Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs 2020

Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

POPPENHUIZEN, POPPEN & MINIATURENBEURS 10 & 11 OKTOBER ✅!

 

Vele standhouders staan voor u klaar, om vol lof te vertellen over al hun prachtige artikelen, tips te geven en natuurlijk hun producten aan u te verkopen. Aanschouw de meubels en accessoires in miniatuurformaat, miniaturen van over de gehele wereld en de prachtigste poppen en poppenaccessoires. Er is ook een poppendokter aanwezig, hier kunt u terecht voor vragen en kleine reparaties aan uw pop.

 

Kortom, genoeg te beleven en te bekijken bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs van zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020. 

 

Voor data 2023 kijk hier!Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

De beurs bezoeken op een veilige en verantwoorde manier!

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) voor bezoekers, exposanten en medewerkers getroffen om de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs op 10 en 11 oktober in De Broodfabriek te organiseren en accommoderen. Meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1.5 meter onder, de bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen, is te lezen op de website. 

 

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat                 : Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs

Waar                 : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Wanneer                 : 10 & 11 oktober 2020

Openingstijden : Tijdsblok A: 10:00 – 13:00 uur

                : Tijdsblok B: 14.00 – 17.00 uur

Tickets : Enkel online te bestellen. Let op: beperkt aantal tickets  

            beschikbaar!

Volwassenen 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen  t/m 6 jaar: gratis.

 

Website : www.poppenhuizenbeurs.nl 

 

 


Lezersactie: €2,- online korting

 

Lezers krijgen bij invullen van de promotiecode op de website € 2,- korting bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs op 10 en 11 oktober 2020 in Rijswijk. Zij betalen € 6,- in plaats van € 8,-. De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Voor meer informatie: www.poppenhuizenbeurs.nl of 070-3075900. De kortingscode is uitsluitend online geldig tot en met zondag 10 oktober 2020.

Promotiecode : PERSOKT2020

 


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Veel succes, Redactie VoorPlussers


Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs 2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0