Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Op zoek naar vakantiewoning in Nederland ✅ voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement, dan hebben wij voor u een uitstekende aanbieder gevonden. 

 

Let er op dat u bij de aankoop van een vakantiewoning voor verhuur er voldoende recreatiemogelijkheden zijn! U moet bij de aankoop niet alleen kijken of de woning naar uw wens is, maar is het aantrekkelijk voor de huurders.

 

Tegenwoordig is er veel vraag van huurders naar recreatiewoningen met Luxe en Welness, let daar dus op bij uw aankoop!

 

Investeren in een recreatievilla op een luxe park is een solide alternatief voor het traditionele (bank)sparen of beleggen. U koopt een luxe woning op eigen grond, met een aantrekkelijke jaarlijkse huuropbrengst en een vriendelijke fiscale behandeling. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden? Lees dan snel verder! 


Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Vakantiewoning kopen met gegarandeerd rendement

 

Bent u op zoek naar een veilige belegging of een alternatief voor banksparen? Op vakantie gaan in Nederland wordt de komende jaren steeds populairder nu veel grenzen gesloten zijn. Het investeren in een vakantiehuis op een van de 17 vakantieparken van deze aanbieder wordt dan ook steeds interessanter. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij deze aanbieder dan kunnen zij u ook nu een gegarandeerd netto rendement per jaar aanbieden.

 

Indien u een vakantiewoning koopt met gegarandeerd rendement weet u van tevoren precies hoeveel rendement u ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode. Daarnaast heeft u ook geen extra kosten als klein onderhoud. U geeft echter wel direct na aankoop de sleutel uit handen aan de verhuurorganisatie van van deze aanbieder. U kunt in dit geval dus zelf geen gebruik maken van de woning, maar wel zorgeloos en in alle rust de vruchten plukken van uw fiscaal slimme investering.

 

 

Door de huidige lage, en soms zelfs negatieve, spaarrente en de huidige crisis is het investeren in een vakantiehuis een slimme zet. Door het kopen van een vakantiewoning voor de (gedeeltelijke) verhuur kunt u, zelfs na de ‘box 3’ belastingheffing, een hoger rendement krijgen op uw spaargeld.

 


Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Voorzieningen

 

Als u een vakantiewoning koopt voor verhuur, let er dan op dat er voldoende recreatie mogelijkheden zijn op het park waar de vakantiewoning staat! Op een goed recreatiepark mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken! Altijd een pluspunt voor een vakantiewoning om deze goed te verhuren.

 

Een gegarandeerd rendement op een vakantiewoning in Nederland

Alle vakantiewoningen op de parken van deze aanbieder zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een eigentijds interieur. Daarnaast zijn deze gelegen op mooie en toeristische locaties en zijn de parken voorzien van diverse faciliteiten.

 

Daar komt bij dat, indien u een vakantiewoning hier koopt, u een volledige ondersteuning geniet bij het verhuren van uw vakantiewoning, middels de verhuurorganisatie van deze aanbieder. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen op verschillende parken in Nederland nemen zij u de volledige verhuur en schoonmaak uit handen. Zo kunt u, zonder er na om te kijken, optimaal genieten van het rendement van uw vakantiewoning.

 

Om uw vakantiewoning optimaal te kunnen verhuren werkt deze aanbieder al geruime tijd samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Dit zorgt zowel voor een hoge bezettingsgraad en dus voor u interessant rendement op uw vakantiewoning.

 

Uw eigen vakantiewoning kopen? Vraag onze brochure aan.

Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Wat zijn de beleggingsmogelijkheden?

Zoals hierboven toegelicht kan het verhuren van uw vakantiewoning een aantrekkelijk rendement opleveren. Koopt u een vakantiewoning voor de verhuur bij deze aanbieder dan heeft u de keuze uit twee beleggingsvormen:

 

Rendement op basis van verhuuropbrengst (prognose)

Hierbij heeft u de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de vakantiewoning en om de vakantiewoning inzet voor de verhuur, hiermee kunt u de kosten drastisch naar beneden brengen en mogelijk wel winst maken. U bepaalt in dit geval wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer u de woning beschikbaar wil stellen voor verhuur aan de verhuurorganisatie van deze aanbieder. Uw rendement is in dit geval afhankelijk van de verhuuropbrengsten van de woning. Ook heeft u bij deze manier van investeren vaste lasten, maar de keerzijde is dat de opbrengsten hoger kunnen uitvallen dan wanneer u kiest voor een beleggingsvorm met vast rendement.

