Kwaliteits verkoeling met deze stille design Ventilator zonder rotorbladen

Kwaliteits verkoeling met deze stille design Ventilator zonder rotorbladen

Op zoek naar een stille design Ventilator✅ zonder rotor bladen, maar wel van kwaliteit en wilt u deze online bestellen, dan hebben wij een hele mooie aanbieder voor u gevonden!

 

Het product van deze week is een Argo Oniro Ventilator toren!

 

De Argo Oniro heeft een afstandsbediening die je op de top magnetisch plaats en daardoor nooit kwijt bent. De Oniro is verkrijgbaar in twee zeer stijlvolle kleuren, rood en zwart, met een chique uitstraling.

 

Actie: bijna € 15,- korting op de Argo Oniro Toren.

Geldigheid: 24-07-2020 tot en met 31-10-2020


Productgegevens

UPC: 8013557618927

Merk: Argo

 

ARGO ONIRO TOWER is de hoog ontworpen bladloze ventilator. Het is modern, stil en elegant. De twee kleuren waarin hij verkrijgbaar is, rood en zwart, beide ultramat, geven hem een vleugje stijl voor je huis. De afstandsbediening heeft een bijzonder en origineel design en integreert perfect dankzij een magneet op de bovenkant van het product zelf.

Kwaliteits verkoeling met deze stille design Ventilator zonder rotorbladen

KENMERKEN:

 

Soft-touch bedieningspaneel geïntegreerd in het LED-display

Een subtiele maar krachtige luchtgolf

LED-display met automatische uitschakelfunctie zorgt voor een laag energieverbruik

Multifunctionele afstandsbediening met magnetische bevestiging die bovenaan kan worden geïntegreerd

Geanodiseerde aluminium structuur met mat effect

Blauw LED-licht geïntegreerd in de basis om een aangename sfeer te creëren

Zonder roterende bladen, extra veiligheid voor kinderen

Horizontale zwaai tot 90 °

9 ventilatiesnelheden

3 bedrijfsmodi: Normaal, Slaap en Turbo

Bedrijfstimer van 1 tot 8 uur

Milieuvriendelijk slechts 26W


Kwaliteits verkoeling met deze stille design Ventilator zonder rotorbladen

Specificaties:

 

Ventilatiesnelheid: laag – middel - hoog

Ventilatiemodus: normaal – slaap - turbo

Geluidsvermogensniveau van de ventilator: 56 dB (A)

Door de ventilator opgenomen vermogen: 23.2 W

Bedrijfswaarden (M3 / min): 1,77W

Elektriciteitsverbruik in "standby" -modus: 0,44 W

Stroomvoorziening: 220-240 / 1/50 V / Ph / Hz

Infrarood afstandsbediening: Ja

Decoratieve leds: Ja

Hoogte van de unit: 965 mm

Breedte van de unit: 230 mm

Diepte van de unit: 230 mm

Nettogewicht van de unit: 2.6 kg


Stille Ventilator

RSS productfeed

Argo Oniro Toren Rood - Blaadloos (ma, 11 dec 2023)
ARGO ONIRO TOWER is de hoog ontworpen bladloze ventilator. Het is modern, stil en elegant. De twee kleuren waarin hij verkrijgbaar is, rood en zwart, beide ultramat, geven hem een vleugje stijl voor je huis. De afstandsbediening heeft een bijzonder en origineel design en integreert perfect dankzij een magneet op de bovenkant van het product zelf. KENMERKEN: * Soft-touch bedieningspaneel geïntegreerd in het LED-display * Een subtiele maar krachtige luchtgolf * LED-display met automatische uitschakelfunctie zorgt voor een laag energieverbruik * Multifunctionele afstandsbediening met magnetische bevestiging die bovenaan kan worden geïntegreerd * Geanodiseerde aluminium structuur met mat effect * Blauw LED-licht geïntegreerd in de basis om een aangename sfeer te creëren * Zonder roterende bladen, extra veiligheid voor kinderen * Horizontale zwaai tot 90 ° * 9 ventilatiesnelheden * 3 bedrijfsmodi: Normaal, Slaap en Turbo * Bedrijfstimer van 1 tot 8 uur * Milieuvriendelijk slechts 26W Specificaties: * Ventilatiesnelheid: laag - middel - hoog * Ventilatiemodus: normaal - slaap - turbo * Geluidsvermogensniveau van de ventilator: 56 dB (A) * Door de ventilator opgenomen vermogen: 23.2 W * Bedrijfswaarden (M3 / min): 1,77W * Elektriciteitsverbruik in "standby" -modus: 0,44 W * Stroomvoorziening: 220-240 / 1/50 V / Ph / Hz * Infrarood afstandsbediening: Ja * Decoratieve leds: Ja * Hoogte van de unit: 965 mm * Breedte van de unit: 230 mm * Diepte van de unit: 230 mm * Nettogewicht van de unit: 2.6 kg EUR 222.91 Meer informatie
>> meer lezen

