Grootste keus hobby materialen online bestellen

Grootste keus hobby materialen online  bestellen

Wat is het tegenwoordig toch gemakkelijk om hobby artikelen online op te zoeken en online te bestellen. Als je dan ook nog een winkel hebt die wel een heel groot aanbod heeft!

Deze webwinkel is de grootste online hobbywinkel van Nederland. Hier vindt u dan ook alles op het gebied van: boetseren, kaarsen maken, kleien,knutselen, mozaïeken maken, schilderen,  sieraden maken,  tekenen en textiel bewerken. Maar bij Hobbymax bestelt u ook eenvoudig alle basismaterialen. Het hobby assortiment wordt direct uit voorraad geleverd en binnen 24 uur naar het gewenste adres verzonden.


Grootste keus hobby materialen online  bestellen

 

Het best gesorteerde online Hobbywinkel en zeer snelle levering.

Nederland

Artikelen direct leverbaar

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald, zijn de artikelen de volgende dag in huis.

 

Artikelen met een langere levertijd

De verwachte extra levertijd staat vermeld bij het betreffende artikel.

 

België

Artikelen direct leverbaar

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald, wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd.

 

Artikelen met een langere levertijd

De verwachte extra levertijd staat vermeld bij het betreffende artikel.

 

 

Klik hieronder op een artikel en er verschijnen nog veel meer producten!

 


RSS productfeed

81x Honden/puppy's/poezen/katten stickertjes voor kinderen (vr, 31 mrt 2023)
81x Honden/puppy en katten/poezen dieren stickers. Een setje van 9 dezelfde vellen, met in totaal 81 stickers van honden/puppy en katten/poezen. Hechteigenschap: permanent hechtend. Materiaal: papier. Afmeting per vel: 16 x 9 cm. Speelgoed dieren stickervellen voor kinderen. EUR 7.20 Meer informatie
>> meer lezen

72x Poesjes/kittens stickertjes voor kinderen (Fri, 31 Mar 2023)
72x Poezen/katten/kittens dieren stickers. Een setje van 9 dezelfde vellen, met in totaal 72 stickers van poezen/katten/kittens. Hechteigenschap: permanent hechtend. Materiaal: papier. Afmeting per vel: 16 x 9 cm. Speelgoed dieren stickervellen voor kinderen. EUR 7.50 Meer informatie
>> meer lezen

36x Wilde dieren stickertjes voor kinderen (Fri, 31 Mar 2023)
36x Dierentuin dieren stickers met 3D hoofden van zacht kunststof. Deze set bevat 3 dezelfde stickervellen met elk 12 stickers. Hechteigenschap: permanent hechtend. Materiaal: papier. Afmeting vel: 16 x 9 cm. Speelgoed dieren stickervellen voor kinderen. EUR 7.20 Meer informatie
>> meer lezen

144x Vogel en bloemen stickertjes voor kinderen (Fri, 31 Mar 2023)
144x Vogels en bloemen stickers. Een setje van 9 dezelfde vellen, met in totaal 144 stickers van getekende vogels, bloemen en vogelhuisjes. Hechteigenschap: permanent hechtend. Materiaal: papier. Afmeting per vel: 16 x 9 cm. Speelgoed dieren stickervellen voor kinderen. EUR 7.50 Meer informatie
>> meer lezen

Groot stickervel met 8 Pasen stickers 30 x 43 cm (Fri, 31 Mar 2023)
Stickervel Pasen. Stickervel met mooie, herbruikbare Paas thema stickers. Formaat vel: ongeveer 30 x 43 cm. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kerst sneeuwvlokken stickers goud 29x stuks (Fri, 31 Mar 2023)
Gouden zelfklevende sneeuwvlokken stickers van goudfolie op dun, transparant plastic vel. Formaat: 10 x 24 cm. Vel met circa 29x stickers. EUR 2.55 Meer informatie
>> meer lezen

Stickervel met vrolijk gekleurde paaseieren - 27 stickers - Pasen thema (Fri, 31 Mar 2023)
Stickervel met paaseieren in vrolijke kleuren. Speelgoed stickervellen voor kinderen. 27 losse stickers. Afmeting vel: 21 x 14 cm. EUR 1.80 Meer informatie
>> meer lezen

