Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Bent u op zoek naar een leuke gezellige KerstFair✅, dan hebben wij zeker iets voor u gevonden! Een charmant 'high end' event van 12 t/m 15 december, in de lanen van Huis Doorn met ruim 90 specialisten, smaakmaker, sfeermakers en vakmensen. Van brocante & vintage, heerlijke delicatessen, interieurverfraaiers, outdoor fashion & boots, winterse wollen fashion, stoere tuinhaarden, handmade sjaals & tassen, goud & edelsmeden, tot kunstenaars en nog veel meer.... Kortom héérlijk kerstshoppen en inspiratie opdoen in ‘the most wonderful time of the year’!

 

Voor data 2021 kijk hier!


Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Schuif aan bij een ‘live cooking’ sessie van onze culinaire toppers in de ‘Keuken van de Keizer’. Maak een ritje in de arrenslee van Kerstman, geniet met een glaasje Glühwein in de hand van live gezongen Christmas Carols of de shows van het Fries Paarden showteam ‘De Dunsjede Hynders’. Verbaas je over het rijke leven van Wilhelm op Huis Doorn waar prachtige zilveren tafelstukken, handbeschilderd servies en verguld kristal de eettafel van de Keizer sieren. Maak een praatje met Butler Paul die je alles vertelt over sabreren en ‘tafel etiquette’ zodat je thuis ook vorstelijk kan dineren. Of bezoek in het Paviljoen de expositie ‘Fokker!’.


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KerstFair Huis Doorn met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

 


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

"Wilt u liever niet mee doen aan de lezersactie, maar toch voordelig het evenement bezoeken? Speciaal en alleen voor jullie hebben wij een super kortingsactie van wel € 4,- op een dagticket voor volwassenen! De € 0,50 boekingskosten nemen wij voor onze rekening ☺.

 

Kijk hier en gebruik de vouchercode: vrienden.

 

Let op! Deze actie loopt t/m 1 december 24.00 uur. Dus mis het niet! 

 

Vakmensen en hun producten met een verhaal. Van handmade & hedendaags tot duurzaam & doordacht

 

In de stand van het ‘Art & Craft X-mas’, een samenwerking van verschillende kunstenaars en vakmensen, zijn afwisselend demonstraties te zien van o.a. een edelsmid, keramiste, papieren ‘wearable art', tassenmaakster en tekenaar. Wat deze kunstenaars en vakmensen met elkaar delen is de liefde en passie voor vakmanschap en de kunst. Uiteraard zijn hun producten ook te koop, werken zij ook in opdracht of geven workshops in hun ateliers. In de stand van ‘Craft Creations’ vind je prachtige met de hand beschilderde meubels. Kunstenares Selina brengt kleurloze oude woonobjecten weer tot leven met verfijnde kleurrijke en klassieke beschilderingen. Mandenvlechters Hedy & Sven laten zie hoe je op traditionele wijze vlecht met wilgentenen en hoe je hier een hedendaagse invulling aan kan geven. Maar ook bijzondere kaarsen van ‘Handmade Candles’, of verfijnde meubels van de hand van meubelmaker Coert Bos van ‘Massief Hout Design’…

 

Tip! Neem even de tijd om het verhaal achter het product te horen.

BEZOEKERSINFORMATIE

DATA, OPENINGSTIJDEN EN TICKETS

 

Donderdag   12 december van 11.00 tot 17.00 uur

 

Vrijdag*        13 december van 11.00 tot 20.00 uur

 

Zaterdag      14 december van 11.00 tot 17.00 uur

 

Zondag         15 december van 11.00 tot 17.00 uur

 

 

 

* online verkoop tickets met super earlybird korting!

 

Elke dag open tussen 11.00 uur en 17.00 uur m.u.v. van vrijdag tot 20.00 uur.

 

Er is een speciaal KerstFair By Night ticket voor een gereduceerd tarief geldig op vrijdag* tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

 

Het Rijksmuseum Huis Doorn en Paviljoen gaan elke dag om 12.00 uur open. Tijdens KerstFair By Night is Huis Doorn open en Het Paviljoen gesloten.

 

Met je ticket kun je gratis Rijksmuseum Huis Doorn, Het Paviljoen en het park bezoeken.

 

Voor meer  info kijk hier!

 

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Reactie schrijven

Commentaren: 0