Leuke kerstfair “Victorian Christmas Fayre” Bij De Oranjerie in Zeijen (Dr)

Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 ✅

 

Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een negentiende eeuws Engels stadje binnen, waar van alles gebeurt en is te zien.

♦De overdekte Victorian Christmas Fayre waar de sfeer van weleer te proeven en te voelen zal zijn met brocante, antiek, vintage, Engelse producten, kransen, kerststukken, prachtige verse mistletoe, oude kerstdecoraties, Christmas Pudding,  kazen, jams en chutneys, Franse worsten en aardewerk, pomanders , kerstengelen, schapenvachten , wol- en viltproducten,  wijnen, gebak, English Pie, serviezen,  sieraden, vintage stoffen, leer producten, hoeden, plaids, delicatessen, vogeltaarten, ambachtelijke zalmrokerij enz. te veel om allemaal op te noemen. 

 

Voor data 2022 van de Victorian Christmas Fayre kijk hier!


♦Het decor: duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van kaneel, kruidnagel en anijs. Brandende vuurkorven, waarbij je je heerlijk kunt warmen en gepofte kastanjes, wafels en  heerlijke soep enz.  kunt  eten.

♦Tijdens dit weekend zullen 3 koren en een orkest met alleen koperblazers prachtige Christmas Carols ten gehore brengen en een verhalenverteller bij de buitenhaard.

Misschien komt u ook kinderen met de zwavelstokjes tegen en zondag zal de kerstman en zijn vrouw een bezoek brengen aan de Fayre en zeker nog meer gespuis.  Er zijn demonstraties van het bereiden van poffert en Christmas Pudding en er is heel veel prachtige verse mistletoe uit Engeland.

♦Vooral zaterdagavond zal het prachtig verlicht zijn. Het belooft een sfeervol weekend te worden in de oude Engelse sfeer.

 

 

 

 


 

 

 


Gratis kaarten!

 

Leuke kerstfair in Engelse stijl in ZeijenVoor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Victorian Christmas Fayre”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Openingstijden Fayre weekend:

 

Zaterdag 7 december 11.00 – 20.30 uur,

Zondag 8 december 11.00 – 17.00 uur

Entree € 4,50 p.p. kinderen tot 12 jaar zijn onze gast mits onder begeleiding.

Noorderstraat 1. 9491 AJ Zeijen

 

www.de-oranjerie.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   

            


Leuke kerstfair “Victorian Christmas Fayre” Bij De Oranjerie in Zeijen (Dr)

Reactie schrijven

Commentaren: 0