Top matrassen rechtstreeks van de fabriek tegen een goede prijs

Top matrassen rechtstreeks van de fabriek tegen een goede prijs

Op zoek naar een nieuw matras✅ en wilt u geen hoge kosten betalen voor het runnen van een winkel of dure marketingkosten lees dan snel verder! 

 

Eerst proef slapen, ook geen probleem, 100 dagen jouw nieuwe pocketvering matras uitproberen? Pak je matras en ervaar wat een goede nachtrust kan betekenen! Niet tevreden? Dan kun je het kosteloos omruilen voor een ander matras. Zonder problemen!

 

Niet goed? Geld terug!

Niet zeker of je het juiste matras hebt uitgekozen en wil je het matras ruilen voor een ander soort of maat? Bij Droomidee rekenen we geen bezorgkosten! Ook niet als je niet tevreden bent en het matras wilt ruilen voor een andere.

 

Laagste prijs garantie


Top matrassen rechtstreeks van de fabriek tegen een goede prijs

Ons advies

 

7 Zone Pocketvering Matras 180×200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory

 

Een groot tweepersoons pocketvering matras met 2 kanten schuim!

Dit 180×200 pocketvering matras heeft een dikte van 22 cm en is een speciale variant. Met aan beide kanten een ander soort schuim heb je 2 matrassen in 1!

Dit pocketvering matras is van de hoogste kwaliteit. Bovendien bevat deze variant twee verschillende soorten schuim. Het lijkt hierdoor net alsof je 2 matrassen in 1 hebt. Met de combinatie van pocketveren, traagschuim en koudschuim stijgt dit eenpersoons matras boven al je verwachtingen uit!

 

De pocketvering matras met traagschuim en koudschuim

Traagschuim (ook wel: Memory foam, NASA-schuim, Geheugenschuim of Visco-Elastisch schuim genoemd) zorgt ervoor dat wanneer je op het matras gaat liggen, deze de vorm van je lichaam zal aannemen. Hierdoor zal je lichaam beter ondersteund worden in tegenstelling tot matrassen die geen traagschuim hebben. Deze schuimsoort staat er ook om bekend dat het de beste drukverdeler is. Dit betekent dat het hele gewicht wordt verdeeld over het matras.

 

Het traagschuim matras wordt ook medisch het meeste aanbevolen en deze schuimsoort wordt om die reden dan ook veel gebruikt in ziekenhuisbedden. Dit model bevat een dunnere laag traagschuim, waardoor je niet snel weg zal zakken. Omdraaien zal altijd moeiteloos gaan en bovendien blijft het matras koeler in de warmere periodes.

 


Twee verschillende kanten

 

Dit matras heeft aan één kant traagschuim schuim zitten en aan de andere kant koudschuim. Het voordeel hiervan is dat je twee matrassen in één hebt met verschillende soorten schuim. Koudschuim ligt iets steviger en op traagschuim zak je iets weg en voelt iets zachter.

 

Door deze twee verschillende kanten kun je zelf bepalen welke zijde je het lekkerste vindt liggen en indien je door de jaren heen een wisselende smaak hebt, dan is dit matras de ideale uitkomst.

 

Comfort in de pocketvering matras

Dit 180×200 pocketvering matras van 22 cm dikte heeft een bovenlaag van traagschuim. Het traagschuim zorgt ervoor dat de drukpunten van het lichaam worden verdeeld. In combinatie met de pocketvering, zorgt dit voor optimale comfort.

 

Wist je dat mensen gemiddeld een derde van hun leven op een matras liggen? Het is daarom ontzettend belangrijk dat je matras lekker ligt en dat je elke ochtend uitgerust kunt opstaan. Met 7 comfortzones kan het matras geheel naar jouw persoonlijke behoeften worden afgestemd. Het matras verdeelt het gewicht uitstekend op de juiste plekken en zorgt voor een zeer goede ondersteuning aan het lichaam.

 

Door de 7 verschillende comfortzones krijg je zones met stugge en minder stugge veren. Hierdoor zakken bijvoorbeeld de schouders en heupen meer in het matras. Dit zorgt ervoor dat je ruggenwervel te allen tijde recht is. Zodra je ruggenwervel recht is, komen slaapklachten aan de nek, rug of schouders eigenlijk niet voor.

