Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Op zoek naar vakantiewoning in Nederland ✅ voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement, dan hebben wij voor u een uitstekende aanbieder gevonden. 

 

Let er op dat u bij de aankoop van een vakantiewoning voor verhuur er voldoende recreatiemogelijkheden zijn! U moet bij de aankoop niet alleen kijken of de woning naar uw wens is, maar is het aantrekkelijk voor de huurders.

 

Tegenwoordig is er veel vraag van huurders naar recreatiewoningen met Luxe en Welness, let daar dus op bij uw aankoop!

 

Investeren in een recreatievilla op een luxe park is een solide alternatief voor het traditionele (bank)sparen of beleggen. U koopt een luxe woning op eigen grond, met een aantrekkelijke jaarlijkse huuropbrengst en een vriendelijke fiscale behandeling. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden? Lees dan snel verder! 


Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Vakantiewoning kopen met gegarandeerd rendement

 

Bent u op zoek naar een veilige belegging of een alternatief voor banksparen? Op vakantie gaan in Nederland wordt de komende jaren steeds populairder nu veel grenzen gesloten zijn. Het investeren in een vakantiehuis op een van de 17 vakantieparken van deze aanbieder wordt dan ook steeds interessanter. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij deze aanbieder dan kunnen zij u ook nu een gegarandeerd netto rendement per jaar aanbieden.

 

Indien u een vakantiewoning koopt met gegarandeerd rendement weet u van tevoren precies hoeveel rendement u ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode. Daarnaast heeft u ook geen extra kosten als klein onderhoud. U geeft echter wel direct na aankoop de sleutel uit handen aan de verhuurorganisatie van van deze aanbieder. U kunt in dit geval dus zelf geen gebruik maken van de woning, maar wel zorgeloos en in alle rust de vruchten plukken van uw fiscaal slimme investering.

 

 

Door de huidige lage, en soms zelfs negatieve, spaarrente en de huidige crisis is het investeren in een vakantiehuis een slimme zet. Door het kopen van een vakantiewoning voor de (gedeeltelijke) verhuur kunt u, zelfs na de ‘box 3’ belastingheffing, een hoger rendement krijgen op uw spaargeld.

 


Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Voorzieningen

 

Als u een vakantiewoning koopt voor verhuur, let er dan op dat er voldoende recreatie mogelijkheden zijn op het park waar de vakantiewoning staat! Op een goed recreatiepark mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken! Altijd een pluspunt voor een vakantiewoning om deze goed te verhuren.

 

Een gegarandeerd rendement op een vakantiewoning in Nederland

Alle vakantiewoningen op de parken van deze aanbieder zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een eigentijds interieur. Daarnaast zijn deze gelegen op mooie en toeristische locaties en zijn de parken voorzien van diverse faciliteiten.

 

Daar komt bij dat, indien u een vakantiewoning hier koopt, u een volledige ondersteuning geniet bij het verhuren van uw vakantiewoning, middels de verhuurorganisatie van deze aanbieder. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen op verschillende parken in Nederland nemen zij u de volledige verhuur en schoonmaak uit handen. Zo kunt u, zonder er na om te kijken, optimaal genieten van het rendement van uw vakantiewoning.

 

Om uw vakantiewoning optimaal te kunnen verhuren werkt deze aanbieder al geruime tijd samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Dit zorgt zowel voor een hoge bezettingsgraad en dus voor u interessant rendement op uw vakantiewoning.

 

Uw eigen vakantiewoning kopen? Vraag onze brochure aan.

Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Wat zijn de beleggingsmogelijkheden?

Zoals hierboven toegelicht kan het verhuren van uw vakantiewoning een aantrekkelijk rendement opleveren. Koopt u een vakantiewoning voor de verhuur bij deze aanbieder dan heeft u de keuze uit twee beleggingsvormen:

 

Rendement op basis van verhuuropbrengst (prognose)

Hierbij heeft u de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de vakantiewoning en om de vakantiewoning inzet voor de verhuur, hiermee kunt u de kosten drastisch naar beneden brengen en mogelijk wel winst maken. U bepaalt in dit geval wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer u de woning beschikbaar wil stellen voor verhuur aan de verhuurorganisatie van deze aanbieder. Uw rendement is in dit geval afhankelijk van de verhuuropbrengsten van de woning. Ook heeft u bij deze manier van investeren vaste lasten, maar de keerzijde is dat de opbrengsten hoger kunnen uitvallen dan wanneer u kiest voor een beleggingsvorm met vast rendement.

