Informatie kerstmarkt in Oberhausen, Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa.

Informatie kerstmarkt in Oberhausen, Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa.

Nog nooit de gezellige Kesrtmarkt ✅ in Oberhausen, Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa geweest, dan wordt het de hoogste tijd, als u van gezellig winkelen houdt in een sfeervolle omgeving!

 

CentrO is één van de grootste winkel- en recreatiecentra van Europa

 

Oberhausen ligt vlak over de grens en is vanuit Nederland eenvoudig te bereiken. De stad is bij veel mensen vooral bekend vanwege Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa. Met 70.000 m2 winkelplezier is het een ware attractie voor een ieder die van shoppen houdt. U vindt hier ook Sea Life, waar jong en oud kennis kunnen maken met het leven dat zich soms honderden meters diep in de oceaan afspeelt. Sea Life Oberhausen heeft meer dan 5000 dieren en neemt u mee op een ongelofelijke reis “deep in the ocean”.

 


Gezellige Kerstmarkt in Miltenberg in sfeervolle omgeving

Kerstmarkt Oberhausen

De kerstmarkt van Oberhausen is al jaren zeer populair bij veel Nederlanders, niet in de laatste plaats vanwege de eenvoudige bereikbaarheid. In het oude centrum van Oberhausen vindt u een leuke kerstmarkt en bij het grootste shopping- en vrijetijdscentrum van Europa – CentrO Oberhausen – kunt u ook uitgebreid kerstinkopen doen. Hier vindt u maar liefst 125.000 m2 winkelplezier en een gevarieerd aanbod van zo’n 250 winkels. Ga op zoek naar een mooie kerstoutfit en geniet vanaf 24 november van de jaarlijkse kerstmarkt bij CentrO Oberhausen. Met 140 feestelijk versierde kramen kunt u hier op zoek gaan naar de mooiste kerstcadeaus. Verwen uzelf ook met één van de vele kerstlekkernijen.

 

Vanuit Oberhausen gezien liggen de steden Duisburg en Essen op circa 20 minuten rijden. Deze beide steden bieden ook volop winkelplezier in aanloop naar de Kerst.

Informatie kerstmarkt in Oberhausen, Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa.

Kerstmarkt Winkelcentrum Centro Oberhausen

 

Centro is het gigantische shopping center aan de rand van Oberhausen. Het is Europa's grootste shopping en vrijetijdscentrum! In Centro vindt jaarlijks een kerstmarkt plaats, maar eigenlijk zijn dit drie kerstmarkten! Er staan maar liefst 150 houten hutjes met allemaal kerstartikelen!

 

Datum kerstmarkt Centro Oberhausen

15 Nov - 23 Dec 2019

 

Openingstijden kerstmarkt Centro Oberhausen

Openingsdag 15.november 17.30-22 uur

Maandag tm vrijdag 11-22 uur

Zaterdag 10-22 uur

Zondag 11-21 uur

Zondag 23.12. 11-20 uur

Volkstrauertag, 17.11 13-21 uur

Totensonntag, 24.11. 18-21 uur

 

 

 


Informatie kerstmarkt in Oberhausen, Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa.

Gratis kaarten!

 

Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

Informatie kerstmarkt in Oberhausen, Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa.

Reactie schrijven

Commentaren: 0