Comfortabele damesmode in grote maten

Comfortabele damesmode in grote maten

Bent u op zoek naar comfortabele damesmode in grote maten mode ✅ dan kunt u hier op uw gemak even snuffelen en zult u zien dat er nog genoeg te koop is in grote maten!

 

Vindt u in reguliere winkels vaak slechts een beperkt aanbod hier heeft u een ruime keus in damesmode waarin alle modestijlen zijn vertegenwoordigd. Deze webshop biedt u een brede collectie dames kleding die speciaal ontworpen is voor vrouwen met een wat forser postuur. 


Comfortabele damesmode in grote maten

Kimonoblouse

 

Details

 • sjaalprint
 • als wikkelblouse of open als blousejasje draagbaar
 • afneembaar bindstrikje

Kimonoblouse met expressieve sjaalprint. Als wikkelblouse of open als blousejasje draagbaar.

 

Aan de maat aangepaste lengte ca. 72 - 82 cm

 

materiaal

materiaal: 100% viscose

Art.-Nr. 72579890

 


Comfortabele damesmode in grote maten

Body met col

 

Kleur: royal blue

 

Details

 • ribstructuur
 • col
 • in het kruisje in lengte verstelbaar door haakjes en oogjes
 • softe, comfortabele kwaliteit
 • veelzijdig combineerbaar

Body met col van elastische ribstof. Bij het kruisje in lengte verstelbaar met haakjes en oogjes. Veelzijdig combineerbaar.

 

TIME TO CELEBRATE YOUR CURVES

Charlotte & Verena

Lengte ca. 84 - 94 cm

 

materiaal

materiaal: 95% viscose, 5% elastaan

Art.-Nr.

72562379


Comfortabele damesmode in grote maten

Gebreide jurk met col

 

Kleur: chocoladebruin

 

€ 89,99

Prijzen incl. btw excl. verzendkosten

 

Details

 • vormvast ribbreisel
 • accentuerend
 • col

Gebreide jurk met col van vormvast gebreid materiaal. Stijlvol, accentuerend en tevens comfortabel.

 

TIME TO CELEBRATE YOUR CURVES

Charlotte & Verena

Lengte ca. 110 cm

 

Materiaal

materiaal: 65% viscose, 35% nylon

Art.-Nr. 72547631

 


