De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

Een elektrische fiets, wie wil er nu niet een hebben!

 

Om u als klant zo goed mogelijk de keuze te geven aan elektrische fietsen kunt u hier een keuze maken uit een breed assortiment zowel in dames- als herenfietsen. Zo kunt u zelf een afweging maken wat voor u het belangrijkst is en de elektrische fiets kiezen die bij u past.  

De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

U heeft  bijvoorbeeld de keuze uit een voorwiel-, midden- en achtermotor en kunt hierbij kiezen uit verschillende grote merken. Er is een grote eigen voorraad. Het voordeel hiervan is dat wij u uw fiets snel kunnen leveren.  Er worden voor de meeste modellen een levertijd van 1 tot 3 werkdagen gehanteerd. Bij fietsen die niet in eigen voorraad zijn geldt de levertijd van de betrokken leverancier. Hiervan zijn wij dan afhankelijk. Na uw bestelling wordt de fiets gemonteerd, verwerkt voor verzending en aangeboden bij onze transporteur


Hoge kortingen

Wie houdt er nou niet van een korting? Precies. Hier vindt u merken waar er standaard de maximale kortingen geven, ook op de nieuwste collecties. Daarnaast is er ook een grote keus aan overjarige modellen van merken als Leader Sara, Popal, Dutchbike, Puch en Vogue die met een extra hoge korting aangeboden worden! We proberen onze webshop 100% up-to-date te houden.

 

Voor een overzicht van alle elektrische fietsen kijk hier!

RSS productfeed

Dino 146R Barbie 14 Inch 24 cm Meisjes Knijprem Roze (za, 30 mei 2020)
Dino 146R Barbie meisjesfiets Ga nu lekker een stukje fietsen met jouw vriendin Barbie! Een echte meisjesfiets met Italiaanse topkwaliteit en design. De fiets is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar en een lichaamslengte van 95 t/m 127 cm. Specificaties: Wielmaat: 14 inch Framemaat: 24 cm Geslacht: meisjes Kleur: roze / wit Voorrem: knijprem Achterrem: knijprem Materiaal: staal Kunststof voor- en achterspatborden Roze rubber banden Witte spaakwielen Extra veilige handvatten Anti-slip pedalen Accessoires: Zijwieltjes: ja Fietsmandje: ja EUR 100.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dino 346 20 Inch 49 cm Jongens V Brake Zwart (Sat, 30 May 2020)
Dino 346 20" BMX uitgevoerd met: - Bovenbuismaat: 49 cm - kleur: zwart - frame: cr-mo staal - voorvork: Hi-Ten 1" staal, 360 graden draaibaar - crankset: zwart, 44 x 175 mm - remmen: alloy V-brakes - velgen: alloy 48-gaats, 14 mm as - pegs: anti-slip 38 mm Hi-Ten EUR 164.95 Meer informatie
>> meer lezen

Marvel bidon met bidonhouder Spider Man blauw/rood 330 ml (Sat, 30 May 2020)
Marvel bidon met bidonhouder Spider-Man Stap elke dag vrolijk op de fiets met deze super leuke bidon van Spider-Man. De bidon heeft een lekvrije dop. De bidonhouder bevestig je met twee bouten op het frame van jouw fiets. Specificaties: Kleur: rood/blauw Geslacht: jongens Materiaal: kunststof Inhoud: 330 ml Exclusief 2 bouten. Inhoud: 1 Bidon 1 Bidonhouder EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dino fietshelm Barbie meisjes roze maat 54/58 (Sat, 30 May 2020)
Dino fietshelm Barbie Met deze super coole helm van Barbie ben jij altijd goed beschermd tijdens het fietsen, schaatsen of skaten! De helmbanden zijn verstelbaar, zodat de helm altijd goed om jouw hoofd aansluit. Specificaties: Kleur: roze/wit Geslacht: meisjes Materiaal buitenkant: kunststof Materiaal voering: EPS Hoofdomtrek: 54/58 cm Gewicht: 190 gram EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