ARGO ASPIRE TOWER (Mon, 11 Dec 2023)
Bijzonder aantrekkelijk ontwerp voor deze kleine torenventilator, verzorgd in details en afwerking, praktisch te gebruiken en te verplaatsen. COMPACT MET STIJL Elegant ontwerp, zilverkleurige afwerking Esthetisch en efficiënt Het is mooi in elke omgeving Het rendement wordt ook verleend door de krachtige luchtstroom en de mogelijkheid tot 80 ° rotatie 3 ventilatorsnelheden selecteerbaar via het bedieningspaneel en / of via de afstandsbediening Bedieningstimer (0,5 - 1-2-4 uur) • Toepassing Torenventilator• Maximale ventilatorstroom: - m3 / m - 12,9• Ventilatorsnelheid: media - laag - gemiddeld - hoog• Maximale luchtsnelheid: m / s - 1,77• Voedingsspanning: V / F / Hz 230/1/50• Opgenomen vermogen: W - 25,4 • Opgenomen vermogen: W - 45• Servicewaarden: (m3 / min) / W - 0,51• Energieverbruik in stand-by: W - 0,39• Geluidsniveau ventilator: dB (A) - 56,1• Netto afmetingen (H./W./D.): Mm - 735/222/222• Nettogewicht: kg - 1,75• Bedrijfstijd: h 1 - 7,5 EUR 64.20 Meer informatie
>> meer lezen

Argo Aster - ventilator (Mon, 11 Dec 2023)
Powerful fan box, double air flow, fit for large spaces. KENMERKEN * Compact ontwerp * Compact ontwerp en extreem stil * Hoogglans witte en grijze afwerking * Directe of spiraalvormige luchtstroom: ideaal voor grote ruimtes * 360 ° rotatie van het voorrooster: optimalisatie van de luchtstroom * 5 PP-mesjes met een diameter van 30 cm * Bovenste handgreep om te dragen * 4 selecteerbare ventilatiesnelheden * Timer uit tot 120 minuten * Zeer stil dankzij de bijzondere vorm van de messenTechnische Specificaties: * Ventilatiesnelheid: laag - middel- hoog * maximale snelheid luch: 2,77 * Geluidsvermogensniveau van de ventilator 63 dB (A) * Door de ventilator opgenomen vermogen: 41,23 W * Bedrijfswaarden: 1,05 (M3 / min) / W * Stroomvoorziening: 230/1/50 V / Ph / Hz * Hoogte van de unit: 427 mm * Breedte van de unit: 398 mm * Diepte van de unit: 160 mm * Nettogewicht van de unit: 2.3 kg EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

ARGO TULIP E GINGER (Mon, 11 Dec 2023)
Elegant ontwerp en maximale gebruiksvriendelijkheid voor deze lijn van oscillerende ventilatoren, vloer- en tafeltype. KENMERKEN * Elegante vloerventilator, "hoogglans" zuiver witte kleur * Eenvoud en elegantie * Heel eenvoudig te gebruiken * 5 transparante AS-bladen, materiaal van superieure kwaliteit, diameter 40 cm * Instelbare kantelhoek, voor maximale aanpassing aan individuele behoeften * Mogelijkheid van oscillatie * 3 ventilatiesnelheden selecteerbaar via het bedieningspaneel * Schakel timer uit: 0-120 minuten Specificaties: * Ventilatiesnelheidlaag middel hoog maximale * Geluidsvermogensniveau van de ventilator dB (A) 53,74 * Door de ventilator opgenomen vermogen: W 39,97 * Bedrijfswaarden: (M3 / min) / W 1.01 * Stroomvoorziening: V / Ph / Hz 220-240 / 1/50\ * Hoogte van de unit: 1300 mm * Breedte van de unit: 430 mm * Diepte van de unit: 440 mm * Nettogewicht van de unit: 4.8 KG EUR 64.12 Meer informatie
>> meer lezen

