Motorvakanties naar bijzondere bestemmingen in opmars

Motorvakanties naar bijzondere bestemmingen in opmars

Jaarbeurs maakt zich op voor MOTORbeurs  ✅ Utrecht. Het grootste motorevent van Nederland vormt de aftrap van het nieuwe motorseizoen. De nadruk dit jaar ligt op elektrisch rijden en motorreizen. Van de 90.000 verwachte bezoekers komt 42 procent om inspiratie op te doen en een reis te boeken voor komend seizoen.

 

Op het event staan 57 exposanten, die reizen aanbieden van dichtbij tot aan de andere kant van de wereld. België, Luxemburg en Duitsland zijn altijd populaire bestemmingen, maar ook bijzondere bestemmingen zijn in opmars.


Motorvakanties naar bijzondere bestemmingen in opmars

In het videopersbericht van MOTORbeurs Utrecht meer over de aantrekkingskracht van motorreizen, de opmars van motorvakanties naar bijzondere bestemmingen en tips voor een goede voorbereiding.

 

 

MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 20 t/m 23 februari in Jaarbeurs in Utrecht.

 

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een motortrip gemaakt en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven of heeft u een mooie motor gerestaureerd, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Motorbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

 

Redactie VoorPlussers

 

 

lentewijnen
Koop hier uw motorkleding, helmen, motoraccessoires & wisselstukken.


Zie ook ons artikel Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Motorvakanties naar bijzondere bestemmingen in opmars

Reactie schrijven

Commentaren: 0