Extra feestelijke Meimarkt van de Boschhoeve in Wolfheze

De ijsheiligen hebben het nakijken op De Boschhoeve in Wolfheze

 

Op zaterdag 25 mei houdt De Boschhoeve in Wolfheze een extra feestelijke Meimarkt. Want Dineke Jurrius-Logtenberg is inmiddels 35 jaar bezig om sterke tuinplanten te kweken op de door haarzelf gestarte kwekerij. De voorbeeldtuinen en de mooie moestuin zorgen voor volop tuininspiratie voor vaste en nieuwe bezoekers. Zaterdag 25 mei staat het team van De Boschhoeve stil bij dit jubileum.


 

Mei is een goede maand voor de tuin. De ijsheiligen zijn voorbij en bang zijn voor nachtvorst hoeft niet meer. Afhankelijk van de kracht van de zon in de voorbije weken is er al volop sprake van groei.

Nu kan en mag het gaan kriebelen om gaten in de border te dichten, veranderingen in de beplanting door te voeren of zelfs een heel (nieuwe) border aan te leggen.

Er is veel keus uit vaste planten en zaden. Voorzaaien hoeft niet meer en planten kan direct in de volle grond. Ook zijn er planten en eenjarigen voor potten op het terras. Voor het mooie tuingereedschap van Sneeboer moet wat dieper in de buidel worden getast maar dit levert jarenlang gebruiksgemak op.

Gastkwekers en – telers van bijzondere planten staan verspreid door de tuinen en op het erf. Ook zijn er kraampjes met allerlei leuke, handige en mooie (tuin) artikelen. Denk aan aardewerk en keramiek, gereedschap, meststoffen, kaarten, tuinboeken, -tijdschriften, en plantensteunen. Er kan worden geproefd van lekkers van de boerderij. Er zijn moestuinplanten, kruiden en eenjarigen en de plantendokter geeft informatie en advies bij ziekten en plagen. Kijk voor meer informatie op www.boschhoeve.nl .

In de grote schuur zijn de winkeltjes gevuld met een vernieuwd aanbod van (kraam)cadeautjes, kaarten, serviezen, brocante en 2 e -kans-kleding. Tijdens de meimarkt serveren we in de theeschenkerij koude en warme lekkernijen zoals taart en cake bij de koffie , soep, broodjes en quiches voor de lunch.

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op het  Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen van het bezoek naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

 

Veel succes, Redactie VoorPlussers

De Meimarkt op zaterdag 25 mei kan worden bezocht van 10.00-17.00 uur. De entree bedraagt € 4,- p.p.
Kinderen tot 12 jaar gratis.
Wie slim is brengt zelf een tas of kratje mee voor het vervoer van

eventuele aankopen. Maar omdat de Boschhoeve 35 jaar bestaat is er ook een leuke jubileumtas te

koop voor € 4,-. Daar passen precies acht plantenpotjes van 9 cm in. Bovendien hebben we voor elke bezoeker een kleine attentie.

 

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Jurrius-Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

Website: www.boschhoeve.nl 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

Extra feestelijke Meimarkt van de Boschhoeve in Wolfheze

Reactie schrijven

Commentaren: 0