Beurs voor elektrische fietsen in de Jaarbeurs in Utrecht

Nog maar 15 dagen tot E-bike Xperience. Kom je ook e-bikes ✅ testen?

 

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Van 1 t/m 3 maart verandert Jaarbeurs Utrecht in het grootste e-bike testevent. Dit is de ideale plek om je te oriënteren op een nieuwe e-bike. Specialisten van meer dan 70 verschillende merken presenteren hun e-bikes. Er zijn honderden verschillende testfietsen aanwezig om op een uitdagend parcours uit te proberen.

 

Zien we je begin maart?

 

 
Scoor je ticket met korting button bg

Vraag direct je testparcours voucher aan

Kom je naar E-bike Xperience en wil je e-bikes testen? Vraag dan vooraf je voucher aan voor het testparcours, epowered by Bosch. Dan spring je bij binnenkomst direct op je test e-bike én voorkom je ook wachtrijen.

 

 

 
Claim je testparcours voucher button bg

Het verschil tussen een kracht- en een rotatiesensor?

In samenwerking met TestKees van de Fietsersbond ontwikkelden we een video die je het verschil uitlegt tussen een kracht- en een rotatiesensor op een e-bike. Kees is aanwezig op 1, 2 en 3 maart en geeft lezingen.

Bekijk bovenstaande video


Test je nieuwe Batavus tijdens E-bike Xperience

Bezoek Batavus tijdens de E-bike Xperience en ervaar zelf onze brede collectie e-bikes (Hal 1 Stand 1.C012). Wij helpen je graag bij het vinden van je nieuwe Batavus fiets. 

 

Naar Batavus

 

 


Kom je met de trein?

E-bike Xperience vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, naast Utrecht Centraal. Kom je met de trein? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je. Voor €26,- heb je toegang tot 3 fietsbeurzen én een retourticket naar Utrecht Centraal.

 

Naar de Spoordeelwinkel button bg

Koop nu je ticket met korting

Kom je ook naar het grootste e-bike testevent? Profiteer nu tijdelijk van een EXTRA VOORDELIG TARIEF en bezoek het grootste e-bike test event van 1 t/m 3 maart 2019 voor maar 12,50 IPV 16,00 EURO!

 

 

Koop je tickets button bg

Gratis toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

 

Is fietsen of wandelen uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw trip gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Fiets en Wandelbeurs , twee per inzender!

 

Veel succes! Redactie VoorPlussers

 


Zin om naar hartenlust e-bikes te testen?

Bosch eBike Systeem is dit jaar weer de trotse en exclusieve sponsor op de eBike Xperience in Utrecht van drie eBike testparcoursen, met name voor de city eBike, de speed pedelec en de eMTB. Heb je altijd al eens willen weten hoe hard zo’n eBike nu echt gaat? Kom dan zeker eens langs! 

 

Meer over Bosch


Beurs voor elektrische fietsen in de Jaarbeurs in Utrecht

Reactie schrijven

Commentaren: 0