Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

De zomer is voorbij en we moeten weer door de regen, tijd om een goede regenjas ✅ aan te schaffen en dan graag eentje die er nog leuk uitziet ook!

Met deze stijlvolle regenjassen met twee ritsen aan de zijkant verander je de jas in een poncho!

De jassen zijn verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren.

De kleding wordt gemaakt met een uniek en tijdloos ontwerp en er wordt gestreefd naar kwaliteit in productie en innovatie. De regenkleding wordt geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen, bevat geen schadelijke stoffen en wordt vervaardigd onder eerlijke, veilige en gezonde werkomstandigheden.

 

Met de aanschaf van deze regenjassen doet u werkelijk iets aan het opruimen van die plastic flessen en maakt u Nederland weer een stukje schoner! 

 


Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

PARKA ARMY GREEN

 

De regenjas valt groot, zodat je de mogelijkheid hebt er extra kleding onder te dragen. Als je tussen twee maten in zit, raden we de kleinere maat aan.

 

Specificaties

 

  • Ritsen aan zijkant om regenjas te gebruiken als poncho
  • Gemaakt van gerecyclede plastic flessen met pu coating
  • Waterkolom 3000 mm

  • Wasvoorschrift: maximaal op 30’
  • Capuchon met verstelbaar koord en regenklep
  • Hoge kraag om mond en neus te beschermen
  • Aan te snoeren in de taille
  • Wind & waterbestendig
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar!

Deze jassen zijn helaas niet meer te leveren, voor een heel mooi alternatief zie hieronder!


RSS productfeed

Waist bag black 38758100 (di, 23 apr 2024)
EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Waist bag brandy 38758147 (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clutch / schoudertas Black 5112000 (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clutch / schoudertas Brown 5112001 (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clutch / schoudertas brandy 5112047 (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Waist bag brown 38758167 (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Rugtas / schoudertas Chicago Black (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 139.95 Meer informatie
>> meer lezen

Pet Ruston met sympatex Anthracite (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Pet Ruston met sympatex navy (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

bobby hondenjas XL (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 67.30 Meer informatie
>> meer lezen

Damesjas Sandford Ivy (Tue, 23 Apr 2024)
De Sandford geisoleerde parka is uitgerust met alles wat je maar nodig hebt voor een ritje naar de stad of een weekendje wandelen in de natuur. De warme donsvoering beschermt je tegen de kou en de ademende, volledig waterdichte polyester buitenlaag met gesealde naden houdt je 100% droog. De verstelbare geïntegreerde capuchon in de kraag, een verborgen trekkoord aan de binnenzijde van de jas en een dubbel deelbare rits dragen bij aan nog meer bescherming en comfort, zodat je elke dag warm en droog door kunt doorgaan. EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dames Riem Leather Webbing Belt Khaki (Tue, 23 Apr 2024)
De Barbour Nevis riem is gemaakt van een geweven structuur met een afwerking van webbing met een antieke gesp met messingeffect en leren afwerking. Hoofdstof: 65% Polypropyleen, 35% ElastaanBiezen: 100% polyurethaanAlleen schoonmaken met spons EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dames Riem Leather Webbing Belt navy (Tue, 23 Apr 2024)
De Barbour Nevis riem is gemaakt van een geweven structuur met een afwerking van webbing met een antieke gesp met messingeffect en leren afwerking. Hoofdstof: 65% Polypropyleen, 35% ElastaanBiezen: 100% polyurethaanAlleen schoonmaken met spons EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dames Riem Leather Webbing Belt Sand (Tue, 23 Apr 2024)
De Barbour Nevis riem is gemaakt van een geweven structuur met een afwerking van webbing met een antieke gesp met messingeffect en leren afwerking. Hoofdstof: 65% Polypropyleen, 35% ElastaanBiezen: 100% polyurethaanAlleen schoonmaken met spons EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Wetherham Quilted Tartan Tote Primrose Hessian (Tue, 23 Apr 2024)
De Barbour Wetherham Quilted Tartan tote bag is tijdloos gemaakt met een traditioneel ruitmotief en biedt een geraffineerde essential die perfect is om stijl met functionaliteit te combineren. Met een binnenzak en een veelzijdige afneembare tas is deze tas een geweldig dagelijks gebruiksvoorwerp. Buitenkant: 100% PolyesterVoering: 100% PolyesterAlleen schoonmaken met spons EUR 119.95 Meer informatie
>> meer lezen

Schoudertas Isla brown (Tue, 23 Apr 2024)
De Barbour Isla Leather Cross Body Bag is gevormd in een elegante vorm van natuurlijk generfd leer en heeft een klassieke styling met een eenvoudige draaisluiting en smalle schouderband. Verouderd metalen hardware zorgt voor een authentieke look, terwijl ton-sur-ton stiksels op de voorflap zorgen voor subtiele textuur. Dit luxe accessoire heeft ook een intern vak voor extra veiligheid onderweg. Buitenkant & binnenkant: 100% leerBinnenste hoofdstof: 65% polyester, 35% katoenSecundaire binnenstof: 80% polyester, 20% viscose Alleen schoonmaken met spons EUR 169.95 Meer informatie
>> meer lezen

