Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

De zomer is voorbij en we moeten weer door de regen, tijd om een goede regenjas ✅ aan te schaffen en dan graag eentje die er nog leuk uitziet ook!

Met deze stijlvolle regenjassen met twee ritsen aan de zijkant verander je de jas in een poncho!

De jassen zijn verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren.

De kleding wordt gemaakt met een uniek en tijdloos ontwerp en er wordt gestreefd naar kwaliteit in productie en innovatie. De regenkleding wordt geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen, bevat geen schadelijke stoffen en wordt vervaardigd onder eerlijke, veilige en gezonde werkomstandigheden.

 

Met de aanschaf van deze regenjassen doet u werkelijk iets aan het opruimen van die plastic flessen en maakt u Nederland weer een stukje schoner! 

 


Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

PARKA ARMY GREEN

 

De regenjas valt groot, zodat je de mogelijkheid hebt er extra kleding onder te dragen. Als je tussen twee maten in zit, raden we de kleinere maat aan.

 

Specificaties

 

  • Ritsen aan zijkant om regenjas te gebruiken als poncho
  • Gemaakt van gerecyclede plastic flessen met pu coating
  • Waterkolom 3000 mm

  • Wasvoorschrift: maximaal op 30’
  • Capuchon met verstelbaar koord en regenklep
  • Hoge kraag om mond en neus te beschermen
  • Aan te snoeren in de taille
  • Wind & waterbestendig
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar!

Deze jassen zijn helaas niet meer te leveren, voor een heel mooi alternatief zie hieronder!


RSS productfeed

Muts Curlew Navy (zo, 16 jun 2024)
Ribgebreide muts met pluim van imitatiebont. 40% wol, 35% nylon, 25% rayon. EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Handschoen Marsh Navy (Sun, 16 Jun 2024)
Gebreide handschoenen met touch screen functie. 40% wol, 35% nylon, 25% rayon. EUR 45.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tartan Scarf Rosewood (Sun, 16 Jun 2024)
Mooie tartan sjaal van Barbour in de kleur Rosewood. Materiaal: 95% lamswol, 5% cashmere EUR 58.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tartan Scarf Boucle Pink Midnight (Sun, 16 Jun 2024)
EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Smartphone Pull Case Multicolor (Sun, 16 Jun 2024)
EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bontmuts Torn Nursey (Sun, 16 Jun 2024)
Lekker warme muts voor de koudere dagen. De muts heeft een lekker warme binnenkant. EUR 131.90 Meer informatie
>> meer lezen

Heren handschoen Geoffrey espresso (Sun, 16 Jun 2024)
Herenhandschoen van zacht suede gecombineerd met rib gebreid materiaal tussen de vingers en op de manchet. EUR 80.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dames handschoen Jeanne black (Sun, 16 Jun 2024)
Dameshandschoen van zacht suede gecombineerd met rib gebreid materiaal tussen de vingers en op de manchet. EUR 70.00 Meer informatie
>> meer lezen

Riem Porthall Brown (Sun, 16 Jun 2024)
EUR 55.00 Meer informatie
>> meer lezen

Schoudertas Wildzwijn met jongen (Sun, 16 Jun 2024)
Schoudertas in praktisch formaat. Dierenafbeelding op de royale klep. Met metalen sluiting, verstelbare schouderband. De binnenzijde bevat een groot vak. Ingenaaid zijn twee vakken over de hele breedte en op één van deze vakken twee kleinere vakken. EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesjas Flyweight Cavalry Quilt Pearl/Stone (Sun, 16 Jun 2024)
De Barbour Flyweight Cavalry quilt is een klassieke tussenjas en biedt essentiële warmte zonder overbodige bulk. Gemaakt van een box-quilted nylon stof. De jas heeft gevormde naden aan de voorkant, een gedimde zoom en verstelbare lipjes aan de achterkant; voor een flatterend silhouet, zonder te kort te komen aan functionaliteit. De jas is verkrijgbaar in meerdere kleuren, die bij ieders stijl passen en is subtiel afgewerkt met een geborduurd Barbour-logo op de linkerzakflap. Materiaal: 100% polyamide EUR 199.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesjas Cosford Quilt Palmer Green (Sun, 16 Jun 2024)
Voor een eersteklas casual stijl kies je voor het Barbour International Cosford jack. Het is ontworpen in een slim fit pasvorm. De jas is compleet met zakken, een capuchon en merkopdrukken op de mouw. Materiaal: Buitenkant 100% polyamide Binnenkant 100% polyester wasadvies 30 graden. EUR 249.95 Meer informatie
>> meer lezen

