Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Ticketverkoop MOTORbeurs ✅ Utrecht 2020 van start met ludieke actie

 

Gratis toegang voor kersverse motorrijd(st)ers op donderdag

De ticketverkoop voor het grootste motorevenement van Nederland is vandaag van start gegaan. MOTORbeurs Utrecht symboliseert dé start van het motorseizoen en de poort naar de wereld van het motorrijden. Daarom dus een ludieke actie: kersverse motorrijd(st)ers krijgen op donderdag 20 februari 2020 gratis toegang op vertoon van hun rijbewijs en een voucher die via de website gedownload kan worden. MOTORbeurs Utrecht vindt komend jaar plaats van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. 


Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

De 36e editie beslaat 65.000 m² die gevuld zijn met motoren, kleding, accessoires, shows, nieuws en alles wat met motorrijden te maken heeft. Motorliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens dit bruisende en unieke evenement. Op MOTORbeurs Utrecht ruiken, voelen en ervaren bezoekers voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Ze kunnen zich laten informeren en een keuze maken uit het ruimte aanbod van nieuwe en gebruikte motoren, accessoires en kleding. De aanwezige importeurs en dealers worden onder andere aangevuld door motormedia, reisaanbieders en clubs. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals een opstapparcours met gratis motorrijles voor beginners, supermoto baan, stunt arena, demonstraties, testparcours, steile wand en nog veel meer.

 

 

lentewijnen

Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een motortrip gemaakt en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven of heeft u een mooie motor gerestaureerd, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Motorbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


 

Martine Sterk, Brandmanager van MOTORbeurs Utrecht, laat weten: “Door MOTORbeurs Utrecht denkt heel Nederland in februari weer aan motorrijden. Het is dé plaats om je voor te bereiden op het nieuwe motorseizoen. Bezoekers kunnen zich oriënteren op een nieuwe of gebruikte motorfiets en deze ook gelijk aanschaffen. Daarnaast kunnen motorliefhebbers inspiratie opdoen over alles wat met motorrijden te maken heeft, denk hierbij aan kleding, accessoires, reizen en trainingen. Ook kunnen ze er gelijkgestemden ontmoeten. Kortom, als echte motorrijder wil je dit niet missen.”

Het laatste nieuws kan gevolgd worden op de vernieuwde website: www.motorbeursutrecht.nl

Facts

Wat: MOTORbeurs Utrecht

Wanneer: donderdag 20 februari t/m zondag 23 februari 2020

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

 

Koop hier uw motorkleding, helmen, motoraccessoires & wisselstukken.

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Reactie schrijven

Commentaren: 0