Grootste keus hobby materialen online bestellen

Grootste keus hobby materialen online  bestellen

Wat is het tegenwoordig toch gemakkelijk om hobby artikelen online op te zoeken en online te bestellen. Als je dan ook nog een winkel hebt die wel een heel groot aanbod heeft!

Deze webwinkel is de grootste online hobbywinkel van Nederland. Hier vindt u dan ook alles op het gebied van: boetseren, kaarsen maken, kleien,knutselen, mozaïeken maken, schilderen,  sieraden maken,  tekenen en textiel bewerken. Maar bij Hobbymax bestelt u ook eenvoudig alle basismaterialen. Het hobby assortiment wordt direct uit voorraad geleverd en binnen 24 uur naar het gewenste adres verzonden.


Grootste keus hobby materialen online  bestellen

 

Het best gesorteerde online Hobbywinkel en zeer snelle levering.

Nederland

Artikelen direct leverbaar

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald, zijn de artikelen de volgende dag in huis.

 

Artikelen met een langere levertijd

De verwachte extra levertijd staat vermeld bij het betreffende artikel.

 

België

Artikelen direct leverbaar

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald, wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd.

 

Artikelen met een langere levertijd

De verwachte extra levertijd staat vermeld bij het betreffende artikel.

 

 

Klik hieronder op een artikel en er verschijnen nog veel meer producten!

 


RSS productfeed

1000 stuks 24/6 nietjes voor een nietmachine (zo, 19 mei 2024)
1000 stuks 24/6 nietjes in doos. 1000 stuks nietjes voor een nietmachine. Nietmachines vindt u ook bij ons in de winkel. Koperkleurig. EUR 2.50 Meer informatie
>> meer lezen

Dubbelzijdige poster strips 20 stuks (Sun, 19 May 2024)
20x Tesa poster ophang strips. Dubbelzijdig klevende strips om bijvoorbeeld posters op te hangen. Eenvoudige te bevestiging en zonder beschadigingen aan de ondergrond te verwijderen. 1 verpakking bevat 20 strips. EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

120 stuks gekleurde punaises (Sun, 19 May 2024)
Gekleurde punaises 120 stuks. Dit doosje bevat 120 punaises in verschillende kleuren. EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Wit kleding vermaken elastiek op rol 0,6 mm x 5 meter (Sun, 19 May 2024)
Wit elastiek band van 5 meter. Dit elastiek heeft een dikte van ongeveer 0,6 mm en een lengte van 5 meter. Zelf kleding of mondkapjes maken/vermaken hobby artikelen of lekker knutselen. EUR 2.75 Meer informatie
>> meer lezen

Metalen nietmachine blauw 11,5 cm (Sun, 19 May 2024)
Metalen nietmachine blauw. Deze metalen nietmachine met geïntegreerde ontnieter heeft een formaat van ongeveer 11,5 cm in lengte. Nietcapaciteit: 25 vel. Merk: Leitz. EUR 9.75 Meer informatie
>> meer lezen

Metalen paperclips 21 mm (Sun, 19 May 2024)
100 stuks kleine paperclips 21 mm. Hoekige paperclips in een doosje. Formaat: ongeveer 21 mm. EUR 1.77 Meer informatie
>> meer lezen

Handige gekleurde paperclips 250 stuks (Sun, 19 May 2024)
Gekleurde paperclips 250 stuks. Formaat: 26 mm. EUR 3.98 Meer informatie
>> meer lezen

240 stuks gekleurde punaises (Sun, 19 May 2024)
Gekleurde punaises 240 stuks. Dit doosje bevat 240 punaises in verschillende kleuren. EUR 5.98 Meer informatie
>> meer lezen

Gekleurde punaises - 40 stuks - voor prikbord/memobord (Sun, 19 May 2024)
40x stuks Gekleurde punaises voor prikbord/memobord. Fleur je kantoor op met deze gezellig gekleurde punaises. De punaises zitten per 40 verpakt in een doosje. Materiaal: kunststof. EUR 2.70 Meer informatie
>> meer lezen

Hobby nietmachine/nietpistool/tacker (Sun, 19 May 2024)
Kinzo nietmachine/nietpistool/tacker, inclusief bijbehorende nietjes. Een tacker of nietmachine is ideaal voor het nieten van bijvoorbeeld vloerbedekking op een houten ondergrond, meubels stofferen en andere klussen waarbij je iets moet bevestigen. Deze robuuste nieter van Kinzo is traploos instelbaar en gemakkelijk te gebruiken. Er wordt meegeleverd: - 500x nietjes 8 mm - 500x nietjes 12 mm - 500x spijkers 10 mm. EUR 11.99 Meer informatie
>> meer lezen

50x klemmetjes patentkrammen 1 tot 4 cm (Sun, 19 May 2024)
50x steekkrammen klemmetjes. Een zakje met 50 stuks krammen (steekkrammen/patentkrammen) voor het vastzetten van materialen in een kerststukje, op kransen of andere ondergronden. Formaat: 1-4 cm. Grote nietjes om dingen mee vast te zetten. EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

20x Metalen ringen met opening 25 mm (Sun, 19 May 2024)
20x Metalen ringen met opening 25 mm. Metalen sleutelringen/boekringen die geopend kunnen worden, met een diameter van circa 25 mm. Deze ringen kunt u bijvoorbeeld koppelen aan een sleutelhanger, zodat u meerdere sleutels aan een bos kunt hangen. Sleutelringen/boekringen met opening hobby materiaal. EUR 9.98 Meer informatie
>> meer lezen