RSS productfeed

Ulla Popken Skijas, waterafstotend, winddicht, skipaszakje, sneeuwvanger - Grote Maten (za, 15 aug 2020)
Ski-jack, zonnes met dessin. Drie functionele eigenschappen: waterafstotend, winddicht, ademend. Belangrijke naden gesealed. Verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 3 ritstzakken, extra sikpaszakje op de mouw. Afneembare sneeuwvanger, mouwen met onderarm ventilatie en windvanger. Duimopening en klittenbandpatje. Voering: warme fleece op de rug, met praktische zakken. EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Parka, waterdicht, winddicht, ademend, afneembare capuchon - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Functionele parka. Sportief en nonchalant met 3 functionele eigenschappen: waterdicht (waterkolom 3000mm), winddicht, ademend. Capuchon en imitativacht afzonderlijk afneembaar, 2-wegzipper, zakken. Mouwwijdte onderaan verstelbaar, met windvanger. Volledig gevoerd in sierkleur met praktische z EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Parka, langer model, waterdicht, winddicht, teddyvoering - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Functionele parka, langer gesneden. Waterdicht (waterkolom 3000 mm), winddicht, ademend. Verstelbare capuchon met zachte teddyvoering, verdekte 2-wegzipper, 3 zakken. Volledig gevoerd EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Parka, langer model, waterdicht, winddicht, teddyvoering - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Functionele parka, langer gesneden. Waterdicht (waterkolom 3000 mm), winddicht, ademend. Verstelbare capuchon met zachte teddyvoering, verdekte 2-wegzipper, 3 zakken. Volledig gevoerd EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken ski-jack - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Ski-jack met galactisch astro dessin en details in neon. Drie functionele eigenschappen: waterafstotend, winddicht, ademend. Afneembare capuchon, 2-wegzipper met sierband, 2 ritszakken. Extra skipaszakje op de mouw. Sneeuwvanger in de taille, mouwen met windvanger, duimopening en klittenbandpatje. Voering met neonprint en praktische binnenzakken. EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, 3-in-1, inritsbaar fleecevest, winddicht, waterafstotend, gesealde naden - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Functioneel 3-in-1 jack met inritsbaar fleecejack 72534273. Licht en warm gewatteerd. Winddicht, waterafstotend, ademend. Naden extra gesealed. Verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 3 ritszakken. Lange mouwen met klittenbandpajte. Volledig gevoerd, praktische binnenzakken. EUR 149.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Skijas, waterafstotend, winddicht, skipaszakje, sneeuwvanger - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Ski-jack, zonnes met dessin. Drie functionele eigenschappen: waterafstotend, winddicht, ademend. Belangrijke naden gesealed. Verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 3 ritstzakken, extra sikpaszakje op de mouw. Afneembare sneeuwvanger, mouwen met onderarm ventilatie en windvanger. Duimopening en klittenbandpatje. Voering: warme fleece op de rug, met praktische zakken. EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jasje, corduroy, teddykraag, drukknopen - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Tinneroy jasje met warme, doorgestikte voering en knuffelzachte teddykraag. Comfortabel gesneden met drukknopen, 2 zakken en lange mouwen met manchetten. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jasje, corduroy, teddykraag, drukknopen - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Tinneroy jasje met warme, doorgestikte voering en knuffelzachte teddykraag. Comfortabel gesneden met drukknopen, 2 zakken en lange mouwen met manchetten. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken gewatteerd jack - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Gewatteerd jack, licht en warm. Met opstaande kraag, 2-wegzipper en 2 ritszakken. Elastische boorden, lange mouwen. EUR 119.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, 3-in-1, wind- en waterdicht, gesealde naden, capuchon - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Functioneel 3-in-1 jack uit ons combinatieprogramma. Licht en warm gewatteerd. Winddicht, waterdicht,ademend. Naden extra gesealed. Verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 3 ritszakken. Lange mouwen met klittenbandpatje. Volledig gevoerd, met praktische binnenzakken. EUR 149.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken softshell longjack - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Softshell longjack met ruitdessin, winddicht, waterafstotend, ademend. Binnenkant van zacht fleece. Verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 2 ritszakken. Lange mouwen met klittenbandpatje. EUR 149.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken softshell longjack - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Softshell longjack met ruitdessin, winddicht, waterafstotend, ademend. Binnenkant van zacht fleece. Verstelbare capuchon, 2-wegzipper, 2 ritszakken. Lange mouwen met klittenbandpatje. EUR 149.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken authentiek jack - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Authentiek jack - is bestand tegen elke regenbui dankzij de waterafstotende functie. Warme fleece binnenkant. Verstelbare capuchon, 2-wegzipper met blinde drukknopenlijst. 2 sluitbare strookzakken, tunnelkoord in de taille. Zoom achter met loopsplit, lange mouwen aan de buitenkant met patje en binnenkant met fleece manchetten. Buitenkant PU gecoat. EUR 129.