Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

Op zoek naar luxe wellness vakantiehuis ✅ voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland en waar huisdieren toegestaan zijn, dan hebben wij iets voor u gevonden!

 

Deze vakantiewoning is voorzien van een sfeervolle woonkamer en is heerlijk licht en door de volledig glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) heeft u een panoramisch uitzicht over het weidse polderlandschap. Met de dubbele tuindeuren kunt u de woonkamer optimaal met de tuin verbinden. Naast een grote eettafel is er een royale zithoek met flatscreen TV met buitenlandpakket en een sfeervolle gashaard. De luxe, open keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur, zoals een combi magnetron, vaatwasser en een Nespresso machine. Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

Deze villa heeft 4 ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. De royale masterbedroom met flatscreen TV met buitenlandpakket beschikt tevens over een badkamer ensuite met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Na een lange strandwandeling kunt u heerlijk opwarmen in de luxe Finse sauna voor 4 personen met floor-to-ceiling glaswand. Verder is deze badkamer uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. In de hal is er tevens een apart gastentoilet. 

 

Als u de tuindeuren in de woonkamer opent naar het heerlijk zonnige, royale terras kunt u direct van het buitenleven genieten. U vindt hier een grote eettafel en twee comfortabele ligbedden. De royale tuin grenst aan een waterpartij en wordt omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel. Door de ligging op het zuiden vindt u hier altijd een heerlijke plek in de zon. De vakantievilla beschikt over een inpandige berging met o.a. een wasmachine, droger en extra koel-vriescombinatie. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s per villa.

 

Uw huisdier is van harte welkom in deze vakantievilla.

 

Vanaf 1 juni 2021 zal deze villa ook voorzien zijn van airconditioning in de woonkamer. 

Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

Voorzieningen

Algemeen

Airconditioning

Extra koel-vriescombinatie in berging

Gastentoilet

Huisdieren toegestaan

Niet roken

Wasdroger

Wasmachine

Wifi (gratis)

Sanitair

Douche

Dubbele wastafel

Finse sauna

Sauna

 

Buiten

Tuinafsluiting

Berging voor uw fietsen

Parkeerplaats bij woning

Terras

Tuin

Keuken

Filter koffiezetapparaat

Koelkast

Nespresso machine

Vaatwasser

 

Ligging

Aan het water

Tuin op het zuiden

Vrij uitzicht over het polderlandschap

Op loopafstand van het Banjaardstrand

 

Slaapkamer

Aantal éénpersoonsbedden: 8

Aantal slaapkamers met TV: 1

 

Woonruimte

Extra buitenlandse zenders

Flatscreen TV

Gashaard

 

 


Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan
Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

Ligging van de woningen op De Groote Duynen

De vakantiewoningen liggen in het duinlandschap aan waterpartijen waardoor ze deel uit maken van de natuur. De op het zuiden gelegen vakantievillas aan de Waterlijn (de even nummers) hebben een prachtig uitzicht over het weidse polderlandschap. 

 

De exclusieve villas die op het westen zijn gelegen kunnen genieten van de prachtige zonsondergangen. De bochtige wegen en paden, met een sterk groen karakter, golven soepel mee met het duin reliëf. In dit lagere deel van het natuurgebied zijn de villa’s allemaal op het water georiënteerd. Wuivende rietoevers waarin op tal van plaatsen doorkijkjes zijn uitgespaard omzomen het water. Ook hier is sprake van een reliëfrijk terrein met inheemse duinplanten.

 

Overal is goed gelet op de privacy aspecten. De glooiingen en het duinstruweel creëren een eigen plek per villa. Dit prachtige landschap sluit aan op de duinen van het Noordzeestrand, het Veerse Meer en het uitgestrekte natuurgebied van De Schotsman. Aan de zuidkant heeft u prachtige vergezichten over het grote open poldergebied.

Luxe vakantievilla voor het hele gezin

Vakantiepark De Groote Duynen beschikt over ruim 75 gloednieuwe vakantievilla’s die voor uiteenlopende gezelschappen te huren zijn. De vakantievilla’s zijn, op een enkeling na, allemaal uitgerust met minimaal 2 badkamers waardoor een vakantie met een gezin van 4 personen al mogelijk is. De vakantievilla’s zijn voorzien van een gashaard zodat u ook in de minder warme maanden een vakantievilla kunt huren! Ook voor grotere gezelschappen biedt De Groote Duynen voldoende mogelijkheden. De 6-persoons vakantievilla’s hebben allemaal minimaal 3 slaapkamers en de 8-persoons vakantievilla’s beschikken over 4 slaapkamers.  

 

Binnen het aanbod vakantievilla’s hebben we een aantal villa’s aangemerkt als kindvriendelijke vakantievilla’s. Bent u van plan om met uw jonge kinderen van een heerlijke vakantie in Zeeland te genieten bekijk dan het aanbod kindvriendelijke vakantievilla’s. Deze villa’s zijn voorzien van een kinderstoel en een kinderbedje. Bij enkele villa’s is het mogelijk om het terras helemaal af te sluiten. Uw kind kan naar hartelust spelen zonder dat u hier omkijken naar heeft.  

 

Uw hond is welkom in onze vakantievilla’s

Uw gezin is niet compleet zonder uw hond. Op vakantiepark De Groote Duynen is in een aantal vakantievilla’s uw hond van harte welkom. De hond-vriendelijke vakantievilla’s liggen op een korte afstand van het Banjaardstrand waar u in 15 minuten heen loopt of in nog geen 10 minuten met de auto heen rijdt. U maakt heerlijke avondwandelingen met uw hond over het strand waar uw trouwe viervoeter zich helemaal kan uitleven. Naast het strand kunt u ook genieten van het natuurgebied De Schotsman of maakt u wandelingen langs de oevers van het Veerse Meer. Wilt u een vakantievilla huren op De Groote Duynen? We verwelkomen u en uw hond graag!  

 

Vakantievilla’s van alle gemakken voorzien

Alle vakantievilla’s op De Groote Duynen zijn sfeervol en luxe ingericht. Alle luxe vakantievilla’s zijn voorzien van een gashaard waar u ontspannen van kunt genieten na een genieten aan het strand of na een heerlijke lange wandeling. Pak een glas wijn, versnapering en een goed boek en beleef de ultieme ontspanning!  

 

Een aantal luxe vakantievilla op De Groote Duynen zijn voorzien van een Finse- of Infrarood sauna en/of buiten jacuzzi. Deze wellness-villa’s zijn geschikt voor gezelschappen van 6 of 8 personen. U ontspant in de sauna of jacuzzi na een lange warme dag op het strand of na een lange winterwandeling over het strand in de koudere maanden van het jaar. U geniet van de ultieme wellness beleving in uw privé sauna waar u ontspant met een heerlijke glas wijn. Ongeveer de helft van alle luxe vakantievilla’s op De Groote Duynen is voorzien van een laadpaal. Uw elektrische auto wordt nabij uw vakantievilla opgeladen terwijl u heerlijk geniet van de open haard of ontspant u uw privé sauna of jacuzzi.  

 

Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0