Aurelia vouwfiets 20 Inch 27 cm Unisex V Brake Grijs (Sat, 30 May 2020)
Aurelia vouwfiets Deze vouwfiets is gemakkelijk op te vouwen en super licht van gewicht. De vouwfiets is op te vouwen met het geïntegreerde draaisysteem, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Tussen de spaken zitten reflectoren, waardoor je extra opvalt. De vouwfiets is niet alleen robuust en oersterk, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Algemene specificaties: Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal frame: staal Materiaal velg: aluminium Materiaal spatbord: staal Wielmaat: 20 inch Framemaat: 27 cm Afmeting opgevouwen: 65 x 80 x 30 cm (L x B x H) Breedte bagagedrager: 14 cm Versnellingen: geen Stuurpen: verstelbaar in hoogte Zadelpen verend: nee Voorvork verend: nee Gewicht: 11 kg Maximum gewicht: 100 kg Specificaties remmen: Type voorrem: V-brake Type achterrem: V-brake Specificaties verlichting: Verlichting voor: batterijverlichting Verlichting achter: batterijverlichting Specificaties accessoires: Fietsstandaard: EUR 169.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dino Kinderhelm Spiderman 52 56 cm lichtblauw (Sat, 30 May 2020)
Disney Kinderhelm Spiderman Deze mooie fiets- of skatehelm heeft een Spiderman print. De helmbanden zijn verstelbaar, zodat de helm altijd goed op je hoofd aansluit. De helm is voorzien van zes luchtgaten voor een luchtstroom die jouw hoofd koelt. Aan de binnenkant zijn comfort kussentjes aanwezig. Deze zijn bevestigd met klittenband waardoor ze losgehaald en gewassen kunnen worden. Specificaties: Geslacht: jongens Kleur: lichtblauw Afbeelding: Spiderman Geslacht: jongens Hoofdomtrek: 52 tot 56 cm Gewicht: 220 gram Materiaal: kunststof EUR 21.50 Meer informatie
>> meer lezen

Dino Bing 14 Inch 24 cm Jongens Knijprem Rood (Sat, 30 May 2020)
Dino Bing jongensfiets De Dino Bing is een spectaculaire jongensfiets. De fiets ziet er supermooi uit en wordt geleverd met een stuurbord, bidon met bidonhouder en afneembare zijwieltjes. Verder is de fiets uitgerust met veilige knijpremmen zodat jij snel tot stilstand komt. Waar scheur jij morgen naartoe? Algemene specificaties: Kleur: rood Geslacht: jongens Materiaal frame: staal Materiaal velg: staal Wielmaat: 14 inch Framemaat: 24 cm Stuurpen: verstelbaar Zadelpen verend: nee Voorvork verend: nee Versnellingen: 1 Verlichting: geen Gewicht: ca. 9 kg Specificaties remmen: Type voorrem: knijprem Type achterrem: knijprem Specificaties accessoires: Kettingkast: gesloten Stuurbord: ja Spatbord: ja Zijwieltjes: ja, afneembaar Bidon met bidonhouder: ja EUR 109.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dino Bing 12 Inch 21 cm Jongens Doortrapper Rood (Sat, 30 May 2020)
Dino Bing jongensfiets De Dino Bing is een spectaculaire jongensfiets. De fiets ziet er supermooi uit en wordt geleverd met een stuurbord, bidon met bidonhouder en afneembare zijwieltjes. Verder is de fiets uitgerust met een veilige knijprem zodat jij snel tot stilstand komt. Waar scheur jij morgen naartoe? Algemene specificaties: Kleur: rood Geslacht: jongens Materiaal frame: staal Materiaal velg: staal Wielmaat: 12 inch Framemaat: 21 cm Stuurpen: verstelbaar Zadelpen verend: nee Voorvork verend: nee Versnellingen: 1 Verlichting: geen Gewicht: ca. 9 kg Specificaties remmen: Type voorrem: knijprem Type achterrem: doortrapper Specificaties accessoires: Kettingkast: gesloten Stuurbord: ja Spatbord: ja Zijwieltjes: ja, afneembaar Bidon met bidonhouder: ja EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dino 44 Cats 14 Inch 24 cm Jongens Knijprem Wit (Sat, 30 May 2020)
Dino 44 Cats jongensfiets De Dino 44 Cats is een spectaculaire jongensfiets. De fiets ziet er supermooi uit en wordt geleverd met een stuurbord, bidon met bidonhouder en afneembare zijwieltjes. Verder is de fiets uitgerust met veilige knijpremmen zodat jij snel tot stilstand komt. Waar scheur jij morgen naartoe? Algemene specificaties: Kleur: wit Geslacht: jongens Materiaal frame: staal Materiaal velg: staal Wielmaat: 14 inch Framemaat: 24 cm Stuurpen: verstelbaar Zadelpen verend: nee Voorvork verend: nee Versnellingen: 1 Verlichting: geen Gewicht: ca. 9 kg Specificaties remmen: Type voorrem: knijprem Type achterrem: knijprem Specificaties accessoires: Kettingkast: gesloten Stuurbord: ja Spatbord: ja Zijwieltjes: ja, afneembaar Bidon met bidonhouder: ja EUR 98.95 Meer informatie
>> meer lezen

Vogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 3V Rollerbrake Mintgroen (Sat, 30 May 2020)
Vogue Elite 28" dames transportfiets uitgevoerd met: Framemaat: 57 cm Kleur: Mint groen Frame: Aluminium, oversized Stuur: Shimano balhoofd stuurvergrendeling Velgen: Dubbelwandig aluminium Banden: Reflectie Rem voor: Shimano rollerbrake Rem achter: Shimano rollerbrake Versnellingen: Shimano Nexus 3 versnellingen Slot: Axa Solid ringslot Verlichting voor: LED, batterij Verlichting achter: LED, batterij Kettingkast: Hesling Standaard: Ursus Jumbo dubbele standaard Extra's: Oversize voordrager, bel, snelbinders Gewicht: ca. 24 kg EUR 379.00 Meer informatie
>> meer lezen

FastRider Jack One Zwart Maat S (Sat, 30 May 2020)
De basis wintercollectie. Uni shirts en jacks van warm, winddicht en waterafstotend polyester. Uiteraard met veilige reflectie. Winterjack One: Voorzijde winddicht en waterafstotend, achterzak met rits, geprint label, geen irritatie in de nek. Maat: S Kleur zwart Materiaal: polyester EUR 28.60 Meer informatie
>> meer lezen

FastRider Fietsmand Betuwe 15 liter zilver (Sat, 30 May 2020)
Fastrider Betuwe fietsmand Deze compacte fietsmand van Fast Rider is gemaakt van grofmazig metaal. Dit in combinatie met de gebogen randen geven de Fast Rider Betuwe zijn speelse karakter. Aan het metaal is een coating toegevoegd dat de fietsmand in staat stelt verschillende weersomstandigheden te doorstaan. In de fietsmand van Fast Rider is plaats voor in totaal zo'n 15 liter aan boodschappen met een maximaal gewicht van 5 kilogram. Deze mand wordt geleverd inclusief de Fast Lock houder 2.0 ten behoeve van de bevestiging aan de stuurpen. Speciaal geschikt voor Ahead stuurpennen en stuurpennen met een diameter van 22,2-29,8 mm Specificaties: Materiaal: grofmazig metaal Afmetingen: 34 x 24 x 24 cm Inhoud: 15 liter Max. gewicht: 5 kg Kleur: zilver EUR 22.90 Meer informatie
>> meer lezen

FastRider Verlengriempjes Voor Dubbele Fietstas (Sat, 30 May 2020)
Fastrider verlengriempjes Ten behoeve van bevestiging van een dubbele fietstas Set van 2 riempjes Totale lengte per riempje: ca. 24 cm EUR 1.60 Meer informatie
>> meer lezen

FastRider dubbele fietstas led Hybride Middel 26L zwart/bruin (Sat, 30 May 2020)
Fastrider dubbele fietstas Een multifunctionele tas voor man, vrouw, e-biker, sportieve recreant of voor de dagelijkse boodschappen. De nieuwe led Hybride is een simpele en degelijke tas. De tas is afgeschuind om te voorkomen dat je met je schoenen tegen de tas botst. Specificaties: Kleur: zwart/bruin Geslacht: unisex Materiaal: polyester Type sluiting: gesp Type bevestiging: riempjes Inhoud: 26 liter Afmeting per tas: 32 x 31 x 13 cm (L x B x H) Geschikt voor e-bikes: ja Afneembaar: nee Reflectie: ja Waterbestendig: waterafstotend Breedte bagagedrager: 17 cm EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Widek Fietsbel Happy Faces Geel Zwart (Sat, 30 May 2020)
Widek Fietsbel. Een kinderfietsbel met een vrolijk gezichtje op de bel. Geschikt voor stuurpennen van 22,2 diameter. Materiaal: Aluminium en kunststof Kleur: geel en zwart Diameter: circa 6 cm EUR 1.50 Meer informatie
>> meer lezen

