Eerste artiesten bekend Margriet Winterfair

Spetterende optredens en nog veel meer!

 

In het Margriet Theater komen dagelijks bekende artiesten optreden. Swing dit jaar op de mooiste hits van Trijntje Oosterhuis, zing mee met de klassiekers van Van Dik Hout en vóél de chansons van Paul de Munnik. Er zijn elke dag drie swingende modeshows en onze hysterisch vrolijke en humoristische Marvin Verwijk is opnieuw onze gastheer in het theater. Dat wordt dus één groot spektakel!

 

Voor data 2021 kijk hier!

 


Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, warme snack of een belegd broodje. 


Stylepresentatie

Op de hoogte blijven van de laatste catwalknieuwtjes en modetrends? Zorg dat je de stylepresentatie niet mist. Elke dag komt er een bekende couturier langs in het Margriet Huis. We verklappen zijn naam nog even niet, maar hij kent als geen ander de Nederlandse vrouw en weet precies hoe hij ons moet kleden. In een halfuur heeft hij je helemaal bijgepraat.

 


Workshop: fiets van de toekomst

 

Een elektrische fiets geeft je nét dat steuntje in de rug dat je nodig hebt om ontspannen op je werk aan te komen. En er is keuze uit heel veel sportieve modellen. Kom ze bekijken bij de stand van FLYER, waar het nieuwe model 'Upstreet5' op je staat te wachten voor een testritje. Dé ideale fiets voor woon-werkverkeer, maar ook heerlijk om in het weekend tochtjes mee te maken.

 

Feestelijke opening

Margriet bestaat tachtig jaar! Dat vieren we elke dag in het Margriet Huis, waar hoofdredacteur Leontine om 11.00 uur ’s ochtends iedereen  welkom heet. Voor de eerste tachtig bezoekers is er een speciale traktatie. Extra leuk: elke dag kan je mooie prijzen winnen. Dubbel feest dus!

 

Nog meer leuke workshops

 

We hebben dit jaar weer onwijs veel leuke workshops voor jullie. Fijn om tijdens een dagje Margriet Winter Fair even iets creatiefs te doen, iets leuks te maken, een nieuwe techniek te leren en na afloop met een mooi zelfgemaakt cadeautje naar huis toe gaan! Wat dacht je van een eigen boekentas maken, een vintagelabel kleien voor aan je koffer of hoelahoepen met de fitnesshoelahoep?

 

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Margriet Winter Fair met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

Met de auto, bus of trein

 

Je kunt zowel met de auto, bus of trein naar Margriet Winter Fair komen. Kom je met de auto, koop dan alvast online een parkeerkaart, dan betaal je € 8 i.p.v. € 10 aan de kassa. Kom je met de bus, vanuit het hele land verzorgen touringcarbedrijven dagtochten naar de Fair. Je reist met een luxe touringcar en stapt uit voor de ingang van de Brabanthallen. Kom je met de trein, koop dan je toegangskaart inclusief dagretour naar Den Bosch in de NS Spoordeelwinkel. De combideal is verkrijgbaar vanaf € 28. Vanaf het station rijden er de hele dag gratis pendelbussen.

 

Eerste artiesten bekend Margriet Winterfair

Reactie schrijven

Commentaren: 0