 

Voordelen vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur

 • U kunt op vakantie gaan wanneer het u uit uitkomt (wel even afstemmen met de verhuur organisatie!).
 • Als u de drukte even wil ontvluchten kunt u altijd terecht in uw eigen vakantiehuis.
 • Alle vakantieparken zijn gelegen op de mooiste plekjes van Nederland.
 • U kunt de recreatiewoning helemaal naar eigen inzicht inrichten, hierdoor voelt het net als thuis.
 • Er zijn veel faciliteiten voor jong en oud op het park, denk aan een zwembad en speeltuinen, dit is natuurlijk ook interessant voor huurders.
 • Er is voldoende parkeergelegenheid bij de woning en op het park.
 • Het is uw eigen vakantiehuis, wat inhoud dat al uw vrienden en familie van harte welkom zijn
 • In deze tijden is beter om uw geld te investeren dan het op uw spaarrekening te laten staan waar het nagenoeg geen rendement oplevert.
 • U koopt een vakantiehuis inclusief de grond waar de woning op staat (optioneel, u kunt het vakantiehuis ook kopen op huurgrond of met erfpacht)
 • Alle vakantiehuizen zijn van hoogwaardige kwaliteit.
 • U profiteert van diverse fiscale voordelen.
 • U bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer de woning verhuurt mag worden.
 • U ontvangt ieder kwartaal een interessant rendementspercentage over de verhuuropbrengsten van de woning. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor verhuur.

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Gegarandeerd rendement 

 

Hierbij heeft u ervoor gekozen om de vakantiewoning volledig te verhuren en er zelf geen gebruik van te maken. De verhuur van de woning geeft u na aankoop direct in beheer bij de verhuurorganisatie van deze aanbieder waarna zij het verhuurproces starten. In het geval van een vast/gegarandeerd rendement wordt er van tevoren exact vastgesteld hoeveel rendement u ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode, én heeft u geen kosten aan klein onderhoud. Deze vorm is ideaal voor investeerders die op zoek zijn naar een zorgeloze investering in een vakantiewoning.

 

Voordelen vakantiewoning voor volledige verhuur

 

U ontvangt elk kwartaal vaste verhuuropbrengsten of verhuuropbrengsten o.b.v. de bezetting van uw vakantiehuis.

 • Steeds meer Nederlanders, maar ook buitenlanders gaan op vakantie / een weekendje weg in Nederland.
 • Deze aanbieder heeft een eigen verhuurafdeling met jarenlange ervaring in het verhuren van recreatiewoningen.
 • Deze aanbieder werkt samen met grote touroperators zoals Booking.com, dit zorgt voor een hoge bezetting.
 • Alle vakantieparken zijn gelegen op de populairste plekjes van Nederland zoals de Veluwe. Dit zorgt jaarrond voor een hoge bezetting.
 • U profiteert van diverse fiscale voordelen.
 • U koopt een vakantiehuis inclusief de grond waar de woning op staat (optioneel, u kunt het vakantiehuis ook kopen op huurgrond of met erfpacht)
 • Alle vakantiehuizen zijn van hoogwaardige kwaliteit.
 • De verhuur van de vakantiewoning wordt volledig voor u geregeld.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie het kopen van een vakantiewoning voor verhuur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 

Een vakantiewoning met gegarandeerd rendement, zonder zorgen

Met jarenlange ervaring in zowel de verkoop als verhuur van vakantiewoningen staat deze aanbieder u, ongeacht de gewenste beleggingsvorm, van begin tot eind bij. Deze aanbieder heeft een breed aanbod op maar liefst 17 verschillende vakantieparken in Nederland.

 

 

Daar komt bij dat deze aanbieder u in het geval van verhuur ook nog eens compleet ontzorgt! Alles omtrent de verhuur wordt voor u geregeld zodat u zorgeloos kunt investeren in een vakantiewoning met gegarandeerd rendement. Bekijk nu direct ons complete aanbod of vraag de brochure aan!Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Reactie schrijven

Commentaren: 0