Smart Koplamp LED Batterij Met Stuurhouder (Sat, 30 May 2020)
Smart koplamp Smart led koplamp inclusief 4 AA batterijen. Klik de stuurhouder eenvoudig op je stuur. De koplamp kun je gemakkelijk op de houder schuiven. Specificaties: - Led lamp - Kleur: donker grijs - Lengte lamp: 11 cm - Aan/uit knop - Inclusief 4 AA batterijen ( tot wel 30 uur licht) EUR 10.75 Meer informatie
>> meer lezen

Neco Balhoofdstel 1 1/8 Inch Staal Zwart (Sat, 30 May 2020)
Neco balfhoofdstel. - Kleur: zwart - Materiaal: staal - Inchmaat: 1 1/8" - Gewicht: 175 gram - Balhoofdstel met schroefdraad EUR 5.25 Meer informatie
>> meer lezen

Shimano Naaf HB MC12 Voor 36 Gaats Zilver (Sat, 30 May 2020)
Shimano naaf HB-MC12 voor. Kleur: zilver Materiaal: aluminium Type: HB-MC12 - Aantal gaten: 36 gaats - Inbouwbreedte: 100 mm - Aslengte: 108,2 mm - Gewicht: 152 gram - Met quick-release hendel - Geschikt voor: voor EUR 8.75 Meer informatie
>> meer lezen

Shimano Asborgplaat Grijs Zak 100 Stuks (Sat, 30 May 2020)
Shimano ssringen grijs zak 100 stuks - Buitendiameter: 20,50 mm - Materiaal: staal - Verpakt in plastic zak a 100 stuks - Kleur: grijs EUR 29.25 Meer informatie
>> meer lezen

Steco T Signer Voordrager Roze 4 Stuks (Sat, 30 May 2020)
Steco T-signer. Kleur: roze Materiaal: kunststof Aantal: 4 stuks - Beschermt en verfraait uw voordrager in één klik - Past op vrijwel iedere 16 mm voordrager - Afmeting (1 beschermer): 5,5 x 4,5 x 1,5 cm EUR 2.75 Meer informatie
>> meer lezen

Batavus kettingkastbeugel zilver 15 x 5,5 cm (Sat, 30 May 2020)
Batavus kettingkastbeugel Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: staal Afmeting: 15 x 5,5 cm Binnendiameter: 40 mm Gewicht: 41 gram EUR 0.25 Meer informatie
>> meer lezen

TOM kabelklemmen voor 2 kabels 20 stuks zwart (Sat, 30 May 2020)
TOM kabelklemmen Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Lengte: 19 mm Breedte: 25 mm Hoogte: 14 mm Inhoud: 20 kabelklemmen EUR 4.75 Meer informatie
>> meer lezen

Batavus zadelpenklem inbus 34,9 mm aluminium brons (Sat, 30 May 2020)
Batavus zadelpenklem Specificaties: Kleur: brons Klemdiameter: 34,9 mm Dikte: 4 mm Hoogte: 14 mm Materiaal: aluminium Gewicht: 21 gram EUR 1.50 Meer informatie
>> meer lezen

Batavus zadeltas met inhoud Klick 1,3 liter zwart (Sat, 30 May 2020)
Batavus zadeltas met inhoud Deze zadeltas is ideaal om mee te nemen tijdens lange fietstochten. Maak hem vast met de klem en zo heb je altijd jouw waardevolle spullen bij de hand! De zadeltas is volledig gemaakt van kunststof en heeft een waterafstotende coating. De zadeltas wordt geleverd met inhoud. Geschikt voor zadels met een clip-systeem. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Type sluiting: rits Bevestiging: clip-systeem Inhoud: 1,3 liter Afmetingen: 16 x 13 x 5,5 cm (L x B x D) Reflectie: nee Waterbestendig: ja, waterafstotend Inhoud: 1 Zadeltas 5 Plakkers 1 Tube rubber solution 3 Bandenlichters EUR 5.50 Meer informatie
>> meer lezen

CST velglint 26 x 1 3/8 inch 12 mm zwart 50 stuks (Sat, 30 May 2020)
CST velglint Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: rubber Gewicht per stuk: 23 gram Inch maat: 26 x 1 3/8 Breedte: 12 mm Inhoud 50 stuks EUR 8.50 Meer informatie
>> meer lezen

De beste aanbiedingen voor elektrische dames- of herenfietsen

Reactie schrijven

Commentaren: 0