Herenjas Rectifier Harrington Navy (Sun, 16 Jun 2024)
Barbour International Rectifier jack doet je denken aan een klassieke Harrington. De jas heeft een contrasterende kraagvoering, manchetten, zoom en is voorzien van twee zakken met drukknopen aan de voorkant. Op de arm bevindt zich een geborduurde Steve McQueen-patch en rode, witte en blauwe oogjes onder de arm voor ademend vermogen. Materiaal: 63% Polyamide, 37% KatoenMachinewasbaar op 30°C EUR 219.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tartan Sports Cap Classic (Sun, 16 Jun 2024)
Deze versie is uitgevoerd in onze klassieke tartan voor de perfecte mix van traditie en hedendaagse stijl. De pet is gedetailleerd met een merkschuif op de achterkant en is afgewerkt met een geborduurd schildlogo op de voorkant. 100% katoen EUR 36.95 Meer informatie
>> meer lezen

Herenjas Liddesdale Quilt Olive (Sun, 16 Jun 2024)
De Liddesdale heeft een ruime pasvorm. We raden je aan een maat kleiner te gaan als, je deze jas liever als zomerjas draagt. Een van de meest iconische Barbour jassen, de originele Liddesdale jas is jaar na jaar een vaste favoriet. Met Barbour’s kenmerkende ruitvormige gewatteerde buitenkant en een warme, maar lichte, contrasterende nylon voering is deze populaire gewatteerde herenjas duurzaam, eenvoudig en stijlvol. De jas komt uit de Classic collectie en is verkrijgbaar in een reeks draagbare kleuren. De jas heeft een robuuste drukknoopsluiting aan de voorkant die beschermt tegen de elementen, en een slimme kraag die omhoog kan voor extra warmte en bescherming; met een luxueus zacht gevoel tegen de huid. Dankzij de ruime pasvorm biedt de Liddesdale veel ruimte voor laagjes, met dikke breisels en isolerende gilets; terwijl de ventilatieopeningen aan de achterkant zorgen voor comfort en bewegingsvrijheid. De kenmerkende opgestikte zakken aan de voorkant zijn afgezet met contrasterende Barbour borduursels en zijn royaal geproportioneerd; terwijl een veiligheidszak met rits, aan de binnenkant, waardevolle spullen veilig stelt. Een tijdloze toevoeging aan elke wintergarderobe. Materiaal: 100% polyamide Machinewasbaar EUR 169.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren blouse Kidd Tailored Olive (Sun, 16 Jun 2024)
Barbour’s Kidd overhemd is een ideale partner voor chino’s en een klassiek waxjack. Gemaakt van kwaliteitskatoen van 100%. Dit getailleerde herenoverhemd heeft een grootschalig highland ruitpatroon en kenmerkende merkdetails op de zak. Materiaal:100% katoen Machinewasbaar op 30°C EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren waxjas Dunlin Olive Classic (Sun, 16 Jun 2024)
Toon typisch Barbour elegantie in de Dunlin gewaxte jas. Deze landelijke jas heeft een opstaande kraag, drie zakken en drukknopen. Gemaakt van 100% katoen met leren afwerking. Een duurzame en tijdloze keuze. Materiaal:Buitenkant: 100% katoen (gewaxt)Binnenkant: 100% KatoenBiezen: 100% leer Niet wassen, alleen schoonmaken met een spons EUR 399.95 Meer informatie
>> meer lezen

