Gaat de 50PlusBeurs dit jaar door?

Gaat de 50PlusBeurs dit jaar door

 ’s Werelds grootste evenement   voor actieve plussers werd verwacht plaats te vinden van 14 tot en met 18 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. Maar helaas is er op korte termijn nog geen einde aan de huidige coronacrisis. Daarom is besloten dat de 28e editie van de 50PlusBeurs dit jaar geen doorgang kan vinden.

 

De impact op onze doelgroepen, bezoekers en exposanten, is nog altijd te groot en dat voelen we allemaal. De wisselende maatregelen van de overheid, het tempo van vaccineren en de dreiging van virusmutaties. Het is allemaal nog te onzeker om te vertrouwen op een herkenbare, succesvolle editie van de 50PlusBeurs dit jaar.

 

 Voor data 2022 kijk hier!

 


Gaat de 50PlusBeurs dit jaar door

Wij hebben daarom besloten tot het afgelasten van de 50PlusBeurs in 2021. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en alle medewerkenden aan deze grote productie staan vanzelfsprekend voorop. We gaan echter vol goede moed aan de slag voor een onvergetelijke 50PlusBeurs in 2022.

 

 

lentewijnen

Gaat de 50PlusBeurs dit jaar door

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de 50PlusBeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Gaat de 50PlusBeurs dit jaar door

Reactie schrijven

Commentaren: 0