Een leuke Fair voor het hele gezin, Margriet Winter Fair


Nog maar 4 weken dan is het zover!

 

Kun je niet wachten om met het hele gezin een leuk dagje uit te doen, de Margriet Winter Fair komt er weer snel aan!  

 

Voor data 2021 kijk hier!

 


Dan hebben wij goed nieuws voor je, want bij ons beginnen de feestdagen al over vier weken. Kom ook naar de Brabanthallen en vier Margriet Winter Fair met ons mee! Koop nú alvast je kaarten met € 4 korting, zodat je niet misgrijpt.


Swing mee met topartiesten als Nick & Simon

Kom meezingen en dansen met topduo Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis, Jeroen van der Boom, Alain Clark en nog véél meer geweldige artiesten! Of ontdek dat je creatiever bent dan je dacht tijdens een van die leuke gratis workshops op de fair. Na afloop neem je een mooi zelfgemaakt cadeautje meer naar huis.


Duo-workshop houtbranden

 

Welke uitspraak kenmerkt jullie vriendschap? Wat is het levensmotto van je dochter en jou? Tijdens de workshop leerbranden van Monuta brand je in een leren armband een tekst voor je dochter, vriendin of moeder. Onder begeleiding van een professional leer je schrijven met een brander en natuurlijk kun je ondertussen kletsen over mooie momenten met elkaar.

 

Shop till you drop

 

Laat je inspireren en verleiden in de honderden shops bomvol de leukste mode- en beauty-spullen, trendy woonaccessoires, grappige hebbedingen en originele kerstcadeautjes.

 

Startpagina wijst je de weg

 

Het overzicht kwijt? Medewerkers van Startpagina helpen je graag op Margriet Winter Fair en vertellen je waar je de shop, activiteit of optredens kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Cadeautje van 100% NL

 

De Fair wordt nog gezelliger door de muziek van 100% NL die in alle hallen te horen is. Naast vrolijke klanken van de Nederlandse artiesten heeft 100% NL nog meer in petto, namelijk: gratis chocolade! Om helemaal in de Sinterklaasstemming te komen deelt 100% NL op donderdag 29 november tussen 11:00 en 15:00 uur ieder uur ambachtelijke chocoladeletters uit. Net naast de letter gegrepen? Niet getreurd, want Margriet-hoofdredacteur geeft vanwege de 80e verjaardag van Margriet dagelijks nog een aantal letters weg.

 

Reizen in stijl

 

Meerdere bestemmingen in één vakantie, terwijl je maar één keer je koffer hoeft uit te pakken. Dat is pas luxe reizen! Cruise Travel is al 32 jaar dé cruisespecialist en heeft alle kennis in huis om je te helpen met het selecteren van de perfecte cruise. Denk aan een Noorse Fjorden cruise met Holland America Line, de perfecte combinatie van indrukwekkende natuur, perfecte service en heerlijk eten. Een reis om nooit meer te vergeten dus! Kom langs bij de gezamenlijke Cruise Travel en Holland America Line stand en laat je uitleggen wat cruisen zo fantastisch maakt.

 

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Margriet Winter Fair met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

Met de auto, bus of trein

 

Je kunt zowel met de auto, bus of trein naar Margriet Winter Fair komen. Kom je met de auto, koop dan alvast online een parkeerkaart, dan betaal je € 8 i.p.v. € 10 aan de kassa. Kom je met de bus, vanuit het hele land verzorgen touringcarbedrijven dagtochten naar de Fair. Je reist met een luxe touringcar en stapt uit voor de ingang van de Brabanthallen. Kom je met de trein, koop dan je toegangskaart inclusief dagretour naar Den Bosch in de NS Spoordeelwinkel. De combideal is verkrijgbaar vanaf € 28. Vanaf het station rijden er de hele dag gratis pendelbussen.

 

Een leuke Fair voor het hele gezin, Margriet Winter Fair

Reactie schrijven

Commentaren: 0