Portemonnee Ot en Sien In de weide (Sun, 16 Jun 2024)
EUR 3.10 Meer informatie
>> meer lezen

Handschoen Windstopper tracker 5 finger (Sun, 16 Jun 2024)
EUR 57.20 Meer informatie
>> meer lezen

Portemonnee bronco dark brown (Sun, 16 Jun 2024)
Prachtige leren portemonnee van het merk Spikes & Sparrow. Deze ruime dames portemonnee heeft meer dan voldoende vakken en vakjes voor al je briefjes en pasjes. Daarnaast beschermt ze die pasjes ook nog eens door het gebruik van anti-heeft RFID technologie. Exterieur:flap met magneetsluiting, achtervak met rits, insteek achtervakInterieur:3 hoofdvakken, 2 vakken ritsvakken, mesh insteekvak, 16 creditcard vakjes, 2 mesh vakken EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Regenjas Chelsea Bruin (Sun, 16 Jun 2024)
De getailleerde Chelsea,gebaseerd op onze populaire Kensington jas, biedt dezelfde bescherming en duurzaamheid, maar is korter en daarom handiger voor dagelijks gebruik. Deze regenjas is ademend, wind- en waterdicht, dus perfect om te genieten van de wandeling met uw hond, ongeacht het weer. Deze ontbrak nog in uw garderobe! Ruglengte maat M: 96 cm. Buitenkant 2-wegritssluting onder flap met verborgen drukknopen, kinbescherming Rechtopstaande kraag Grote splitten onderaan de rug met drukknopsluiting Afneembare hoodie met drukknopen en koordje Mouwversmalling met flap en drukknopen 2 ingezette zakken met flap en drukknoopsluiting Onderarm ventilatie EUR 249.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren Quiltjas heritage liddesdale navy (Sun, 16 Jun 2024)
Combineer een klassieke uitstraling en een hoog draagcomfort met dit Liddesdale jacket uit de Heritage collectie van Barbour. De herenjas heeft een quilted dessin in een navy-kleur en is afgewerkt met enkele traditionele details, zoals een corduroy kraag en een geborduurd merklogo. Daarnaast is het Liddesdale model afgewerkt met een knoopsluiting, twee steekzakken en een binnenzak met ritssluiting. Zijn comfort krijgt de herenjas doordat deze gemaakt is van 100% polyamide (nylon) en je daardoor goed beschermd tegen bijvoorbeeld regen, wind of koudere temperaturen. De licht getailleerde Tailored-Fit pasvorm zorgt ervoor dat het jack comfortabel draagt en je voorziet van voldoende ruimte om vrij te kunnen bewegen. Dit Liddesdale Quilted jacket van Barbour is erg geschikt voor de dagen waarop het te warm is om een dikke winterjas aan te trekken, maar te koud is om er zonder jas op uit te gaan. Gemaakt van 100% nylon (polyamide) EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

La Boucle Riem Dubai Beige (Sun, 16 Jun 2024)
Gevlochten riem. EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

La Boucle Riem Florence Brown (Sun, 16 Jun 2024)
Gevlochten riem. EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

Damesblouse Moorland Cloud Black Cherry (Sun, 16 Jun 2024)
Dit overhemd, met een knipoog naar Barbour’s Britse erfgoed, heeft een opvallende ruitjesprint. Dit kledingstuk is gemaakt van 100% katoen en heeft een relaxte pasvorm met lange mouwen en een knoopsluiting aan de voorkant. Draag het met een broek en laarzen voor een klassieke benadering van smart-casual dressing. 100% katoen Machinewasbaar op 30°C EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

Reactie schrijven

Commentaren: 0