 

Voordelen vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur

  • U kunt op vakantie gaan wanneer het u uit uitkomt (wel even afstemmen met de verhuur organisatie!).
  • Als u de drukte even wil ontvluchten kunt u altijd terecht in uw eigen vakantiehuis.
  • Alle vakantieparken zijn gelegen op de mooiste plekjes van Nederland.
  • U kunt de recreatiewoning helemaal naar eigen inzicht inrichten, hierdoor voelt het net als thuis.
  • Er zijn veel faciliteiten voor jong en oud op het park, denk aan een zwembad en speeltuinen, dit is natuurlijk ook interessant voor huurders.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid bij de woning en op het park.
  • Het is uw eigen vakantiehuis, wat inhoud dat al uw vrienden en familie van harte welkom zijn
  • In deze tijden is beter om uw geld te investeren dan het op uw spaarrekening te laten staan waar het nagenoeg geen rendement oplevert.
  • U koopt een vakantiehuis inclusief de grond waar de woning op staat (optioneel, u kunt het vakantiehuis ook kopen op huurgrond of met erfpacht)
  • Alle vakantiehuizen zijn van hoogwaardige kwaliteit.
  • U profiteert van diverse fiscale voordelen.
  • U bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer de woning verhuurt mag worden.
  • U ontvangt ieder kwartaal een interessant rendementspercentage over de verhuuropbrengsten van de woning. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor verhuur.

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Gegarandeerd rendement 

 

Hierbij heeft u ervoor gekozen om de vakantiewoning volledig te verhuren en er zelf geen gebruik van te maken. De verhuur van de woning geeft u na aankoop direct in beheer bij de verhuurorganisatie van deze aanbieder waarna zij het verhuurproces starten. In het geval van een vast/gegarandeerd rendement wordt er van tevoren exact vastgesteld hoeveel rendement u ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode, én heeft u geen kosten aan klein onderhoud. Deze vorm is ideaal voor investeerders die op zoek zijn naar een zorgeloze investering in een vakantiewoning.

 

Voordelen vakantiewoning voor volledige verhuur

 

U ontvangt elk kwartaal vaste verhuuropbrengsten of verhuuropbrengsten o.b.v. de bezetting van uw vakantiehuis.

  • Steeds meer Nederlanders, maar ook buitenlanders gaan op vakantie / een weekendje weg in Nederland.
  • Deze aanbieder heeft een eigen verhuurafdeling met jarenlange ervaring in het verhuren van recreatiewoningen.
  • Deze aanbieder werkt samen met grote touroperators zoals Booking.com, dit zorgt voor een hoge bezetting.
  • Alle vakantieparken zijn gelegen op de populairste plekjes van Nederland zoals de Veluwe. Dit zorgt jaarrond voor een hoge bezetting.
  • U profiteert van diverse fiscale voordelen.
  • U koopt een vakantiehuis inclusief de grond waar de woning op staat (optioneel, u kunt het vakantiehuis ook kopen op huurgrond of met erfpacht)
  • Alle vakantiehuizen zijn van hoogwaardige kwaliteit.
  • De verhuur van de vakantiewoning wordt volledig voor u geregeld.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie het kopen van een vakantiewoning voor verhuur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 

Een vakantiewoning met gegarandeerd rendement, zonder zorgen

Met jarenlange ervaring in zowel de verkoop als verhuur van vakantiewoningen staat deze aanbieder u, ongeacht de gewenste beleggingsvorm, van begin tot eind bij. Deze aanbieder heeft een breed aanbod op maar liefst 17 verschillende vakantieparken in Nederland.

 

 

Daar komt bij dat deze aanbieder u in het geval van verhuur ook nog eens compleet ontzorgt! Alles omtrent de verhuur wordt voor u geregeld zodat u zorgeloos kunt investeren in een vakantiewoning met gegarandeerd rendement. Bekijk nu direct ons complete aanbod of vraag de brochure aan!



