Rondom Kerst in Zwolle veel te beleven

Rondom Kerst in Zwolle veel te beleven

In aanloop naar de Kerst is er in Zwolle ✅veel te beleven!

 

Kerstmarkt Grote Kerkplein

 

Op het Grote Kerkplein in hartje Zwolle wordt een sfeervol festivalterrein ingericht waar het heerlijk toeven is met vuurtjes en warme dranken. Niet per se een traditionele kerstmarkt, wel een gezellige plek met livemuziek, glühwein en warme choco. Er zijn hapjes te verkrijgen en zo nu en dan zijn hier wat kinderactiviteiten.

 

vr 20 december 2019 t/m 26 december 2019


Rondom Kerst in Zwolle veel te beleven

Zwolle Express

 

Rondje Zwolle doen in de kerstvakantie (of daarna)? Laat je auto vooral lekker thuis en pak de speciale Zwolle Express die straks rijdt tussen het station, het IJsbeelden Festival en de binnenstad. Het mooiste: instappen is gratis!

 

 

Van 14 december tot en met 1 maart rijdt een gratis Amerikaanse schoolbus rond in Zwolle, genaamd de Zwolle Express. Deze stijlvolle bus brengt bezoekers van het IJsbeelden Festival gratis vanaf het station naar het IJsbeelden Festival. Daarna rijdt de bus gratis naar het centrum, waar je ook kunt uitstappen (óf instappen). Ideaal, toch?

Joris’ Kerstboom in Stadkamer centrum

Joris’ Kerstboom in Stadkamer centrum

Vanaf 9 december kunnen bezoekers een kerstbal met daarop een mooie gedachte in de boom hangen. Zo kun je een reddende engel bedanken, of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen bij de vraag van Joris: ‘Wie zet jij in het licht?’ Dat kan leiden tot mooie gesprekken bij de boom. Joris’ Kerstboom wordt zo een waardevolle ontmoetingsplaats in de dagen voor Kerst. In Stadkamer is in deze periode op werkdagen van 11 tot 12.30 uur een medewerker aanwezig om mensen een luisterend oor te bieden.

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 1 maart 2020 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

 

De IJsselhallen wordt voor en tijdens de Kerstvakantie, 14 december 2019 t/m 5 januari 2020, omgetoverd tot een kinder playground. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaale playground gecreëerd. Een layground met gratis kermisattracties. Een Amerikaanse schoolbus brengt u na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de binnenstad van Zwolle, slechts 7 minuten lopen verwijderd van de IJsselhallen.

 

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten en met het vermogen om je smaakpapillen maximaal culinair te prikkelen. Zwolle is een stad die uitnodigt om ontdekt te worden. U bent meer dan welkom!

 

65+ Korting!

Als 65 plusser krijgt u korting bij het Nederlands IJsbeeldenfestival. Deze korting kunt u alleen verzilveren in de ticketshop (plek waar u kaarten kunt bestellen) van de website van het Nederlands IJsbeeldenfestival. Daar kunt u uw ticket bestellen op datum en tijd.

 

U ontvangt €4,00 korting op de kassa prijs. De kassa prijs is €17,50 en met verrekende korting betaald u €13,50.

 

LET OP: De 65+ kaarten zijn ALLEEN ONLINE BESCHIKBAAR met deze korting. Wij kunnen het niet verrekenen bij de kassa!

 

Voor meer info kijk hier!

SCHAATSEN IN HARTJE ZWOLLE

Vanaf maandag 9 december tot en met 5 januari kan er geschaatst worden op het Rodetorenplein in Zwolle. De overdekte schaatsbaan is dagelijks geopend voor jong en oud. Iedereen kan bij het overdekte horecaplein terecht voor een lekkere snack, lunch, warme chocolademelk, hapjes of een borrel. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, van een bingo, Zwolle Pride tot een kerstdiner. Bekijk onze agenda en arrangementen voor meer informatie.

 

De schaatsbaan wordt verzorgd door Slump Catering & Events

 

OPENINGSTIJDEN / INFORMATIE

De schaatsbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Door diverse activiteiten kunnen de openingstijden afwijken, kijk in de agenda voor de actuele openingstijden.

 

Van 9 t/m 13 december en van 16 t/m 20 december is de schaatsbaan van 10.00 tot 15.30 uur gesloten in verband met schoolschaatsen.

 

Het horecaplein is vrij toegankelijk. De kosten voor de schaatsbaan bedragen € 5,00 inclusief schaatshuur. De schaatsen beginnen bij maat 28.

 

 

 


Gezellige Kerstmarkt in Miltenberg in sfeervolle omgeving

Gratis kaarten!

 

Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

 

Wilt u meer weten? Het gedetailleerde programma is HIER te vinden.

 

 

 

 

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   


Rondom Kerst in Zwolle veel te beleven

Reactie schrijven

Commentaren: 0