Jurk Rutherglen Midi navy (Tue, 23 Apr 2024)
Als je op zoek bent naar een lichtgewicht jurk waar je deze zomer op kunt vertrouwen, dan is de Barbour Rutherglen Midi Dress precies wat je zoekt. Dit mouwloze ontwerp is gemaakt van een lichtgewicht katoen-linnen mix met een A-lijn rok die zachtjes rond de taille valt. Compleet met een afneembare riem om de taille in te snoeren, is het een universele basic die moeiteloos te combineren is met zowel sportschoenen als sandalen. 70% katoen, 30% linnen Machinewasbaar op 30°C EUR 139.95 Meer informatie
>> meer lezen

Jurk Margaret Midi Safari (Tue, 23 Apr 2024)
Als je op zoek bent naar een lichtgewicht zomerjurk om je seizoensstijl te verbeteren, dan is de Barbour Margaret Shirt Dress de perfecte keuze. Dit op een overhemd geïnspireerde ontwerp is gemaakt van een katoen-linnenmix en valt tot halverwege de kuit, waardoor het een elegant ontwerp is dat je zowel overdag als ’s avonds kunt dragen. Stijl het met gympen of sandalen voor een moderne look. 55% linnen, 45% katoen Machinewasbaar op 30°C - mild proces EUR 179.95 Meer informatie
>> meer lezen

Jurk Caroline Midi Primrose Hessian Tartan (Tue, 23 Apr 2024)
Verwelkom Barbour’s primrose hessian tartan in je zomergarderobe met de Barbour Caroline Tartan Midi Dress. Dit mouwloze ontwerp valt tot halverwege de kuit en is perfect te combineren met gympen of sandalen voor een klassieke alledaagse look. 70% lyocell, 30% linnen Machinewasbaar op 30°C EUR 139.95 Meer informatie
>> meer lezen

Jurk Rutherglen Midi Khaki (Tue, 23 Apr 2024)
Als je op zoek bent naar een lichtgewicht jurk waar je deze zomer op kunt vertrouwen, dan is de Barbour Rutherglen Midi Dress precies wat je zoekt. Dit mouwloze ontwerp is gemaakt van een lichtgewicht katoen-linnen mix met een A-lijn rok die zachtjes rond de taille valt. Compleet met een afneembare riem om de taille in te snoeren, is het een universele basic die moeiteloos te combineren is met zowel sportschoenen als sandalen. 70% katoen, 30% linnen Machinewasbaar op 30°C EUR 139.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dameshoed Flowerdale Trilby Olive (Tue, 23 Apr 2024)
Geef elke zomerse outfit een zorgeloze, bohemienachtige look met de Barbour Flowerdale trilby hoed. De hoed heeft een geweven, gehaakt patroon en een ongestructureerde rand voor een relaxte uitstraling, en is verkrijgbaar in olijfgroen, crème of marineblauw voor een moeiteloze coördinatie. Voor de perfecte finishing touch heeft de buitenste kroon een gevlochten leren hoofdband met een metalen Barbour logobadge. 100% polyesterGevlochten leren hoofdbandMetalen ID-balk met logo aan zijkantNiet wassen EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dameshoed Flowerdale Trilby navy (Tue, 23 Apr 2024)
Geef elke zomerse outfit een zorgeloze, bohemienachtige look met de Barbour Flowerdale trilby hoed. De hoed heeft een geweven, gehaakt patroon en een ongestructureerde rand voor een relaxte uitstraling, en is verkrijgbaar in olijfgroen, crème of marineblauw voor een moeiteloze coördinatie. Voor de perfecte finishing touch heeft de buitenste kroon een gevlochten leren hoofdband met een metalen Barbour logobadge. 100% polyesterGevlochten leren hoofdbandMetalen ID-balk met logo aan zijkantNiet wassen EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dameshoed Flowerdale Trilby Cream (Tue, 23 Apr 2024)
Geef elke zomerse outfit een zorgeloze, bohemienachtige look met de Barbour Flowerdale trilby hoed. De hoed heeft een geweven, gehaakt patroon en een ongestructureerde rand voor een relaxte uitstraling, en is verkrijgbaar in olijfgroen, crème of marineblauw voor een moeiteloze coördinatie. Voor de perfecte finishing touch heeft de buitenste kroon een gevlochten leren hoofdband met een metalen Barbour logobadge. 100% polyesterGevlochten leren hoofdbandMetalen ID-balk met logo aan zijkantNiet wassen EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dameshoed Flowerdale Trilby Primrose Pink (Tue, 23 Apr 2024)
Geef elke zomerse outfit een zorgeloze, bohemienachtige look met de Barbour Flowerdale trilby hoed. De hoed heeft een geweven, gehaakt patroon en een ongestructureerde rand voor een relaxte uitstraling, en is verkrijgbaar in olijfgroen, crème of marineblauw voor een moeiteloze coördinatie. Voor de perfecte finishing touch heeft de buitenste kroon een gevlochten leren hoofdband met een metalen Barbour logobadge. 100% polyesterGevlochten leren hoofdbandMetalen ID-balk met logo aan zijkantNiet wassen EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sports Cap Olivia Navy (Tue, 23 Apr 2024)
De Olivia sportpet is een onmisbaar damesaccessoire voor dit seizoen en daarna. Deze 100% katoenen pet heeft een verstelbaar bandje voor de perfecte pasvorm. 100% katoen Alleen schoonmaken met spons EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Regenkleding gemaakt uit gerecyclede plastic flessen

Reactie schrijven

Commentaren: 0