Te huur 6 persoons vakantiehuis met Wifi in Giethoorn op super locatie

Te huur 6 persoons vakantiehuis met Wifi in Giethoorn op super locatie

Op zoek naar een sfeervolle vakantiewoning ✅ voor 6 personen met Wifi in Giethoorn, dan hebben wij iets leuks voor u gevonden op een super locatie!. 

 

Over dit vakantiehuis

Superlocatie! Prachtig zespersoons vakantiehuis in het centrum van het oude dorp Giethoorn. Giethoorn staat ook wel bekend als het ‘Hollands Venetië’ en ligt midden in het merengebied van de Kop van Overijssel. Van hier uit kunt u het Natuurgebied De Wieden en het Nationaal Park De Weerribben verkennen. Dit kan op de fiets of met een elektrisch aangedreven fluisterbootje. De grachten, met hun karakteristieke bruggetjes ‘vonders’ en de aan weerskanten staande rietgedekte boerderijen zorgen er voor dat u Giethoorn nooit weer vergeet. Voor het huis is er een aanlegsteiger voor de boot. In Giethoorn is het puur genieten als u van natuur en water houdt. In het nabij gelegen restaurant kunt u terecht voor een diner, een snack of een lekker afzakkertje in de avonduren.


Te huur 6 persoons vakantiehuis met Wifi in Giethoorn op super locatie

Indeling

Dit gezellige zespersoons vakantiehuis is gelegen aan de Dorpsgracht van Giethoorn. Het huis is voorzien van een prachtig aangelegde tuin, dit zorgt voor een perfecte uitstraling van de accommodatie. Gezellig ingerichte ruime woonkamer met een eethoek en zithoek voorzien van TV. Een mooi ingerichte open keuken met o.a. een koffiezet-apparaat (filter), waterkoker, vier-pits kookstel, vaatwasser, koelkast, vriezer en magnetron. Er zijn drie slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douches een badmeubel. Er is een apart toilet. Ook een wasmachine staat tot uw beschikking. Buiten is er een heerlijke tuin met een terras aan het water. Het terras is voorzien van tuinmeubelen.  

Prijsindicatie:

vr 07-05 / ma 10-05  583 euro

 

Bijkomende kosten

Prijs is inclusief

Boekingskosten

Energieverbruik

Internet

Kinderbed

Schoonmaak

 

Prijs is exclusief

Toeristenbelasting

EUR 2,00 p.p.p.n.

 

Bijzonderheden

- U kunt een elektrische sloep huren voor EUR 15 per uur/ EUR 100 per dag. U kunt dit tijdens het boekingsproces in het opmerkingenveld aangeven.

 

Voor meer informatie en beschikbaarheid kijk hier!

 

Voor meer vakantiewoningen in Giethoorn kijk hier!!

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Te huur 6 persoons vakantiehuis met Wifi in Giethoorn op super locatie

Reactie schrijven

Commentaren: 0