Leuke verkooptentoonstelling van oud textiel

Leuke verkooptentoonstelling van oud textiel

“Maandag  Wasdag”  verkooptentoonstelling  van oud textiel

 

Vanaf 5 mei t/m 5 juli hangen we in en buiten De Oranjerie allerlei oud textiel aan de waslijn, naast ons assortiment brocante uit Engeland en allerlei bijzondere woonaccessoires.

 

Nostalgische verkooptentoonstelling van oude boven- en onderkleding, bandjes en kant, grote sortering oude stoffen, schortjes, tafelkleden groot en klein, naaiaccessoires, mutsjes, oud geruit beddengoed, schoolhandwerkjes, oude kinderkleding en naaigerei enz. 

 

Voor data 2023 kijk hier!

 


Leuke verkooptentoonstelling van oud textiel

Alles is zo herkenbaar en dus heerlijk om eens rond te snuffelen en grabbelen in oude koffertjes.

 

Een walhalla voor handwerkliefhebbers en verzamelaars van oud textiel en allerlei oude betaalbare materialen zijn hier te vinden. Broderie uit begin 20e eeuw, damast, geborduurde tafelkleden, wasmerken, monogrammen, batist kleding zelfs nog draagbaar, kleurige vintage schorten 50-60 er jaren, witte kinderkleding met broderie van rond 1900 en heel veel theeschortjes uit dezelfde periode. Zelfs aankleding voor oude poppen en poppenhuizen kan men hier vinden met de mooiste handwerktechnieken.

 


Leuke verkooptentoonstelling van oud textiel

Dit alles is afgestaan door musea en particulieren, omdat men een goede bestemming  zocht. Wij wassen, strijken en herstellen zo nodig en zorgen ervoor dat dit moois bij de liefhebber terecht komt in een geweldige inrichting.

 

 

Groepen graag op afspraak.

 

Adres: Noorderstraat 1 in Zeijen (Dr)

Info: www.de-oranjerie.nl

Open:  di. t/m vr. 13.00 – 18.00 uur, za. 13.00 – 17.00 uur 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Leuke verkooptentoonstelling van oud textiel

Reactie schrijven

Commentaren: 0