Argo Tablo zwart (Mon, 11 Dec 2023)
Innovatief en elegant ontwerp voor deze lijn van oscillerende ventilatoren. KENMERKEN * Tafelventilator met een innovatief en elegant design, "hoogglans" zuiver witte kleur * Kostbaar ontwerp en materialen * 5 transparante AS-bladen, materiaal van superieure kwaliteit, diameter 40 cm * Bijzonder ontwerp van de grill, gekenmerkt door 150 metalen spaken * Instelbare kantelhoek, voor maximale aanpassing aan individuele behoeften * Mogelijkheid van oscillatie * LED-display en infrarood afstandsbediening * 3 ventilatiesnelheden selecteerbaar via het bedieningspaneel en de afstandsbediening * 3 bedieningsmodi: Normaal, Natuurlijk, Slaap voor altijd maximaal comfort Specificaties: * Ventilatiesnelheid: laag middel hoog * maximale snelheid lucht: 2,92 * Ventilatiemodus: normale- slaap * Geluidsvermogensniveau van de ventilator: 64.6 dB (A) * Door de ventilator opgenomen vermogen: 55.5 W * Bedrijfswaarden: 1.11(M3 / min) / W * Elektriciteitsverbruik in "standby" -modus: 0.271W Stroomvoorziening V / Ph / Hz 230/1/50 * Infrarood afstandsbediening: Ja * LED-bediening: JEP * Hoogte van de unit: 730 mm * Breedte van de unit: 450 mm * Diepte van de unit: 360 mm * Nettogewicht van de unit: 3 KG EUR 77.43 Meer informatie
>> meer lezen

Argo Standy Zwart - ventilator (Mon, 11 Dec 2023)
Innovatief en elegant ontwerp voor deze lijn van oscillerende ventilator. KENMERKEN * Vloerventilator met een innovatief en elegant design, pure "hoogglans" witte kleur * Kostbaar ontwerp en materialen * 5 transparante AS-bladen, materiaal van superieure kwaliteit, diameter 40 cm * Bijzonder ontwerp van de grill, gekenmerkt door 150 metalen spaken * Instelbare kantelhoek, voor maximale aanpassing aan individuele behoeften * Mogelijkheid van oscillatie * LED-display en infrarood afstandsbediening * 3 ventilatiesnelheden selecteerbaar via het bedieningspaneel en de afstandsbediening * 3 bedieningsmodi: Normaal, Natuur, Slaap voor altijd maximaal comfort Specificaties: * Ventilatiesnelheid: laag - middel - hoog * Ventilatiemodus: normaal - slaap * Geluidsvermogensniveau van de ventilator: 64.6 dB (A) * Door de ventilator opgenomen vermogen: 55.5 W * Bedrijfswaarden: (M3 / min) / 1.11 W * Elektriciteitsverbruik in "standby" -modus: 0.271 W * Stroomvoorziening: 230/1/50 V / Ph / Hz * Infrarood afstandsbediening: Ja * Hoogte van de unit: 1550 mm * Breedte van de unit: 450 mm * Diepte van de unit: 410 mm * Nettogewicht van de unit: 6.3 kg EUR 82.80 Meer informatie
>> meer lezen

