Kerstmarkt in Dickensstijl in Garderen

Kerstmarkt in Dickensstijl in Garderen

In het gezellige plaatsje Garderen, wat altijd al een leuke plek is om te bezoeken✅ wordt de komende tijd weer een sfeervolle Winterfair gehouden.

 

4, 5, 6 en 7 december 2019 is de Beeldentuin in Garderen, waar ook ieder jaar ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn plaatsvindt, omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin je terug gaat naar het Engeland van 1850. Dit jaar wordt de Winterfair alweer voor tiende keer georganiseerd. Niet voor niets, want de sfeer is geweldig. Laat je verrassen door allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens, waarbij zelfs de mensen achter de kramen zijn gekleed in Dickens-stijl. 


Kerstmarkt in Dickensstijl in Garderen

Luister naar de verschillende koren, ga terug in de tijd met de accordeonist, bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd en ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes.

 

Inspiratie opdoen!

 

 

Meer dan zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vind je zowel binnen als buiten op de Winterfair. Tel daarbij de winkels op die te vinden zijn in het hoofdgebouw met haar oude gevels, waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan met de leukste producten en ideeën voor in je eigen huis. Allemaal hebben ze een eigen thema. Kijk je ogen uit in de Ot en Sien kamer, babykamer, landelijke lavendelkamer en de Engelse kamer. Even op adem komen? In Brasserie-lunchroom Rozentuin, waarbij je wordt bediend door onder andere mensen met een verstandelijke beperking, staan lekkere winterse gerechten voor je klaar. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet… Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras ben je natuurlijk van harte welkom voor een winterse versnapering!

 

 

 


Kerstmarkt in Dickensstijl in Garderen

Gratis kaarten!

 

Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Victorian Christmas Fayre”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

Praktische informatie

 

Openingstijden 2019

 

Woensdag 4 december 10.00 uur – 21.00 uur

Donderdag 5 december 10.00 uur – 21.00 uur

Vrijdag 6 december 10.00 uur – 21.00 uur

Zaterdag 7 december 10.00 uur – 17.00 uur

 

Bereikbaarheid

 

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, kies dan als eindbestemming ‘Hooiweg Garderen’.

 

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Het terrein is rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee rolstoelen beschikbaar. Informatie via de kassa.

 

Entreekaarten zijn online te koop met korting (zie kaartverkoop) of aan de kassa voor € 7.50. Kinderen t/m 13 jaar zijn gratis.

 

Voor meer info kijk hier!

 

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   


Kerstmarkt in Dickensstijl in Garderen

Reactie schrijven

Commentaren: 0