De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

Een elektrische fiets, wie wil er nu niet een hebben!

 

Om u als klant zo goed mogelijk de keuze te geven aan elektrische fietsen kunt u hier een keuze maken uit een breed assortiment zowel in dames- als herenfietsen. Zo kunt u zelf een afweging maken wat voor u het belangrijkst is en de elektrische fiets kiezen die bij u past.  

De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

U heeft  bijvoorbeeld de keuze uit een voorwiel-, midden- en achtermotor en kunt hierbij kiezen uit verschillende grote merken. Er is een grote eigen voorraad. Het voordeel hiervan is dat wij u uw fiets snel kunnen leveren.  Er worden voor de meeste modellen een levertijd van 1 tot 3 werkdagen gehanteerd. Bij fietsen die niet in eigen voorraad zijn geldt de levertijd van de betrokken leverancier. Hiervan zijn wij dan afhankelijk. Na uw bestelling wordt de fiets gemonteerd, verwerkt voor verzending en aangeboden bij onze transporteur


Hoge kortingen

Wie houdt er nou niet van een korting? Precies. Hier vindt u merken waar er standaard de maximale kortingen geven, ook op de nieuwste collecties. Daarnaast is er ook een grote keus aan overjarige modellen van merken als Leader Sara, Popal, Dutchbike, Puch en Vogue die met een extra hoge korting aangeboden worden! We proberen onze webshop 100% up-to-date te houden.

 

Voor een overzicht van alle elektrische fietsen kijk hier!

De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

Reactie schrijven

Commentaren: 0