Datum verkiezing Miss Hamamelis 2020

Datum verkiezing Miss  Hamamelis 2020

Wilt u weten wanneer de datum van de verkiezing Miss Hamamelis ✅ 2020 plaats vindt? Lees dan snel verder!

Het Arboretum nodigt iedereen uit om een takje van een bloeiende toverhazelaar uit de eigen tuin te laten meedingen naar de begeerde titel ‘Miss Hamamelis 2020’. Alle ingezonden takjes worden opgesteld in een presentatiestand, waarna een publieks- en professionele jury de tentoongestelde inzendingen zal beoordelen. De mooist bloeiende takken bekronen ze met ‘Miss Hamamelis 2020’. 

 

Voor Miss Hamamelis 2022 kijk hier!


Er zijn verschillende categorieën: beste gele, beste rode, beste oranje en best geurende. En ook de allermooist bloeiende van alle inzendingen wordt verkozen. Voor elke inzender van een winnend takje is er een passende prijs. Terwijl de jury haar werk doet kun je een wandeling maken door de arboretumtuin of genieten van een lekker kopje koffie in de cafetaria. Takjes inleveren kan op vrijdag en zaterdag tussen 10 en 17 uur, of op zondag tot 10.30 uur. De winnaars worden zondag om 15 uur bekend gemaakt. 

 

Praktische info

 

Wanneer

zondag 26 januari 2020 van 10 uur tot 17 uur

Waar

Arboretum Kalmthout  AdresKalmthout

Prijs

deelnemen is gratis, bezoek aan de tuin betalend

 

Toegankelijk voor mensen met een handicap

 

Vandaag ben je uitgenodigd om een takje van je bloeiende toverhazelaar uit je eigen tuin mee te brengen en te laten meedingen naar de begeerde titel ‘Miss Hamamelis 2020’. Alle ingezonden takjes worden opgesteld in een presentatiestand, waarna een publieks- en professionele jury de tentoongestelde inzendingen zal beoordelen. De mooist bloeiende takken bekronen ze met ‘Miss Hamamelis 2020’.

 

Takjes inleveren kan op vrijdag en zaterdag tussen 10 en 17 uur, of op zondag tot 10.30 uur. De winnaars worden zondag om 15 uur bekend gemaakt.


 

Meer info

Arboretum Kalmthout, T +32(0)3 666 67 41, E info@arboretumkalmthout.be

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Datum verkiezing Miss  Hamamelis 2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0