Rondsnuffelen tussen Franse brocante en Engelse serviezen

Tableware & Gardenflowers ✅

26 en 27 oktober 2018

Ook dol op Engelse serviezen en droom je al jaren van een stijlvol gedekte (feest-)tafel? Dan bieden de serviezen van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas volop keus en inspiratie. 

 

 


Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober staat in de grote schuur van kwekerij/tuin De Boschhoeve een uitgebreide en unieke collectie oude en antieke Engelse serviezen opgesteld.

Er is veel keus uit botanische serviezen, het Sarah’s Garden servies van Wedgwood, jachtservies en serviezen voor de feestdagen.

Geheel complete serviezen zijn er te vinden voor uw feestelijke gedekte tafel of een high tea, maar ook losse onderdelen zijn te koop. Daarmee kun je zelfs een nieuwe draai geven aan je eigen servies. Want een originele mix van diverse soorten servies is helemaal van deze tijd.

Elke tafel kan bovendien worden aangekleed met tafellakens, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars en kannen vol bloemen.

Voor data 2020 Rondsnuffelen tussen Franse brocante en Engelse serviezen  kijk hier


Verder kunt u in de schuur rondsnuffelen tussen Franse brocante, aangevuld met nazomerkransen en herfstbloemwerk.

Oude bollen- en veilingkisten, houten opbergkisten en metalen gereedschapskisten zijn eveneens in diverse modellen verkrijgbaar. Het mooie Sneeboer gereedschap en de groente-, kruiden- en bloemenzaden zijn opnieuw aangevuld.

In de theeschenkerij kunnen bezoekers zich bij de koffie of thee laten verwennen met allerlei zoete en hartige lekkernijen.

U bent welkom op 26 en 27 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren is gratis.

 

 

 

Kwekerij/tuin De Boschhoeve
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
www.boschhoeve.nl
www.deengelseserre.nl

 

 

Rondsnuffelen tussen Franse brocante en Engelse serviezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0