Nieuwe data gezellige Franse brocante en Engelse serviezen

Nieuwe data gezellige Franse brocante en Engelse serviezen

Tour de Brocante op 12 en 13 juni op De Boschhoeve 

 

 

Op vrijdag  12 en zaterdag 13 juni brengt Kwekerij/Tuin De Boschhoeve de uitnodigende sfeer van een Franse brocantemarkt naar Wolfheze. Het grote erf  wordt veranderd in een gezellig terras met daar omheen de kramen met brocante, antiek en curiosa. Denk bijvoorbeeld aan glaswerk, bloemenvazen en kannen, oud serviesgoed, schilderijtjes, oude tuin- en keukenspullen, boeken, stoere bakken en kisten en Frans grès aardewerk.  Wie van snuffelen houdt komt zeker aan haar of zijn trekken.  


Samen met een aantal enthousiaste brocanteurs  biedt De Boschhoeve op beide dagen  een veelzijdig aanbod.  In de kleine schuur demonstreert meesterbinder Marieke Nolsen kleurrijk bloemwerk en zorgt tuinvrouw Anke Pols voor mooie boeketten . De rekken met zaden, gereedschappen en praktische tuinartikelen zijn aangevuld en het plantenaanbod van de kwekerij is op volle sterkte. 

De tuinen van De Boschhoeve zijn in juni op z’n mooist en nodigen uit om heerlijk te wandelen, van het uitzicht te genieten, bloemen te plukken of inspiratie op te doen voor de eigen tuin. Bij mooi weer kan er in de boomgaard en op het  gazon worden gepicknickt. In de theeschenkerij zijn  daarvoor allerlei zoete en hartige lekkernijen te koop en een picknickmand of –kleed  te leen.  

Bezoekers zijn op 12 en 13 juni welkom van 10.00-17.00 uur. De toegang tijdens de Tour de brocante is gratis. Maak er een heerlijk dagje uit van en ga met een geslaagde aankoop naar huis. 

 Nieuwe data gezellige Franse brocante en Engelse serviezen

Kwekerij/tuin De Boschhoeve
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
www.boschhoeve.nl
www.deengelseserre.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Nieuwe data gezellige Franse brocante en Engelse serviezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0