Sleutelhanger maken met krimpfolie piraat sjablonen 4 vellen (Fri, 31 Mar 2023)
Een knutselset van 4 vellen krimpfolie en 5 sleutelhangers. De folievellen hebben een voorgedrukt sjabloon van een piraat en een schatkist. Na verhitting in de oven krimpt het plastic tot ca. 40%. Afmeting vel: ca. 10 x 14 cm. Afmeting sleutelhanger: ca. D2 x L6 cm. Gebruiksaanwijzing: - Verwarm de oven voor op 150 graden - Kleur het sjabloon in. Gebruik voor de matte kant potloden en voor de glanzende kant permanente stiften (U hoeft maar aan 1 kant te kleuren) - Knip het sjabloon netjes uit - Maak, indien gewenst, een gaatje met een perforator voor de sleutelhanger - Leg de folie met de ingekleurde kant naar boven op een bakplaat met bakpapier en zet de bakplaat in de oven - De folie zal vrij snel gaan opkrullen en krimpen, daarna word het weer plat. Wanneer het plat is kunt u het uit de oven halen. - Haal een sleutelhanger door het gaatje (optioneel) Het kan gebeuren dat je figuurtje door het opkrullen en krimpen aan elkaar gaat plakken. Dit kan worden losgemaakt met een mesje terwijl je figuurtje nog in de oven ligt. Indien dit gebeurt staat de temperatuur te hoog. Piraten thema knutselen voor kinderen. Creatief speelgoed, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Sleutelhanger/ringen om te knutselen 6 cm, 1x Hobby krimpfolie piraat 4 vellen EUR 8.34 Meer informatie
>> meer lezen

Gele textielverf om mee te schilderen (Fri, 31 Mar 2023)
Gele DecoArt stoffenverf in een creme-achtige goed smeerbare substantie op acrylbasis. De hoogdekkende, lichtbestendige verf is geschikt voor donkere ondergronden. Voor een extra helder resultaat eventueel 2 x aanbrengen met kwast (kwast niet inbegrepen). Voor gebruik goed schudden. De verf is mengbaar met andere kleuren uit deze serie. Inhoud: 34 ml. De verf is geschikt voor gebruik op katoen, linnen en gemengde weefsels met natuurvezels. Het textiel dient u voor te wassen zonder wasverzachter. Na het aanbrengen van de verf dient het textiel twee dagen te drogen, waarna deze direct gedragen kan worden. Het textiel kan na het drogen ook binnenstebuiten gedraaid gewassen worden met een zacht wasmiddel tot 40 graden. EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kikker surprise maken startpakket (Fri, 31 Mar 2023)
Kikker zelf maken knutselpakket / Sinterklaas surprise. Compleet basis bouwpakket om een kikker te kunnen maken zoals op de afbeelding. Dit pakket bestaat uit de basismaterialen en instructies die u nodig heeft om een kikker te knutselen van ongeveer 56 x 45 x 27 cm (inclusief kop en poten). Daarna kunt u de surpise naar eigen wens versieren en personaliseren. Extra nodig: - Lijm - Schaar - Plakband / tape Ruimte voor kado: In het doosje is een ruimte van ongeveer 35 x 24 x 12 cm. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Doosje 2 wit zonder opdruk, 1x Instructievel dieren knutselpakket , 6x Basis artikel dierenmasker kikker EUR 12.83 Meer informatie
>> meer lezen

Dino surprise maken startpakket (Fri, 31 Mar 2023)
Dino zelf maken knutselpakket / Sinterklaas surprise. Compleet basis bouwpakket om een dinosaurus te kunnen maken zoals op de afbeelding. Dit pakket bestaat uit de basismaterialen en instructies die u nodig heeft om een dinosaurus te knutselen van ongeveer 41 x 16 x 35 cm. Daarna kunt u de surpise naar eigen wens versieren en personaliseren. Extra nodig: - Lijm - Schaar - Plakband / tape Ruimte voor kado: In het doosje is een ruimte van ongeveer 35 x 24 x 12 cm. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Doosje 2 wit zonder opdruk, 1x Instructievel dieren knutselpakket , 6x Basis artikel dierenmasker dinosaurus EUR 12.83 Meer informatie
>> meer lezen

Grijze kat/poes surprise maken startpakket (Fri, 31 Mar 2023)
Grijze kat/poes zelf maken knutselpakket / Sinterklaas surprise. Compleet basis bouwpakket om een kat te kunnen maken zoals op de afbeelding. Dit pakket bestaat uit de basismaterialen en instructies die u nodig heeft om een grijze kat te knutselen van ongeveer 41 x 16 x 35 cm. Daarna kunt u de surpise naar eigen wens versieren en personaliseren. *Extra nodig* - Lijm - Schaar - Plakband / tape Ruimte voor kado: In het doosje is een ruimte van ongeveer 35 x 24 x 12 cm. Let op: dit is geen speelgoed en niet geschikt voor kinderen. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Doosje 2 wit zonder opdruk, 6x Basis artikel dierenmasker kat donkergrijs, 1x Instructievel dieren knutselpakket EUR 12.83 Meer informatie
>> meer lezen

