Wanneer is de Bike Motion in 2020

Wanneer is de Bike Motion in 2020

De data voor de Bike Motion ✅ 2020 zijn al bekend!

 

Op zoek naar een nieuwe fiets? Van 28 februari t/m 1 maart vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Bike Motion weer plaats. Dit is de ideale plek om je te oriënteren op een nieuwe fiets.

Nog nooit op de Bike MOTION BENELUX geweest? Of kun je stiekem gewoon niet wachten op de volgende editie? Wij ook niet! Wij hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Hoe uniek is dat? Bike MOTION laat jouw fietshart sneller kloppen voor het nieuwe seizoen.


Wanneer is de Bike Motion in 2020

RACEFIETS TESTEN

Om een racefiets goed te testen heb je een aantal ingrediënten nodig: flinke stukken asfalt, scherpe bochten en wind. Tijdens Bike MOTION Benelux 2020 kun je diverse racefietsen en mountainbikes testen om zelf te ervaren hoe het is om vingervlug te schakelen of hoe het is om vol in de ankers te gaan met schijfremmen.

  

MEER ACTIVITEITEN

Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike, bewonder high-end fietsen in hal 11 of leg het uitdagende (e-)Mountainbike parcours af.

 

MTB PARCOURS E-POWERED BY BOSCH

Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen.

 

Tijdens Bike MOTION kijk je live naar belangrijke wielerwedstrijden. In 2019 zonden we bijvoorbeeld live Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne uit. Je hoeft tijdens je beursbezoek dus niks van het openingsweekend te missen! De koersen worden live uitgezonden in het ons “Koerse Kaffee”. Geniet met een biertje van spannende koersen!

 


Gratis toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

 

Is fietsen uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw trip gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Bike Motion, twee per inzender!

 

Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Bike Motion en heeft u daar wat leuke foto's van, schrijf daar dan een leuk verhaal over en stuur dat aan ons op, ook dan maakt u zeker een kans!

 

 

Veel succes! Redactie VoorPlussers

 

 


THEATERPROGRAMMA

Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen.

 

AMBACHTSPLEIN

Het bouwen van een fiets is een ware ambacht en op Bike MOTION kun je dit van dichtbij bekijken. Naast dat deze mannen op de werkplaats echt aan het werk zijn, vertellen de vaklieden je ook persoonlijk over hun kunsten.

 

MERKEN

Op Bike MOTION 2020 vind je alle grote leveranciers. De nieuwste fietsen van o.a. Merida, Apex en Canyon. Onderdelen en accessoires van BBB, Garmin, SKS en Tacx. Kleding van Sidi, Assos en Bioracer. En een uitgebreid assortiment sportvoeding en heel veel meer.

 

 


KOM OP DE FIETS

 

Mobiliseer al je fietsvrienden, maak van je beursbezoek meteen dé openingsrit van het jaar en kom op de fiets naar Bike MOTION Benelux! Ook dit jaar is er een bewaakte indoor fietsenstalling voor het fatsoenlijk en veilig stallen van je geliefde sportieve tweewieler. Bovendien kun je je fiets tijdens je bezoek direct onderwerpen aan een check-up!

Let op: het meenemen van een eigen fiets is alleen toegestaan naar de fietsenstalling en via de speciale entree. Fietsen mogen niet de beursvloer op of naar binnen via een andere ingang.

 

DATA & OPENINGSTIJDEN

Bike MOTION Benelux vindt in 2020 plaats van 28 februari t/m 1 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Vrijdag 28 februari 10:00 uur- 21:00 uur

 

Zaterdag 29 februari 10:00 uur- 17:00 uur

 

Zondag 1 maart 10:00 uur- 17:00 uur

 

ZO KOM JE ER

Kom je met de auto of sportief op de fiets?

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen hebben we een leuke NS combi-deal!

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

 

Voor meer info of tickets bestellen, kijk hier.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 


Wanneer is de Bike Motion in 2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0