RSS productfeed

Casa di Rialto (do, 25 apr 2024)
Casa di Rialto Geschikt voor 5 personen. Eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, inventaris, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris optioneel. Op Recreatiepark het Esmeer. Gelegen als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, in Gelderland (Aalst). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 124950.00 Meer informatie
>> meer lezen

Leijhoeve (Thu, 25 Apr 2024)
Leijhoeve De Leijhoeve is een stijlvolle 4 tot 6 persoons vakantiewoning met al het benodigde comfort. De woning heeft drie slaapkamers, een moderne badkamer, ruim leefgedeelte met zit- en eethoek en een compleet ingerichte keuken. De Leijhoeve bevindt zich op een ruime kavel met een aangelegde tuin met terras en eigen parkeerplaats. Een aantrekkelijke plek én woning om te verhuren en om als eigen vakantiehuis te gebruiken. Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, fundering, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op koop- of huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna, terrasoverkapping of berging. Op Parc de IJsselhoeve. Gelegen direct aan de IJssel en vlakbij Rotterdam (Nieuwerkerk a/d IJssel). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Hoog gegarandeerd nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 178821.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module Special (Thu, 25 Apr 2024)
Module Special De Module Special ligt direct aan het water en is uit te breiden met wellnessfaciliteiten zoals een sauna of buitendouche. Deze luxe vakantiewoning biedt plek aan maximaal 4 personen en is geschikt voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie van beide. Binnen vindt u 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime woonkamer. Een royale tuin met terras maakt deze woning compleet. Geschikt voor 4 of 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Extra optie: Sauna. Op Park Westerkogge. Gelegen vlakbij het Markermeer, IJsselmeer, Amsterdam en Hoorn (Berkhout). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 209675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosparel (Thu, 25 Apr 2024)
Bosparel Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna of berging. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 126450.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module Z (Thu, 25 Apr 2024)
Module Z De Module Z is een mooie vakantiewoning met twee slaapkamers, een ruim woongedeelte met open keuken en een moderne badkamer. De hoge ramen maken van de Module Z een unieke vakantiewoning. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op eigen koopgrond of huurgrond (k.k.) Aankoop inventaris mogelijk. Op Résidence Lichtenvoorde. Gelegen in de Achterhoek (Gelderland). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 166422.00 Meer informatie
>> meer lezen

Steenhoeve (Thu, 25 Apr 2024)
Steenhoeve De Steenhoeve is een ruime vakantiewoning met al het benodigde comfort. De woning heeft twee slaapkamers, een moderne badkamer, apart toilet, ruim leefgedeelte met zit- en eethoek en een compleet ingerichte keuken. Tevens is de woning voorzien van een inpandige berging en betegeld terras met openslaande deuren vanuit de woonkamer. De Steenhoeve bevindt zich op een ruime kavel aan het water met een tuin met terras en eigen parkeerplaats. Een aantrekkelijke plek én woning om te verhuren en om als eigen vakantiehuis te gebruiken. Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen kavel, parkeerplaats, inventaris, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op koop- of huurkavel. Direct aan het water. Op Parc de IJsselhoeve. Gelegen direct aan de IJssel en vlakbij Rotterdam (Nieuwerkerk a/d IJssel). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Hoog gegarandeerd nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 285000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module Special (Thu, 25 Apr 2024)
Module Special In de Module Special verblijft u met maximaal 4 personen op de Veluwe. Deze zeer moderne woning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime beboste tuin rondom de vakantiewoning. Een ideale woning voor eigen gebruik als wel voor de verhuur. Geschikt voor 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning op een huurkavel incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris optioneel. Extra opties: Sauna of berging. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 144675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module Special met wellness (Thu, 25 Apr 2024)
Module Special met wellness Naast de 'gewone' Module Special, nu ook te koop op Recreatiepark 't Gelloo: de Module Special met hottub, sauna en buitendouche. In de Module Special verblijft u met maximaal 4 personen op de Veluwe. Deze zeer moderne woning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime beboste tuin rondom de vakantiewoning. Een ideale woning voor eigen gebruik als wel voor de verhuur. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning op een huurkavel incl. parkeerplaats, aansluitkosten, tuinaanleg, sauna, hottub en buitendouche Huur kavel: € 4.500 incl. btw per jaar. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar zonder wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair onder vakantiegasten. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 164675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Boslodge Silva (Thu, 25 Apr 2024)
Boslodge Silva De Boslodge biedt ruimte voor 4 of 5 personen en is zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. De Boslodge Silva kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche of hottub. Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel (k.k.). Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna of berging. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wil. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 144675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lodge Royal Eco (4 persoons) (Thu, 25 Apr 2024)
Lodge Royal Eco (4 persoons) De Lodge Royal Eco is een luxe, duurzame vakantiewoning voor 4 of 6 personen. De vakantiewoning is volledig gasloos en gelegen op een ruime kavel, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. De grote ramen in de Lodge Royal Eco zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim opgezet en beschikt over een woongedeelte met eethoek, twee slaapkamers, een moderne badkamer en keuken met mechanisch afzuigsysteem. De Lodge Royal Eco kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche en/of hottub. Geschikt voor 4 of 6 personen. Nog slechts enkele 6 persoons beschikbaar. Zeer grote tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna, hottub, buitendouche, berging. Hoog vast netto rendement mogelijk. Gelegen in Lage Vuursche (Utrecht). Vlakbij o.a. Amersfoort en Hilversum. Op korte afstand van het waterrijke gebied De Loosdrechtse Plassen. Zeer populaire woning om privégebruik en verhuur te combineren. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Zeer populaire toeristische locatie. Hoog netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 378250.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module Noir (Thu, 25 Apr 2024)
Module Noir Getoonde prijs is vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Exclusief kavel. Geschikt voor 4 personen. Grote tuin met veel privacy. Beschikbaar op een huurkavel of koopkavel. Op Bospark Ede. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ideaal voor eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. EUR 126450.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module XL Limited Edition (Thu, 25 Apr 2024)
Opmerking: Deze invoer is ongeldig.
>> meer lezen

