Sfeervolle kerstmarkt in Winkelcentrum Putten

Sfeervolle kerstmarkt in Winkelcentrum Putten

In het gezellige plaatsje, wat altijd al een leuke plek is om te bezoeken✅ wordt 14 december weer een sfeervolle kersmarkt gehouden.

 

Het centrum van Putten wordt zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een sfeervol winters decor. Met een sfeervolle kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils!

 

Sfeervol Winterfeest in Winkelcentrum Putten!


Sfeervolle kerstmarkt in Winkelcentrum Putten

Ook is er ijssculpturen carven waarbij kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken kunnen dit zelf onder deskundige begeleiding uitproberen.

Dit jaar is er ook weer het prachtige kunst en muzikale programma tijdens het Winterfeest. Deze dag zullen verschillende koren, muzikale groepen en bandjes optreden én tonen kunstenaars hun werk.

Als vanouds zal ook de kerstmarkt aanwezig zijn waar kerst- en winterproducten te koop zijn en de inwendige mens uitstekend wordt verzorgd door middel van heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk.

En ook voor de kinderen belooft het een feestje te worden! Want het Winterfeest staat bol met gratis kinderactiviteiten zoals het sprookjesachtige WinterWonderland, een lampionnenoptocht en het Winterplein waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, knutselen en marshmallows smelten bij het kampvuur!

Zie voor uitgebreide informatie: www.winkelcentrumputten.nl 

 

 

 


Sprookjesachtige Kerstmarkt bij kasteel Cannenburch in Vaassen

Gratis kaarten!

 

Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Victorian Christmas Fayre”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

Praktische informatie

 

Openingstijden 

Zaterdag 14 december 2019

Vanaf 14:00 tot en met 21:00

 

 

 

 

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   


Sfeervolle kerstmarkt in Winkelcentrum Putten

Reactie schrijven

Commentaren: 0