30x klemmetjes patentkrammen 8 cm (Sun, 19 May 2024)
30x steekkrammen klemmetjes 8 cm. Een zakje met 30 stuks krammen (steekkrammen/patentkrammen) voor het vastzetten van materialen in een kerststukje, op kransen of andere ondergronden. Formaat: breedte ongeveer 1,2 cm en lengte ongeveer 8 cm. EUR 3.50 Meer informatie
>> meer lezen

Hobby touw van jute 10 meter (Sun, 19 May 2024)
Hobby/decoratie touw van jute 10 meter. Het jute koord heeft een dikte van ca: 1,5 mm. Lengte: 10 meter. Materiaal: jute. Creatief hobby materiaal / decoratietouw. Cadeau verpakkingsmateriaal decoratie touw naturel kleur. EUR 4.40 Meer informatie
>> meer lezen

25x Papier zilveren splitpennen (Sun, 19 May 2024)
25x Splitpennen zilverkleurig . Zilverkleurige splitpennen voor het verbinden van papieren/kartonnen vellen, bannerletters of bannercijfers. Materiaal: metaal. Splitpennen/hobbymaterialen. EUR 2.25 Meer informatie
>> meer lezen

Zwart kleding vermaken elastiek op rol 1 mm x 5 meter (Sun, 19 May 2024)
Zwart elastiek band van 5 meter. Dit elastiek heeft een dikte van ongeveer 1 mm en een lengte van 5 meter. Zelf kleding of mondkapjes maken/vermaken hobby artikelen of lekker knutselen. EUR 3.45 Meer informatie
>> meer lezen

1x stuks visdraad / visdraden nylon transparant 0,3 mm x 100 m (Sun, 19 May 2024)
1x stuks visdraad / visdraden nylon 100 m. Nylondraad is een synthetische vezel die bekend staat om zijn hoge treksterkte en goede knoopweerstand. Deze draad is goed bruikbaar als bijvoorbeeld vislijn of hobbydraad om sieraden mee te maken, maar ook om iets op te hangen in een etalage. Materiaal: nylon. Lengte: 100 meter. Draaddikte: 0,3 mm. Kleur: transparant. Breukbelasting: 3,6 kg. EUR 4.85 Meer informatie
>> meer lezen

1x Hobby/knutselmateriaal nylon draad op rol 0.5mm (Sun, 19 May 2024)
1x Nylon binddraad/bloemdraad 25 meter x 0,5 mm. Een rol met 25 meter transparante nylon binddraad/bloemdraad, met een dikte van ca. 0,5 mm. Nylondraad is een synthetische vezel die bekend staat om zijn hoge treksterkte en goede knoopweerstand. Dit draad is goed bruikbaar als bijvoorbeeld vastzetten van klimplanten en het begeleiden van o.a. bonen langs bamboestokken, maar ook om sieraden mee te maken. Aantal rollen: 1x. Hobby/knutselmateriaal nylon draad transparant 25 meter. EUR 6.60 Meer informatie
>> meer lezen

Binddraad/wikkeldraad- goud - op rol - 35 mtr - bouillon - metaal draad - hobbydraad (Sun, 19 May 2024)
Wikkeldraad/binddraad goud op rol van 25 meter. 25 gram hobby wikkeldraad van een stevig metaal draad en is voorzien van een goudkleurige coating. Deze rol wikkeldraad met bouillon effect is ideaal voor het maken van bloemstukken/kerststukjes en het binden van materialen. Het draad is flexibel en kan eenvoudig worden gebogen, geknipt of gevormd. Dit ijzerdraad is anders dan normaal, het is namelijk gedraaid. Hierdoor is het ook niet nodig om het ijzerdraad helemaal te verstoppen. Ijzerdraad/binddraad/bloemendraad/wikkeldraad. EUR 3.89 Meer informatie
>> meer lezen

Mozaiek steentjes tang zwart (Sun, 19 May 2024)
Mozaiek tang 10 cm. Tang om mozaiek steentjes te breken. Formaat tang: ongeveer 10 cm. EUR 5.75 Meer informatie
>> meer lezen

Naaigerei stopnaalden 10 stuks (Sun, 19 May 2024)
Een setje met stopnaalden/borduurnaalden, met scherpe punt. In deze set zitten 10 naalden met een ruime opening. Afmeting: 55mm, 60mm en 65 mm. Materiaal: metaal. Naaibenodigdheden/naaigaren hobbymateriaal stopnaalden/borduurnaalden 10 stuks. EUR 2.50 Meer informatie
>> meer lezen

Schoolspullen liniaal set (Sun, 19 May 2024)
Linialen set 4 delig in etui. Dit setje bevat plastic meet hulpmiddelen in een handige etui bestaande uit: 1 liniaal 20 cm, 2 tekendriehoeken, en 1 gradenboog. EUR 2.60 Meer informatie
>> meer lezen

Steelbloemen inkort kniptang 15 cm (Sun, 19 May 2024)
Steelbloemen inkort kniptang 15 cm. Kniptang voor het inkorten van steelbloemen. De tang is geschikt om harde(re) materialen zoals PVC (kunststof) en ijzerdraad door te knippen. Materiaal: plastic/ijzer. EUR 7.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hobby onderlegger groen A4 formaat (Sun, 19 May 2024)
Groene hobby snijmat A4 formaat. De flexibele snijmat is 30 x 22 x 0,03 cm groot en heeft een grid met ruitjes en cm maten. Handige onderlegger voor de hobbyist! EUR 7.99 Meer informatie
>> meer lezen

Plastic liniaal transparant 30 cm (Sun, 19 May 2024)
Transparant liniaal 30 cm. Met deze liniaal kunnen zowel centimeters en millimeters als inches worden opgemeten. Materiaal: plastic. Lengte: 30 cm. EUR 1.65 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste keus hobby materialen online  bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0