Lentemarkt 2022 op De Boschhoeve in Wolfheze

Proef het voorjaar tijdens de Lentemarkt

 

Doe zaterdag 23 april inspiratie op voor het nieuwe tuinseizoen tijdens de Lentemarkt op De Boschhoeve in Wolfheze

 

Deze markt is bij veel tuinliefhebbers favoriet en dat is niet voor niets. Er valt namelijk al veel te kiezen om te planten. Wat te denken van vrolijk bloeiende voorjaarsbollen en bosanemoontjes in wit, blauw en roze. Of kies voor vroegbloeiende schaduwplanten. 

 

Voor data 2024 kijk hier!


Die profiteren van het feit dat de bomen nog geen dicht bladerdek hebben. De eerste kruiden en eenjarigen zijn er ook alweer. En niet te vergeten de Dahliaknollen die met spetterende kleuren en vormen straks een feestje maken van de zomerborder. Traditiegetrouw zijn er gastkwekers die zich tijdens de lentemarkt presenteren met (historische) bollen en knollen, primula’s, heem- en rotsplanten. 

In de tuinen zorgen duizenden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen in combinatie met vroeg bloeiende heesters voor een waar voorjaarsspektakel. In de grote schuur valt het nodige te snuffelen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, gieters en bleekpotten. De brocantehoek is opnieuw ingericht met aantrekkelijke recente vondsten uit binnen- en buitenland. De serviezen van De Engelse serre zijn er als vanouds en er zijn ook weer fraaie, handgemaakte cadeautjes en kaarten. De theeschenkerij is er voor koffie en thee met wat lekkers.  

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

De Lentemarkt is op zaterdag 23 april vrij toegankelijk van 10.00-17.00 uur. Kijk voor het overzicht van de gastkwekers op de website www.boschhoeve.nl 

 

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

Website: www.boschhoeve.nl 

 

Lentemarkt 2022 op De Boschhoeve in Wolfheze

Reactie schrijven

Commentaren: 0