Belvedere (Thu, 25 Apr 2024)
Belvedere De Belvedere is gelegen op een nieuw gedeelte op het park en is geschikt voor 6 personen. De vakantiewoning beschikt over 3 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken, luxe badkamer en apart toilet. Buiten geniet u op het terras van de zeer ruime en beboste tuin met veel privacy. Er zijn slechts 3 kavels beschikbaar! Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, sproeisysteem, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen op de Veluwe (Beekbergen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 309843.00 Meer informatie
>> meer lezen

Leijhoeve (Thu, 25 Apr 2024)
Leijhoeve Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy, direct aan het water. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Gelegen aan een mooie vijver. Nog slechts enkele kavels. Ook beschikbaar op huurgrond. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark het Esmeer. Gelegen als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, in Gelderland (Aalst). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 247357.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lodge Royal Eco (6 persoons) (Thu, 25 Apr 2024)
Lodge Royal Eco (6 persoons) De Lodge Royal Eco is een luxe, duurzame vakantiewoning voor 4 of 6 personen. De vakantiewoning is volledig gasloos en gelegen op een ruime kavel, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. De grote ramen in de Lodge Royal Eco zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim opgezet en beschikt over een woongedeelte met eethoek, twee slaapkamers, een moderne badkamer en keuken met mechanisch afzuigsysteem. De Lodge Royal Eco kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche en/of hottub. Geschikt voor 4 of 6 personen. Nog slechts enkele 6 persoons beschikbaar. Zeer grote tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris mogelijk. Extra opties: Sauna, hottub, buitendouche, berging. Hoog vast netto rendement mogelijk. Gelegen in Lage Vuursche (Utrecht). Vlakbij o.a. Amersfoort en Hilversum. Op korte afstand van het waterrijke gebied De Loosdrechtse Plassen. Zeer populaire woning om privégebruik en verhuur te combineren. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Zeer populaire toeristische locatie. Hoog netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 378250.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module Limited Edition Electric (Thu, 25 Apr 2024)
Module Limited Edition Electric De Module Limited Edition is gelegen op een nieuw gedeelte op het park en is geschikt voor 4 personen. De vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de zeer ruime en beboste tuin met veel privacy. Alle beschikbare kavels kunnen optioneel uitgebreid worden met een privé wellness pakket (sauna, hottub en buitendouche). UNIEK: De Module Limited Edition Electric is volledig zelfvoorzienend m.b.t. elektra! Vraag onze adviseurs naar meer informatie Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Ook beschikbaar op huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen op de Veluwe (Beekbergen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 238650.00 Meer informatie
>> meer lezen

Belvedere met wellness (Thu, 25 Apr 2024)
Belvedere met wellness De Belvedere is gelegen op een nieuw gedeelte op het park en is geschikt voor 6 personen. De vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de zeer ruime en beboste tuin met veel privacy. Er zijn slechts 3 kavels beschikbaar, beide kavels kunnen optioneel uitgebreid worden met een privé wellness pakket (sauna, hottub en buitendouche). Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten, sproeisysteem, tuinaanleg en wellness Ook beschikbaar op huurkavel. Aankoop inventaris mogelijk. Op Recreatiepark Beekbergen Gelegen op de Veluwe (Beekbergen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Combinatie met verhuur mogelijk. Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Combinatie met eigen gebruik mogelijk. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 329843.00 Meer informatie
>> meer lezen

