Kerstmarkt Dordrecht, grootste kerstmarkt van Nederland

Kerstmarkt Dordrecht, grootste kerstmarkt van Nederland

Op zoek naar een gezellige kerstmarkt✅, kijk dan snel hier verder! 

 

In de aanloop naar de feestdagen kun je in het weekend van 13 tot en met 15 december in Dordrecht genieten van de grootste en meest sfeervolle Kerstmarkt van Nederland. In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, de ultieme kerstsfeer ervaren. De honderden monumenten die de stad rijk is en de iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van kramen en pagodes.

 


Muzikale winterterrassen

 

Kerst is een belevenis in Dordrecht en dit merk je onder andere op de verschillende muzikale winterterrassen op de Kerstmarkt Dordrecht. In de schaduw van het indrukwekkende Stadhuis kun je, met muzikale ondersteuning van onder andere gospelkoren, heerlijk genieten van glühwein of warme chocolademelk. Op alle dagen (einde van de dag) kun je hier zelfs uit volle borst meezingen met moderne en klassieke kerstnummers tijdens de Christmas-sing-a-long.

 

 

 

 


Kerstmarkt Dordrecht, grootste kerstmarkt van Nederland

Gratis kaarten!

 

Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Victorian Christmas Fayre”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

In de schaduw van de Grote Kerk

Een andere, niet te missen stop tijdens een rondje over de Kerstmarkt is de Grotekerkstuin. Hier kun je je ogen uitkijken in het Kersttheater. In deze intieme setting trakteren artiesten en muzikanten je op leuke acts tijdens een theatershow. In de Grotekerkstuin is ook de levende kerststal te vinden. Hier ontfermen herders zich over ossen, ezels, ganzen, kippen, schapen, geiten en zelfs een kameel! Alle dieren staan veilig achter een hek, maar kunnen door de kleinsten wel geaaid worden.

 

Proef de ultieme kerstsfeer

De Kerstmarkt Dordrecht is dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Honderden lichtjes sieren de stad, kerstliederen klinken door de straten en geurige lekkernijen wachten je op. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Dordrecht kun je daar niet meer onderuit!

Openingstijden Kerstmarkt Dordrecht:

 

vrijdag 13 december t/m zondag 15 december 2019

 

Openingstijden :

vr-za 10:00 tot 21:00

zo         11:00 tot 18:00

 

Toegang Gratis

 

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   

            


Kerstmarkt Dordrecht, grootste kerstmarkt van Nederland

Reactie schrijven

Commentaren: 0