Data Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg

De Brei- en Haakdagen ✅van het Zuiden Op 24-25 en 26 oktober vindt de 8e editie van KNIT&KNOT plaats. De Industriële Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de brei- & haakdagen van het Zuiden. In dé Textielstad van Nederland, houden wij het event voor iedereen die dol is op haken, breien, vilten & macrameeën. Een warm welkom voor ruim 5.500 creatieve makers uit Nederland en België! KNIT&KNOT is voor iedereen! Shoppen bij exposanten, aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops of een masterclass. 

 

Voor data 2024  Knit en Knot zomereditie kijk hier!


Of je nu net begint of al de nodige ervaring hebt, inspiratie genoeg bij bekende bloggers, designers en auteurs.

Leuk als je vriendinnen vragen, waar je die gave sjaal, toffe kussen, wandkleed, hoofddoek of trendy poef vandaan hebt.
Zelf gemaakt, kan je dan met trots zeggen!

 

Nieuwe thema’s voor een gezellig creatief najaar!

 

(H)eerlijk ambacht (oorsprong van wol en originele toepassingen o.a. demo van Schaap tot draad) Leer combineren (diverse handwerktechnieken in één werkstuk) #warmewinterinspiratie: (feestelijke en cosy items voor thuis) #Hollandsknittalent: Waar ben je trots op, neem je pronkstuk mee, be proud and show it! #Broodjebreien: twee uur durende minimasterclasses, om echt je tanden in te zetten, incl. lekkere hap. #hetiszofijnomeenhandwerkstertezijn: aanschuiven aan de lange tafel. Samen met ‘handmade’ soulmates die dezelfde taal spreken. 


Praten en breien gaan dan ook heel goed samen Nieuw: Doe mee met de #Knitenknotalong (KAL)

 

Vanaf 6 september nemen we je mee richting de feestdagen aan de hand van een feestelijke sokken KAL.

Ontwerpster Bianca Boonstra heeft speciaal voor de KNIT&KNOT fans een feestelijke sok ontworpen die we met zijn allen tegelijk gaan breien. In vier weken tijd neemt zij je wekelijks aan de hand mee en voor je het weet heb jij je originele wintersok gebreid!

 

Meer info op www.knitenknot.nl en op het blog van Chefwol.nl

 

Nieuw: Christmas GIVE AWAY TREE voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Samen met het blad Aan de Haak hebben we het doel om samen met jou een kerstboom vol te hangen met mooie gehaakte (amigurumi) boomhangers. De boom zal eerst bij ons op de beurs staan en daarna begin december in het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam gezet worden zodat alle kinderen die niet met kerst thuis zijn een sfeervolle, vrolijke boom vol met gehaakte boomhangers hebben staan. 

Vrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2019

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beursin Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.


Steun jij ook graag dit mooie doel? Dat kan door je hanger op de beurs KNIT&KNOT in Tilburg in de boom te hangen of door deze voor 20 oktober op te sturen naar: Aan de Haak, t.a.v. Christmas give away tree. Meer informatie en gratis patronen van boomhangers vind je op aandehaak.nl/tree Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen! KNIT&KNOT wordt gehouden in de prachtige industriële Koepelhal, gelegen direct achter het Centraal Station in de Spoorzone.

 

Informatie: KNIT&KNOT is geopend op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 17.00.

Via www.knitenknot.nl betaal je in de voorverkoop online € 8,50,- aan de kassa € 10,00 pp. Info via www.knitenknot.nl.

 

Voor de snelle beslissers is er een mooie goodiebag!


 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg

Reactie schrijven

Commentaren: 0