Grootste tuinbeurs tijdens het hemelvaartweekend Hof & Huis!

Hof & Huis: al 30 jaar een feest!✅

 

30 Jaar Hof & Huis... Weet je dat we daar best wel fier op zijn? Toen we er 30 jaar terug aan begonnen hadden we nooit durven dromen dat we op vandaag de grootste tuinbeurs van de ruime regio zouden zijn. Dat lukte alleen omdat we de lat altijd hoog legden, omdat we weten dat voor jullie alleen maar het beste goed genoeg is! En daar zullen we de komende jaren blijven over waken!


Buiten koken in de zomer: zalig met het juiste materiaal!

 

Wat is nu leuker en toffer dan buiten rond het vuur te staan/te zitten en samen met de kok van dienst een topavondje te beleven: heerlijke gerechten samen klaar maken rond een open vuurtje is dan ook het toppunt van gezelligheid. Je doet heel wat inspiratie op en kunt de juiste keuze maken op Hof & Huis! Tuinmeubelen: jouw smaak is zeker aanwezig!

 

Wat tuinmeubelen betreft komt het erop aan om jouw smaak te volgen en daar dan de juiste keuze in te maken! Hou je van trendy, moderne meubels, dan ben je aan het juiste adres bij Simply Lifestyle of Andy Algoet, hou je van gietijzer, dan is Vosco zeker jouw place to be en voor teak kun je terecht bij Maxiteak!

 

Maak je dromen waar!

 


Maak kans op twee vrijkaarten voor de tuinbeurs Hof & Huis. Heb je een leuke ervaring met dit evenement, of heb je een leuke hobby waar je wat over wilt vertellen en kan je daar een leuk verhaal van schrijven, stuur ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De winnende inzenders belonen wij met twee gratis kaarten voor dit evenement. De kaarten worden per email naar je toe gezonden! 

 

Succes Redactie VoorPlussers

Veel meer groen!

 

Op onze beurs kun je bij zo'n 15 planten-aanbieders terecht. Het zijn stuk voor stuk specialisten die je alles weten te vertellen over hun zelf gekweekte planten: Denieplant (buxus en taxus), Argos Groen Center (fuchsia), Andrew's Garden (verrassende eetbare planten), Guy Windels (Irissen, pioenen, papavers), Kaspoo (bonsaïs voor buiten, rotsplanten), Catherine Böttcher (Clematis), Hans (Hortensia's), de Tuin van Eden (kruiden), Roderik Maes & Sabz Flora: algemeen plantenaanbod, Cactusfreak (cactussen), de Bloemoloog (bloembollen), Host Hofje (hosta), ... Vergelijk en beslis!


Kunst is handwerk!

 

Een aantal kunstenaars zijn ook dit jaar weer aanwezig! Ze zijn dan ook bijzonder fier om hun creaties aan het brede publiek te tonen. De bronzen beelden van Westerhof, Rudy Duyck, Rita Craeynest, Maria van Gansen, ... ze hebben allemaal hun eigen stijl en weten je te raken met hun persoonlijke uitleg over de werken. Daarnaast is er ook Pottenbakkerij Bleyhut die je ter plaatse toont hoe ze te werk gaat en je de kans geeft om haar handwerk te kopen. Werken met klei zit in de lift en misschien raak je wel geïnspireerd om een workshop te volgen!

 

Kunst met grote K

Tuinaanleg is een vak apart

 

"Toon me je tuin en ik zeg je wie je bent" Een uitspraak die je wel vaker hoort en waar heel veel waarheid in zit. Het is dan ook goed dat je - bij de aanleg van je tuin - de juiste mensen kiest om je dromen te realiseren. Met specialisten als Ivan Buffel en het team van Tuinen Hedera ben je al een heel eind op pad. Zij weten perfect om te gaan met jouw wensen en hebben in de voorbije jaren al heel wat bezoekers gelukkig gemaakt. Nieuwe speler dit jaar is Tuinmaat die graag een stuk werk uit je handen neemt: een echte tuinmaat dus! Hoe dan ook: jouw tuin wordt schitterend!

 

Waar wacht je nog op?

 

Grote korting voor jou!

 

Als trouwe lezer van onze nieuwsbrief, doen we je een super voorstel. Klik op de onderstaande link en je betaalt € 6,5 voor één persoon (ipv € 9 aan de kassa). 

 

Klik op standaard tarief, kies het aantal tickets en vul de code genieten23 in. Dan kom je binnen voor een prikje! Goedkoper dan dit wordt het niet!

 

doen!

 

 

Praktisch

 

Geniet het hele hemelvaartweekend: van donderdag 18 tot zondag 21 mei, telkens van 10 tot 18u.

 

Adres: Provinciedomein d'Aertrycke, Zeeweg 42 in 8820 Torhout.

 

Gratis parkeren vlak voor de deur.

 

Honden toegelaten aan de leiband

 

Koop je tickets vooraf met korting op www.tuinbeurzen.be/tickets .

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Grootste tuinbeurs tijdens het hemelvaartweekend Hof & Huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 0