 

Een pocketvering matras staat erom bekend dat ze erg goed ventileren en dat er geen welbekende “kuilvorming” ontstaat. Kuilvorming komt veel voor bij binnenveringsmatrassen (ook wel: bonellvering matrassen) en veroorzaakt vaak klachten doordat op deze manier je ruggenwervel niet recht is. Een binnenveringsmatras is de goedkopere variant van de pocketvering matras. Doordat binnenveringsmatrassen zo gevoelig zijn voor kuilvorming, raden wij deze niet aan.

Een duurzaam groot tweepersoons matras met traagschuim van Droomidee

 

Ben jij op zoek naar een matras van goede kwaliteit en hecht jij bovendien waarde aan een goed milieu? Bij Droomidee ben je aan het juiste adres. Bij Droomidee ben je aan het juiste adres. Onze 180×200 pocketvering matrassen met traagschuim zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook milieubewust geproduceerd. Al onze producten zijn volledig recyclebaar. Daarnaast zorgt de kwaliteit ervoor dat een matras gemiddeld 10 tot 14 jaar meegaat. Letterlijk een duurzame investering dus!

 

Mocht er binnen de eerste 10 jaar, bij normaal gebruik, een probleem optreden dan bekijken wij of dit te wijten is aan een productiefout. Indien het om een productiefout gaat, dan zullen wij het matras kosteloos vervangen!

 

Medische pocketvering matrassen voor meer comfort

De matrassen van Droomidee zorgen voor een heerlijk comfort en dat ze de juiste ondersteuning bieden. Een matras van Droomidee presteert medisch erg goed en voorkomt nare klachten, zoals rug-, schouder- en nekklachten. Droomidee zorgt ervoor dat jij jouw bestelling binnen 3 dagen in ontvangst kunt nemen. Op die manier haal jij goedkoop een medisch matras in huis, zonder dat je daar eerst zelf de deur voor uit moet.

 

Hoe gaan wij voor de beste kwaliteit?

Wij kunnen een hoge kwaliteit beloven tegen een relatief lage prijs, omdat wij direct vanuit onze eigen fabriek leveren. De kwaliteit is te danken aan ervaring, een ver ontwikkeld productieproces en de keuze voor alleen de beste materialen. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen polyether, maar uitsluitend koudschuim en traagschuim in onze matrassen. Polyether is de goedkoopste schuimsoort die in matrassen worden gebruikt.

 

Naast onze ervaring, het ontwikkelde productieproces en de keuze van de materialen, wordt elk matras onderworpen aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Door op deze manier onze matrassen vervaardigen, kun jij erop vertrouwen dat je verzekerd bent van een kwaliteitsproduct. Kortom: dit is een matras waar je vele jaren heerlijk op kunt slapen.

 

De pocketvering matras met 10 jaar garantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat wij het liefste een levenslange garantie willen bieden. Omdat een matras helaas geen leven lang meegaat, is dit niet haalbaar.

 

Onze matrassen gaan gemiddeld 10 tot 14 jaar mee. Mocht er binnen de eerste 10 jaar, bij normaal gebruik, een probleem optreden dan zullen we bekijken of dit te wijten is aan een productiefout. Indien het om een productiefout gaat, zullen wij het matras kosteloos vervangen!


De voordelen van dit 7 zone pocketvering matras op een rij:

 

  • Comfortabel: Door het 7 Zone systeem met pocketveren zal je optimale ondersteuning voor het lichaam krijgen, waardoor je een goede en ontspannen nachtrust zal hebben.
  • Kwaliteit: De beste materialen en een verfijnd productieproces zorgen ervoor dat je weer jaren vooruit kunt.
  • Duurzaam: Wij vinden een goede leefomgeving en een gezond milieu belangrijk. Niet alleen voor ons, maar ook voor de volgende generatie. Onze pocketvering matrassen zijn daarom 100% recyclebaar.
  • Anti allergisch en antibacterieel: Voorkomt allergische reacties bij allergieën.
  • Afritsbare hoes: Deze kunnen op 60 graden gewassen worden.
  • Laagste prijsgarantie: Dit matras van deze kwaliteit zal je absoluut nergens goedkoper tegenkomen en daarom garanderen wij de laagste prijs.
  • 10 jaar Garantie: Je krijgt 10 jaar volledige garantie op productiefouten.

Meer info kijk hier!

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                

Top matrassen rechtstreeks van de fabriek tegen een goede prijs

Reactie schrijven

Commentaren: 0