Gezellige authentieke kerstmarkt in Alkmaar

Gezellige authentieke kerstmarkt in Alkmaar

Op zoek naar een gezellige authentieke kerstmarkt✅, kijk dan snel hier verder! 

 

In Alkmaar wordt er ieder jaar een gezellige, sfeervolle kerstmarkt gehouden en het lijkt erop dat deze jaarlijks nog groter wordt! 

 

In de historische binnenstad kun je, minimaal 60 houten kerstmarktkramen verwachten welke diverse cadeautjes en (kerst)artikelen aanbieden. Er is ook een food & drinkcourt waar echte Kerstmarkt hapjes (o.a. Poffertjes en Bratwurst) en drankjes (Gluhwein, Warme Chocolademelk) te verkrijgen zijn en er klinkt louter kerstmuziek. Het plein is volledig versierd en in het midden staat een 12 meter hoge Kerstboom.

 


Gezellige authentieke kerstmarkt in Alkmaar

DAGELIJKS ENTERTAINMENT

 

Elke dag is er een optreden van een Kerstkoor, zanger of zingende Kerstman. Ook kunnen bezoekers dagelijks op de foto met de Kerstman en zijn er diverse activiteiten voor kinderen, zoals kerstballen beschilderen of de diertjes aaien in de levende kerststal.

 

De Kerstmarkt in Alkmaar is amusement voor jong en oud. Het is daarom een uitstekend uitje voor het hele gezin, maar ook geschikt voor romantisch tripje voor twee of juist als uitstapje voor een hele vriendengroep. Voor iedereen is er dus wel iets te zien, te doen en te proeven.

 

 

 


Gezellige authentieke kerstmarkt in Alkmaar

Gratis kaarten!

 

Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Victorian Christmas Fayre”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

Kerstman

Dagelijks komt de Kerstman op bezoek. Ook is er de mogelijkheid om met de Kerstman op de foto te gaan.

 

Kinderhoek

 

In de waagtoren bevindt zich de kinderhoek waar je terecht kunt voor diverse workshops zoals kerstballen beschilderen en elfjes maken.

 

Kerstoptredens

Dagelijks zijn er optredens van bijvoorbeeld een Kerstzanger, Alkmaars Talent en een zingende Kerstman.

 

 

Levende kerststal

In de Waagtoren is er een heuse levende kerststal onder begeleiding van herders. De dieren zijn aaibaar!

Openingstijden Kerstmarkt Alkmaar:

 

14 EN 15 December 2019, Waagplain

 

Openingstijden :

van 10:00 tot 18:00

 

Toegang Gratis

 

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   

            


Gezellige authentieke kerstmarkt in Alkmaar

Reactie schrijven

Commentaren: 0