnde dealer of op een testlocatie elders.”

 

 

Hicle Events annuleert vanwege de coronacrisis ook de komende editie van E-bike Challenge, het enige grootschalige e-bike-testevent van België. Deze stond voor 1 en 2 mei op de kalender in Flanders Expo in Gent, in combinatie met de Fiets en Wandelbeurs. Ook voor deze events kijkt de organisatie naar alternatieve datums in februari 2022.


Editie E-bike Xperience in mei dit jaar, gaat niet door vanwege de coronacrisis.

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


Editie E-bike Xperience in mei dit jaar, gaat niet door vanwege de coronacrisis.

Reactie schrijven

Commentaren: 0