1x Eierdopje schilderen/versieren 7 cm paasdecoratie (Fri, 31 Mar 2023)
Schilder/versier uw eigen eierdop, voor bijvoorbeeld uw paastafel, met dit eierdopje. Afmeting: ca. D4,5 x H7 cm. Materiaal: onbehandeld grenen hout. U ontvangt 1 stuks. Hobby/knutselmateriaal - Knutselen/schilderen - Eier dopjes schilderen/versieren - Paastafel decoratie maken. EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zilveren knutsel papier 150 vellen A4 (Fri, 31 Mar 2023)
150 vellen zilver A4 hobby papier. Pakket met 150 velletjes zilveren A4 papier. Het hobby papier is 130 grams en is daarmee geen standaard kopieer papier. Printen op een laser printer/toner is geen probleem. Niet geschikt voor een inktjet. U ontvangt 3 pakken van 50 stuks. EUR 32.97 Meer informatie
>> meer lezen

Lichtroze knutsel papier 150 vellen A4 (Fri, 31 Mar 2023)
150 vellen lichtroze A4 hobby papier. Pakket met 150 velletjes lichtroze A4 papier. Het hobby papier is 130 grams en is daarmee geen standaard kopieer papier. U ontvangt 3 pakken van 50 stuks. EUR 20.97 Meer informatie
>> meer lezen

Rood knutsel papier 200 vellen A4 (Fri, 31 Mar 2023)
200 vellen rood A4 hobby papier. Pakket met 200 velletjes rood A4 papier. Het hobby papier is 130 grams en is daarmee geen standaard kopieer papier. U ontvangt 4 pakken van 50 stuks. EUR 27.96 Meer informatie
>> meer lezen

Donker blauw knutsel papier 150 vellen A4 (Fri, 31 Mar 2023)
150 vellen donker blauw A4 hobby papier. Pakket met 150 velletjes donker blauw A4 papier. Het hobby papier is 130 grams en is daarmee geen standaard kopieer papier. U ontvangt 3 pakken van 50 stuks. EUR 20.97 Meer informatie
>> meer lezen

Bruin knutsel papier 100 vellen A4 (Fri, 31 Mar 2023)
100 vellen bruin A4 hobby papier. Pakket met 100 velletjes bruin A4 papier. Het hobby papier is 130 grams en is daarmee geen standaard kopieer papier. U ontvangt 2 pakken van 50 stuks. EUR 13.98 Meer informatie
>> meer lezen

Bruin knutsel papier 200 vellen A4 (Fri, 31 Mar 2023)
200 vellen bruin A4 hobby papier. Pakket met 200 velletjes bruin A4 papier. Het hobby papier is 130 grams en is daarmee geen standaard kopieer papier. U ontvangt 4 pakken van 50 stuks. EUR 27.96 Meer informatie
>> meer lezen

Gekleurde tabbladen A4 met 15 tabs (Fri, 31 Mar 2023)
Gekleurde tabbladen, 3x 5 stuks in A4 formaat. Deze tabbladen zijn 23 rings/ringen/gaten. Materiaal: kunststof. Inhoud: 15 stuks. EUR 5.64 Meer informatie
>> meer lezen

Gekleurde tabbladen A4 met 20 tabs (Fri, 31 Mar 2023)
2x A4 tabbladen sets gekleurd 180 grams. Gekleurde tabbladen A4 180 grams. Tabbladen van Manilla karton 180 grams zonder bedrukking, waardoor deze voor iedere vrije indeling te gebruiken zijn. De bladen en tabs zijn beschrijfbaar en hebben 23 gaatjes. U ontvangt 2 setjes van 10 tabbladen. EUR 4.50 Meer informatie
>> meer lezen

2 blokken transparant overschrijf papier A4 (Fri, 31 Mar 2023)
2 blokken transparant overtrek papier in A4-formaat. Een blok met transparant architecten tekenpapier bevat 24 vellen van 80 grams papier op A4-formaat. Inhoud: 2 blokken van 24 vellen. Formaat: A4. EUR 9.00 Meer informatie
>> meer lezen

A4 print papier 80 grams niceday 2500 st (Fri, 31 Mar 2023)
Wit A4 papier, 2500 stuks. Het A4 papier is 80 grams. EUR 38.80 Meer informatie
>> meer lezen

Gele documentenbak A4 5 x (Fri, 31 Mar 2023)
Plastic brievenbakje in A4 formaat in de kleur geel 5 stuks. Het brievenbakje is 25,4 x 35 x 6,1 cm groot en is stapelbaar. Met uitsnede aan de voorzijde voor gemakkelijke toegang tot uw documenten. EUR 17.50 Meer informatie
>> meer lezen

Boot sticker letter G zwart 10 cm (Fri, 31 Mar 2023)
Bootnaam sticker letter G zwart 10 cm. Zwarte sticker van de letter G. De sticker is ongeveer 10 cm hoog en is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld een bootnaam. EUR 2.35 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste keus hobby materialen online  bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0