Te koop paarden en pony’s, groot aanbod aan dressuur- en of springpaarden, in Nederland en België

Ketting

Altijd al graag een paard ✅willen hebben, maar u weet niet waar u moet zoeken, dan hebben wij voor u hier een site waar een groots aanbod is van paarden of pony’s in allerlei prijzen! Ook voor vervoermiddelen of hulpmiddelen voor het paard of de ruiter. 

Ook voor het verkopen van een paard kunt u hier terecht!

Paard verkopen? Het is nu nog makkelijker om een advertentie te plaatsen. Veel extra mogelijkheden en verkooptools. Elke advertentie verschijnt automatisch op alle websites. De beste manier om uw paard te verkopen.

 


Google Maps

 

Doormiddel van google maps is het nu heel makkelijk om te kijken of er bij u een paard of pony in de buurt te koop staat. Paard kopen of paard verkopen, de ideale manier.

Lieve 8 jarige spring merrie

 

Iris van de meulenhof Denzel van ‘t meulenhof X douglas 1.69 Merrie Kwpn Lux is een lieve merrie die naast je en op de grond nooit iemand kwaad zou doen. Staat met poetsen altijd los en zou nooit weglopen. Een ontzettende goedzak. Met rijden een stuk pittiger, maar altijd werkwillig. Het is een merrie die snel spanning heeft en het soms lastig vind om je te vertrouwen. Dit heeft er mee te maken dat ze aan de linkerkant soms gedeeltelijk wat zicht mist. Ze heeft een maanblindheids aanval gehad (niet bij mij) en daardoor heeft de Iris wat gelekt en zit die vlek voor haar pupil als er veel licht in het oog schijnt. Heeft hier geen last van in de zin van dat ze zomaar ergens tegenaan zou lopen. Springt met veel vermogen en is altijd voorzichtig. Dressuurmatig kent ze oefeningen zoals wijken, travers en schoudervoor. Lux weeft op stal op het moment dat andere paarden weggaan en zij achter blijft!!! Het is al een stuk minder nu ze in een grote stal staat en veel buitenkomt, maar het liefst zie ik haar naar iemand gaan die haar of 24/7 buiten heeft of nooit alleen heeft staan. Vanwege haar goede bloedlijn is het ook een interessante fokmerrie. Voor meer informatie stuur gerust een bericht!!

 

Te koop fokmerrie met merrie veulen

 

Vanwege stopzetting fokkerij, uit eigen fok te koop, samen met haar merrieveulen van Le Formidable (geboren 29 juni ), Schitterende, goed bewegende KWPN Elite PROK IBOP fokmerrie van Maximum Joe ( Lasangos x Pilot ) x Keur pref. prest. v. Hugo x ster pref. prest. v. Jasper. Ze is springen gefokt, maar uit deze bloedlijn komen ook zeer goede dressuurpaarden. Qua fokrichting is alles mogelijk. We hebben haar dit jaar niet meer laten dekken omdat het veulen behoorlijk laat is en er dus komend jaar vroeger gedekt kan worden. Ze is altijd in 1 x drachtig. Het veulen van Le Formidable heeft ook een hele mooie gedragen draf en is correct gebouwd.

De merrie is Z1 dressuur geklasseerd , helaas door een blessure aan haar achterkogel alleen nog recreatief te rijden. Ze heeft een lief en aanhankelijk karakter. 

 

Voor meer info kijk hier!

 

Voor een overzicht van alle paarden en pony's kijk hier!!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Zelf een ketting maken, hier een uitleg over het haken met kralen

Reactie schrijven

Commentaren: 0