Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Doe frisse inspiratie op tijdens het Crea Weekend ✅ van 4, 5 & 6 september! Na een periode van stilte in De Broodfabriek, trapt het Crea Weekend af op 4, 5 & 6 september. Een uitgelezen kans voor iedere creatieveling om nieuwe inspiratie op te doen na de zomervakantie en de materialen weer aan te vullen. WORKSHOP EN DEMONSTRATIES Uiteraard zijn er diverse creatieve workshops en demonstraties welke je kunt volgen tijdens het Crea Weekend. Bekijk op de website welke workshops of demonstraties jij wilt bijwonen! Kom bijvoorbeeld gezellig haken bij Sieraden Enzo! of volg een workshop Mini Polaroid Galaxy bij Yassart. 

 


Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

WORKSHOP EN DEMONSTRATIES

 

Let op, bij sommige workshops dien je jezelf van tevoren aanmelden, dit staat op de website vermeld. ANDERS DAN ANDERS We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om Crea Weekend Rijswijk in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1,5 meter afstand onder, bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen, is de lezen op de website. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we weer kunnen genieten van een beurs!

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u de vorige edities een leuke dag gehad op de Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers


ALGEMENE INFORMATIE

 

Wat : Crea Weekend Rijswijk
Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Wanneer : 4, 5 & 6 september 2020
Openingstijden : Tijdsblok A: 09:30 – 13:00 uur
Tijdsblok B: 14:00 – 17.30 uur
Tickets : Enkel online te bestellen, let op: beperkt aantal tickets beschikbaar!

Volwassenen €8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar €3,- & kinderen t/m 6 jaar gratis 

  

Website             : www.neuzelbeurs.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0