Boslodge Silva (kavel 15) (Thu, 25 Apr 2024)
Boslodge Silva  De Boslodge Silva biedt ruimte voor 4 of 5 personen is zo goed als nieuw en zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. Dit kavel (nummer 15) is voorzien van een volledig aangelegde tuin, sauna en buitendouche. Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, inventaris, sauna, buitendouche en tuinaanleg. Op Resort Veluwe. Gelegen op de Veluwe (Garderen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 217499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Boslodge Silva (kavel 122) (Thu, 25 Apr 2024)
Boslodge Silva (kavel 122)  De Boslodge Silva biedt ruimte voor 4 of 5 personen is zo goed als nieuw en zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. Dit kavel (nummer 122) is voorzien van een volledig aangelegde tuin en berging. Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, inventaris, berging en tuinaanleg. Op Resort Veluwe. Gelegen op de Veluwe (Garderen). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 234999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Blokhut (kavel A2) (Thu, 25 Apr 2024)
Blokhut (kavel A2) De Blokhut (kavel A2) is een 4 persoons vakantiewoning op een mooi ruim kavel. Deze beschikt over 2 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, ruime keuken en mooie badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime tuin rondom de vakantiewoning. Een ideale woning voor eigen gebruik als wel voor de verhuur. Geschikt voor 4 personen. Grote eigen tuin. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Aankoop inventaris optioneel. Op Résidence de Leuvert Gelegen in Brabant, vlakbij Den Bosch (Cromvoirt). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 225000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Veluwehoeve (Thu, 25 Apr 2024)
Veluwehoeve Geschikt voor 4 of 5 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning inclusief eigen kavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikt over o.a. vloerverwarming, bad met whirlpool, 2 slaapkamers met badkamer ensuite, sunshower en elektrische luifel. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 244675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Silva (Thu, 25 Apr 2024)
Silva De Silva biedt ruimte voor 4 personen en is zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Deze luxe vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de Gelderse natuur. De Silva kan indien gewenst uitgebreid worden met een eigen sauna, buitendouche of hottub. Geschikt voor 4  personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning inclusief eigen kavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 204675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Module Limited Edition (Thu, 25 Apr 2024)
Module Limited Edition Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning inclusief eigen kavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Ook beschikbaar met wellness. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 223650.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lodge Royal 70m2 (Thu, 25 Apr 2024)
Lodge Royal 70m2 De Lodge Royal is een luxe vakantiewoning geschikt voor 6 personen, gelegen op een grote kavel van ruim 400m2. Deze vakantiewoning is voorzien van een ruim woongedeelte met sfeerhaard, een moderne en gezellig ingerichte keuken, badkamer met regendouche en extra (apart) toilet en drie slaapkamers. De grote ramen zorgen daarbij voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. Geschikt voor 6 personen. Grote eigen tuin met veel privacy. Getoonde prijs is: Vakantiewoning op een huurkavel, inclusief volledige inventaris en tuinaanleg. De enige woning van 70m2 op het vakantiepark. Op Recreatiepark 't Gelloo. Gelegen op de Veluwe (Ede). Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten, hierdoor voelt het net als thuis. Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom. Verhuur Interessant nettorendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur via onze verhuurorganisatie Real-time inzicht in de bezetting van uw woning. EUR 190000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Riviera (Thu, 25 Apr 2024)
Riviera Diverse kavels beschikbaar met vrij uitzicht over de Lek. Geschikt voor 4 of 5 personen. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg. Beschikbaar op huurkavel of koopkavel. Kavels beschikbaar vanaf € 75.000 k.k. Aankoop inventaris mogelijk. Het vakantiepark is geopend van april tot en met oktober. Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van uw tweede huis of deze (gedeeltelijk) verhuren. Op Resort Lexmond. Volledig vernieuwd park met nieuw infrastructuur, zwembad, horeca en faciliteitengebouw. Gelegen Gelegen in de provincie Utrecht, direct aan rivier de Lek. Op slechts 20 minuten vanaf Utrecht Centrum. Eigen gebruik Uw eigen plekje midden in de natuur. Genieten van vakantie wanneer u wilt. Onbeperkt gebruik maken van faciliteiten. U kunt de vakantiewoning zelf inrichten. Verhuur Interessant netto rendement per jaar. Volledige ontzorging bij verhuur. Via onze professionele verhuurorganisatie. BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop. Diverse fiscale voordelen. EUR 166650.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Te koop vakantiewoningen in Nederland voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement

Reactie schrijven

Commentaren: 0