De Midsummerfair 2021 rondom De Oranjerie in Zeijen

De Midsummerfair 2021 rondom De Oranjerie in Zeijen

Op Zaterdag en Zondag 10 en 11 juli 2021 ✅

 

Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle hippe tuinfeest.

Wij zijn blij dat we weer De Midsummerfair mogen organiseren op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen.

 

De ruim 40 standhouders zijn met zorg geselecteerd zodat we een gevarieerde fair van goede kwaliteit  bieden. Door live muziek, gezellige terrassen en een uitstekende catering, zorgen we voor de sfeer die kenmerkend is voor een sfeervol en hip tuinfeest. Het terrein zal door ons op bijzondere manier worden aangekleed en is ruim opgezet zodat wij de anderhalve meter samenleving garanderen.    

 

Data midsummer fair 2022 zie hier!


De Midsummerfair 2021 rondom De Oranjerie in Zeijen
De Midsummerfair 2021 rondom De Oranjerie in Zeijen

De standhouders bieden prachtige producten, lekkere hapjes, live music, theater, vintage en veel meer. Kortom, een weekend vol indrukken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle vrolijke tuinfeest.

 

Rond het thema tuin en buitenleven hebben de bezoekers een keuze uit allerlei bijzondere plantensoorten, tuinhaarden , hamamdoeken, stoere kleinmeubelen, plaids, hoeden, hekwerk, buitenkook producten.

Op het gebied van curiosa en woondecoraties varieert het aanbod van schilderijen, sieraden, handgemaakte kinder cadeautjes,  foulards, porselein, aardewerk, breigarens, vilt, patchwork en quilts, porselein schilderen, gesmede producten,alles van leer, kransen tot brocante en trendy industrieel vintage en retro woonaccessoires.

 

De Midsummerfair 2021 rondom De Oranjerie in Zeijen

Gratis kaarten!

 

 

Voor mensen die een leuke hobby hebben en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Midsummerfair 2021 ”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten.


Voor traditionele lekkernijen met proeverijen komt de bezoeker ruim aan zijn trekken met vers gerookte zalm, honing, worst, broden, wijnen, likeuren, tapenades, bonbons, jams en Franse streekproducten. 

 

Op een typemachine mag de bezoeker zijn of haar gedachten kwijt over de Midsummer fair.

 

De fair is ruim opgezet met een looproute. De in- en uitgang is gescheiden.       

 

PLAATS   plaats:   Noorderstraat 1    9491 AJ Zeijen.   

DATUM    wanneer:  10 en 11 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur.

ENTREE   prijs:             € 3,00  per persoon.

                                     Kinderen tot 12 jaar zijn onze gast.

www.de-oranjerie.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   

 

 

 

 


 

 

 De Midsummerfair 2021 rondom De Oranjerie in Zeijen

Reactie schrijven

Commentaren: 0