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Skijas, waterafstotend, winddicht, ademend - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Ski-jack met modieus geometrisch dessin. Drie functionele eigenschappen: waterafstotend, winddicht, ademend. Belangrijke naden extra gesealed. Capuchon en knuffelzachte imitatievacht afzonderlijk afneembaar. 2-wegzipper met onderslag, 3 ritszakken, extra mouw-skipaszakje, sneeuwvanger in de taille, mouwen met windvanger en klitenbandpatje. Warme voering, deels van fleece, met praktische zakken. EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Skijas, waterafstotend, winddicht, ademend - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Ski-jack met modieus geometrisch dessin. Drie functionele eigenschappen: waterafstotend, winddicht, ademend. Belangrijke naden extra gesealed. Capuchon en knuffelzachte imitatievacht afzonderlijk afneembaar. 2-wegzipper met onderslag, 3 ritszakken, extra mouw-skipaszakje, sneeuwvanger in de taille, mouwen met windvanger en klitenbandpatje. Warme voering, deels van fleece, met praktische zakken. EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, waterdicht, ademend, afneembare capuchon - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Jas combineersysteem voor elke dag - waterdicht (waterkolom 3000 mm), alle naden gesealed, winddicht, ademend. Afneembare capuchon, dubbel blinde 2-wegrits met Napoleonzakje, 3 zakken met rits. Mouwen met klittenband, binnenkant netstof met praktische vakjes. Bijpassend bij de jas zijn de fleecejacks met artikelnummer 71794869 en 71794873. EUR 139.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, waterdicht, ademend, afneembare capuchon - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Jas combineersysteem voor elke dag - waterdicht (waterkolom 3000 mm), alle naden gesealed, winddicht, ademend. Afneembare capuchon, dubbel blinde 2-wegrits met Napoleonzakje, 3 zakken met rits. Mouwen met klittenband, binnenkant netstof met praktische vakjes. Bijpassend bij de jas zijn de fleecejacks met artikelnummer 71794869 en 71794873. EUR 139.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Skijas, waterafstotend, winddicht, ademend - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Ski-jack met sportief topdessin. Drie functionele eigenschappen: waterafstotend, winddicht, ademend. Belangrijke naden gesealed. Afneembare capuchon, glanzende 2-wegzipper, 3 ritszakken, extra mouw-skipaszakje. Sneeuwvanger in de taille, mouwen met windvanger en klittenbandpatje. Warme voering, deels van fleece, met praktische zakken. EUR 159.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Parka, capuchon, deelbare ritssluiting - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Outdoor parka - trendy en elegant. Weerbestendige kwaliteit met bijzondere details: capuchon in dubbele opstaande kraag inritsbaar. Lange ritssluitingen in de zijnaden. Blinde deelbare ritssluiting, tunnelkoord in de taille. 2 klepzakken, 1 extra zakje met ritssluting. Lange mouwen met elastische manchetten. Voering met binnenzak. EUR 159.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, waterdicht, ademend, afneembare capuchon - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Jas combineersysteem voor elke dag - waterdicht (waterkolom 3000 mm), alle naden gesealed, winddicht, ademend. Afneembare capuchon, dubbel blinde 2-wegrits met Napoleonzakje, 3 zakken met rits. Mouwen met klittenband, binnenkant netstof met praktische vakjes. Bijpassend bij de jas zijn de fleecejacks met artikelnummer 71794869 en 71794873. EUR 139.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Parka, capuchon, deelbare ritssluiting - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Outdoor parka - trendy en elegant. Weerbestendige kwaliteit met bijzondere details: capuchon in dubbele opstaande kraag inritsbaar. Lange ritssluitingen in de zijnaden. Blinde deelbare ritssluiting, tunnelkoord in de taille. 2 klepzakken, 1 extra zakje met ritssluting. Lange mouwen met elastische manchetten. Voering met binnenzak. EUR 159.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Parka, capuchon, deelbare ritssluiting - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Outdoor parka - trendy en elegant. Weerbestendige kwaliteit met bijzondere details: capuchon in dubbele opstaande kraag inritsbaar. Lange ritssluitingen in de zijnaden. Blinde deelbare ritssluiting, tunnelkoord in de taille. 2 klepzakken, 1 extra zakje met ritssluting. Lange mouwen met elastische manchetten. Voering met binnenzak. EUR 159.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Parka, capuchon, deelbare ritssluiting - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Outdoor parka - trendy en elegant. Weerbestendige kwaliteit met bijzondere details: capuchon in dubbele opstaande kraag inritsbaar. Lange ritssluitingen in de zijnaden. Blinde deelbare ritssluiting, tunnelkoord in de taille. 2 klepzakken, 1 extra zakje met ritssluting. Lange mouwen met elastische manchetten. Voering met binnenzak. EUR 159.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ulla Popken Jas, waterdicht, ademend, afneembare capuchon - Grote Maten (Sat, 15 Aug 2020)
Jas combineersysteem voor elke dag - waterdicht (waterkolom 3000 mm), alle naden gesealed, winddicht, ademend. Afneembare capuchon, dubbel blinde 2-wegrits met Napoleonzakje, 3 zakken met rits. Mouwen met klittenband, binnenkant netstof met praktische vakjes. Bijpassend bij de jas zijn de fleecejacks met artikelnummer 71794869 en 71794873. EUR 139.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!         

Comfortabele damesmode in grote maten

Reactie schrijven

Commentaren: 0