Groot aanbod unieke collectie oud, antiek en hedendaags serviesgoed van ‘De Engelse serre’

Tableware & Flowers ✅ op De Boschhoeve in Wolfheze op 6 en 7 oktober 2023

Waar de voorliefde voor serviesgoed en bloemen samen komt .

Al een aantal jaren wordt de unieke collectie oud, antiek en hedendaags serviesgoed van ‘De Engelse serre’ uit Bennekom in de grote schuur van De Boschhoeve gepresenteerd. Tijdens de Tableware & Flowerdagen op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2023 doen we daar nog een flinke schep bovenop. Vrijwel de hele schuur is dan gevuld met fraai gedekte tafels met allerlei serviezen en alles wat daarbij hoort. Denk aan tafelkleden, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars. De fraaie boeketten en kransen van de tuinvrouwen van De Boschhoeve zorgen voor de kers op de taart.  

 


Het verzamelen van serviesgoed is populair. Soms op kleur, soms op thema en soms lekker alles door elkaar. Er zijn complete serviezen te koop maar ook veel losse onderdelen.  Breng gerust iets mee van een servies wat je al hebt. Laat je verrassen door de mogelijkheden van een combinatie van oud en nieuw.  

 

De grote schuur biedt een bijzondere achtergrond voor al dat moois. Want naast de serviezen hebben we hoekjes met brocante, tuingereedschap, zaden, kaarten, kraamcadeautjes en leuke tweedehands kleding voor vrouwen. En wie toe is aan een pauze kan in de theeschenkerij genieten van koffie of thee met wat lekkers, broodjes en soep. 

 

Bezoekers zijn welkom op  vrijdag  6 en zaterdag 7 oktober van 10.00-17.00 uur. Toegang en parkeren gratis. 

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve en De Engelse Serre

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

 

 

www.boschhoeve.nl

www.deengelseserre.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Groot aanbod unieke collectie oud, antiek en hedendaags serviesgoed van ‘De Engelse serre’

Reactie schrijven

Commentaren: 0