Argo Tablo wit (Mon, 11 Dec 2023)
Innovatief en elegant ontwerp voor deze lijn van oscillerende ventilatoren. KENMERKEN * Tafelventilator met een innovatief en elegant design, "hoogglans" zuiver witte kleur * Kostbaar ontwerp en materialen * 5 transparante AS-bladen, materiaal van superieure kwaliteit, diameter 40 cm * Bijzonder ontwerp van de grill, gekenmerkt door 150 metalen spaken * Instelbare kantelhoek, voor maximale aanpassing aan individuele behoeften * Mogelijkheid van oscillatie * LED-display en infrarood afstandsbediening * 3 ventilatiesnelheden selecteerbaar via het bedieningspaneel en de afstandsbediening * 3 bedieningsmodi: Normaal, Natuurlijk, Slaap voor altijd maximaal comfort Specificaties: * Ventilatiesnelheid: laag middel hoog * maximale snelheid lucht: 2,92 * Ventilatiemodus: normale- slaap * Geluidsvermogensniveau van de ventilator: 64.6 dB (A) * Door de ventilator opgenomen vermogen: 55.5 W * Bedrijfswaarden: 1.11(M3 / min) / W * Elektriciteitsverbruik in "standby" -modus: 0.271W Stroomvoorziening V / Ph / Hz 230/1/50 * Infrarood afstandsbediening: Ja * LED-bediening: JEP * Hoogte van de unit: 730 mm * Breedte van de unit: 450 mm * Diepte van de unit: 360 mm * Nettogewicht van de unit: 3 KG EUR 77.43 Meer informatie
>> meer lezen

Argo Standy White - ventilator (Mon, 11 Dec 2023)
Innovatief en elegant ontwerp voor deze lijn van oscillerende ventilator. KENMERKEN * Vloerventilator met een innovatief en elegant design, pure "hoogglans" witte kleur * Kostbaar ontwerp en materialen * 5 transparante AS-bladen, materiaal van superieure kwaliteit, diameter 40 cm * Bijzonder ontwerp van de grill, gekenmerkt door 150 metalen spaken * Instelbare kantelhoek, voor maximale aanpassing aan individuele behoeften * Mogelijkheid van oscillatie * LED-display en infrarood afstandsbediening * 3 ventilatiesnelheden selecteerbaar via het bedieningspaneel en de afstandsbediening * 3 bedieningsmodi: Normaal, Natuur, Slaap voor altijd maximaal comfort Specificaties: * Ventilatiesnelheid: laag - middel - hoog * Ventilatiemodus: normaal - slaap * Geluidsvermogensniveau van de ventilator: 64.6 dB (A) * Door de ventilator opgenomen vermogen: 55.5 W * Bedrijfswaarden: (M3 / min) / 1.11 W * Elektriciteitsverbruik in "standby" -modus: 0.271 W * Stroomvoorziening: 230/1/50 V / Ph / Hz * Infrarood afstandsbediening: Ja * Hoogte van de unit: 1550 mm * Breedte van de unit: 450 mm * Diepte van de unit: 410 mm * Nettogewicht van de unit: 6.3 kg EUR 83.48 Meer informatie
>> meer lezen

Argo Orfeo - Oplaadbare ventilator (Mon, 11 Dec 2023)
Oplaadbare draagbare draadloze ventilator. Klein, licht en stevig; het is gemaakt van hoogwaardige materialen, samengesteld uit een antislip basis en een aluminium standaard. De bedieningselementen reageren op een simpele, lichte aanraking. Hij is uitgerust met een lithiumbatterij, die in eco-modus tot 10 uur non-stop activiteit garandeert. Je kunt hem overal als persoonlijke tafelventilator gebruiken. KENMERKEN * De persoonlijke, technologische, draadloze ventilator om overal mee naar toe te nemen * Compact en draagbaar * Draadloos dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij * Soft-touch bedieningspaneel met achtergrondverlichting * Zilverkleurige aluminium staaf * Verticale helling instelbaar van 0 tot 45 ° * 4 ventilatiesnelheden: laag, gemiddeld, hoog, turbo * ECO-modus: in ECO-modus kan het maximaal 12 uur werken * Hoogwaardige oplaadbare lithiumbatterij (4000 mAh)Specificaties: * Ventilatiesnelheid: laag-medium-hoog-turbo maximale snelheid lucht Mevrouw 4.6 * Ventilatiemodus: normaal-natuurlijk * Geluidsvermogensniveau van de ventilator: 30 dB (A) * Hoogte van de unit: 280 mm * Breedte van de unit: 140 mm * Diepte van de unit: 170 mm * Nettogewicht van de unit: 0,5 kg EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kwaliteits verkoeling met deze stille design Ventilator zonder rotorbladen

Reactie schrijven

Commentaren: 0