Wanneer is Thomas de trein weer in Spoorwegmuseum

Ook benieuwd wanneer Thomas de trein ✅ weer te zien is in het spoorwegmuseum? Altijd weer een hele belevenis voor de kleintjes om hun favoriete filmster in het echt te zien! Hij is wereldberoemd, het blauwe stoomlocomotiefje Thomas van het denkbeeldige eiland Sodor. Ook dit jaar maakt hij de verre reis naar Utrecht om zijn Nederlandse fans te ontmoeten. Van 30 mei t/m 2 juni is er tijdens ‘Dagje uit met Thomas’ in het Spoorwegmuseum van alles te doen rond Thomas en zijn vrienden. Natuurlijk komt hij niet alleen, ook de Dikke Controleur en de locomotieven Henry en Emily zijn present. Thomas rijdt heen en weer, iedereen kan eindeloos spelen op het grote speelkleed en meezingen met de liedjes uit de Thomas-musical. De kaartverkoop start op maandag 1 april om 12.00 uur op www.spoorwegmuseum.nl. De eerste kaarten worden online met korting verkocht.

 

Voor data 2020 kijk hier!!


Dagje uit met Thomas

Dagje uit met Thomas begint op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, en duurt vier dagen. Het hele museum staat in het teken van Thomas de Stoomlocomotief. De echte Thomas de Stoomlocomotief is onder stoom en rijdt ritjes op het museumterrein. De Dikke Controleur, het enige menselijke personage uit de tv-serie, is aanwezig en gaat met de kinderen op de foto. Er zijn grote speelkleden waar gespeeld en gebouwd kan worden met Thomas speelgoed. In de museumhal zingen acteurs en actrices ieder uur liedjes uit de Thomasmusical, na afloop kan iedereen met hen en Thomas op de foto. Verder is er een voorleeshoek, een Thomas-bioscoop en kunnen kinderen geschminkt worden als Thomas.

Kaartverkoop

Voor het evenement geldt een aparte kaartverkoop waarbij de entree gereguleerd is via tijdsblokken. Op maandag 1 april om 12.00 uur gaat de kaartverkoop van start. De eerste kaarten worden online verkocht met een ‘early bird’ korting, kaarten kosten dan €12,50 (i.p.v. €17,50 regulier tarief). Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar zijn er speciale peutertickets te koop (€4,00 met early bird korting i.p.v. €5,00 regulier tarief). Ben er snel bij, voor de early bird actie zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = op!

 

Aan de kassa kost een ticket €17,50 voor volwassenen en. €5,00 voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Museumkaarthouders hebben gratis entree en kunnen niet reserveren.


Wanneer is Thomas de trein weer in Spoorwegmuseum

Reactie schrijven

Commentaren: 0