Comfortabele damesmode in grote maten

Bent u op zoek naar comfortabele damesmode in grote maten mode ✅ dan kunt u hier op uw gemak even snuffelen en zult u zien dat er nog genoeg te koop is in grote maten!

 

Vindt u in reguliere winkels vaak slechts een beperkt aanbod hier heeft u een ruime keus in damesmode waarin alle modestijlen zijn vertegenwoordigd. Deze webshop biedt u een brede collectie dames kleding die speciaal ontworpen is voor vrouwen met een wat forser postuur. 


Kimonoblouse

 

Details

 • sjaalprint
 • als wikkelblouse of open als blousejasje draagbaar
 • afneembaar bindstrikje

Kimonoblouse met expressieve sjaalprint. Als wikkelblouse of open als blousejasje draagbaar.

 

Aan de maat aangepaste lengte ca. 72 - 82 cm

 

materiaal

materiaal: 100% viscose

Art.-Nr. 72579890

 


Body met col

 

Kleur: royal blue

 

Details

 • ribstructuur
 • col
 • in het kruisje in lengte verstelbaar door haakjes en oogjes
 • softe, comfortabele kwaliteit
 • veelzijdig combineerbaar

Body met col van elastische ribstof. Bij het kruisje in lengte verstelbaar met haakjes en oogjes. Veelzijdig combineerbaar.

 

TIME TO CELEBRATE YOUR CURVES

Charlotte & Verena

Lengte ca. 84 - 94 cm

 

materiaal

materiaal: 95% viscose, 5% elastaan

Art.-Nr.

72562379


Gebreide jurk met col

 

Kleur: chocoladebruin

 

€ 89,99

Prijzen incl. btw excl. verzendkosten

 

Details

 • vormvast ribbreisel
 • accentuerend
 • col

Gebreide jurk met col van vormvast gebreid materiaal. Stijlvol, accentuerend en tevens comfortabel.

 

TIME TO CELEBRATE YOUR CURVES

Charlotte & Verena

Lengte ca. 110 cm

 

Materiaal

materiaal: 65% viscose, 35% nylon

Art.-Nr. 72547631

 


RSS productfeed

Ulla Popken Functioneel jack, winddicht, waterdicht, ademend - Grote Maten (za, 30 mei 2020)
Functioneel jack, licht en betrouwbaar met 2,5 lagen. Membraanvoordelen en 3 functionele eigenschappen: winddicht, waterdicht, ademend. Extra gesealde naden. Praktisch: antislip siliconenprint op de schouders. In wijdte verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 2 ritszakken. EUR 119.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Functioneel jack, winddicht, waterdicht, ademend - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Functioneel jack, licht en betrouwbaar met 2,5 lagen. Membraanvoordelen en 3 functionele eigenschappen: winddicht, waterdicht, ademend. Extra gesealde naden. Praktisch: antislip siliconenprint op de schouders. In wijdte verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 2 ritszakken. EUR 119.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Functioneel jack, winddicht, waterdicht, ademend - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Functioneel jack, licht en betrouwbaar met 2,5 lagen. Membraanvoordelen en 3 functionele eigenschappen: winddicht, waterdicht, ademend. Extra gesealde naden. Praktisch: antislip siliconenprint op de schouders. In wijdte verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 2 ritszakken. EUR 119.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken regenjack - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Regenjack met grafisch motief , super licht, lang aanhoudend waterdicht, klein op te bergen. Capuchon, ritssluiting, 2 zakken met ritssluiting. Randen met elastische paspels. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, sympatex, wind-, waterdicht, gedeelde ritssluiting - Grote Maten (Sat, 30 May 2020)
Sympatex jack, wind-, waterdicht, ademend. Capuchon en imitatievachtkraag afzonderlijk afneembaar. Blinde 2-wegrits, 2 ritszakken. Tunnelkoord dubbel in de taille, gewoon in de zoom. Lange mouwen met gebreide windvanger, voering met ruitstiksel. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!         

Comfortabele damesmode in grote maten

Reactie schrijven

Commentaren: 0