Schaatsbaan gaat weer open in het Spoorwegmuseum

Schaatsbaan gaat weer open in het Spoorwegmuseum

Schaatsen en curling ✅ in het Spoorwegmuseum

Hij is bijna niet meer weg te denken in winters Utrecht, de ijsbaan in het Spoorwegmuseum. Vanaf zaterdag 14 december kan er geschaatst worden tussen de treinen! Van 14 t/m 20 december kan er op de ijsbaan ook curling worden gespeeld. Op 21 december begint het jaarlijkse familie-evenement Winter Station met dagelijks een gevarieerd programma met muziek, kinderactiviteiten, een carrousel en lekker eten. Dan verandert het curlinggedeelte van de ijsbaan in een kinderbaan voor de kleine krabbelaars; schaatsen en oefenrekjes zijn gratis te leen.

 

Voor data 2022 kijk hier!


Schaatsbaan gaat weer open in het Spoorwegmuseum

Winterse gezelligheid

Het Spoorwegmuseum wordt in de kerstvakantie weer betoverend mooi. Het hele museum krijgt een metamorfose, de winterse gezelligheid spat er vanaf. Tijdens Winter Station is er dagelijks een gevarieerd programma met muziek, kinderactiviteiten, een carrousel en lekker eten. De grote publiekstrekker is de ijsbaan. Rondom een historische stoomlocomotief kan iedereen zich uitleven op het gladde ijs. Het blijft een bijzondere ervaring om op de ijzers langs reusachtige treinen te glijden. Voor de kinderen die (nog) niet zo goed kunnen schaatsen is er een speciale kinderbaan met schaatsrekjes waar ze naar hartenlust kunnen oefenen op het ijs. In de week voorafgaand aan Winter Station kan er curling worden gespeeld op het kindergedeelte van de ijsbaan.

Goed nieuws!

 

Het museum is komend jaar voor het eerst ook op 1 januari geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Kom met het hele gezin schaatsen en proosten op het nieuwe jaar!

 

Met korting naar Winter Station

 

In de kerstvakantie is het Spoorwegmuseum tot 19.00 uur geopend (met uitzondering van 24, 25, 26 en 31 januari). Een tip is het dalurenticket: na 15.00 uur betaal je slechts €7,50 entree per persoon. Kijk voor de ticketverkoop en de openingstijden op www.winterstation.nl.

 Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

3581 XW Utrecht

 

www.spoorwegmuseum.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Schaatsbaan gaat weer open in het Spoorwegmuseum

Reactie schrijven

Commentaren: 0