Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

Broodfabriek  op 29 februari & 1 maart!

Hét festival ✅ waar sprookjes, films, series en verhalen tot leven komen.

 

Tijdens het weekend van 29 februari & 1 maart wordt De Broodfabriek omgetoverd tot Fantasy Fest. Beide dagen kan je genieten van alles wat te maken heeft met fantasy, anime, manga, comics, cosplay, steampunk, gothic & meer! 

 

Line-up/Podiumprogramma

Live-acts van o.a. Rapalje, Sunfire, Cesair, Vikke, Pyrolysis, The Flask & Aelixihr zullen schitteren op de verschillende podia van Fantasy Fest. Het podiumprogramma is doorlopend!

 Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

Cosplay & Thema

Het mooie aan Fantasy Fest is dat bezoekers, alleen al door de aanwezigheid, een supergroot deel uitmaken van het programma! Velen bezoeken Fantasy Fest in een toffe cosplay-outfit. Lijkt het jou ook leuk om onderdeel van deze geweldige beleving te zijn? Kom in jouw cosplay-outfit en show it! Het thema van de komende editie is Enchanted World. Hierbij kun je denken aan alles wat met een betoverende wereld te maken heeft. 

 

Workshops & Escaperoom

Naast het veelzijdige podiumprogramma zijn ook veel verschillende workshops en demonstraties bij te wonen. Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop handboogschieten of zwaardvechten. Voor escaproom-liefhebbers is de komende editie een escaperoom aanwezig! Lukt het jou om binnen 20 minuten door verschillende fantasy-werelden te ontsnappen?

 

125+ Exposanten

Met 125+ stands die uitgerust zijn met Fantasy artikelen zoals kleding, sieraden, art, boeken, games en meer is voldoende te zien en te kopen tijdens Fantasy Fest. Kortom een geweldige dag uit voor jong en oud!

 

Lezersactie:  €2,50 online korting

Wil je Fantasy Fest bezoeken?  Koop snel jouw ticket online en betaal slechts €7,50 i.p.v. €10 aan de kassa. Gebruik hiervoor de kortingscode FANTASYPERS. De kortingscode is uitsluitend online geldig tot en met vrijdag 28 februari 2020!

 

Algemene informatie

 

Wat : Fantasy Fest

Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Wanneer : 29 februari & 1 maart 2020

Openingstijden : 12.00 – 19.00 uur

Tickets : €10,- (volwassenen), €3,- (kinderen 7 t/m 12 jaar), kinderen t/m 6 jaar GRATIS

 

Website : www.fantasyfest.nl

 

 

 

 

 

 

Locatie:                       De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

 

Openingstijden:           12.00 uur tot 19.00 uur

  

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

Reactie schrijven

Commentaren: 0