Grootste keus hobby materialen online bestellen

Grootste keus hobby materialen online  bestellen

Wat is het tegenwoordig toch gemakkelijk om hobby artikelen online op te zoeken en online te bestellen. Als je dan ook nog een winkel hebt die wel een heel groot aanbod heeft!

Deze webwinkel is de grootste online hobbywinkel van Nederland. Hier vindt u dan ook alles op het gebied van: boetseren, kaarsen maken, kleien,knutselen, mozaïeken maken, schilderen,  sieraden maken,  tekenen en textiel bewerken. Maar bij Hobbymax bestelt u ook eenvoudig alle basismaterialen. Het hobby assortiment wordt direct uit voorraad geleverd en binnen 24 uur naar het gewenste adres verzonden.


Grootste keus hobby materialen online  bestellen

 

Het best gesorteerde online Hobbywinkel en zeer snelle levering.

Nederland

Artikelen direct leverbaar

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald, zijn de artikelen de volgende dag in huis.

 

Artikelen met een langere levertijd

De verwachte extra levertijd staat vermeld bij het betreffende artikel.

 

België

Artikelen direct leverbaar

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald, wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd.

 

Artikelen met een langere levertijd

De verwachte extra levertijd staat vermeld bij het betreffende artikel.

 

 

Klik hieronder op een artikel en er verschijnen nog veel meer producten!

 


RSS productfeed

375 stuks handige gekleurde paperclips 375 (di, 03 okt 2023)
Gekleurde paperclips 375 stuks. Formaat: 26 mm. EUR 5.97 Meer informatie
>> meer lezen

Handige gekleurde paperclips 225 stuks (Tue, 03 Oct 2023)
225 stuks paperclips pakket 26 mm. U ontvangt 125 gekleurde en 100 metaalkleurige paperclips. Formaat gekleurde paperclips: ongeveer 26 mm. Formaat metalen paperclips: 50 mm. , Dit artikel bestaat uit:, 1x 125 stuks gekleurde paperclips 26 mm, 1x Paperclips - 100x stuks - groot - 50 mm EUR 4.34 Meer informatie
>> meer lezen

240 stuks gekleurde punaises (Tue, 03 Oct 2023)
Gekleurde punaises 240 stuks. Dit doosje bevat 240 punaises in verschillende kleuren. EUR 5.98 Meer informatie
>> meer lezen

Dunne elastiekjes in neon kleuren 130 stuks (Tue, 03 Oct 2023)
Dunne elastiekjes in neon kleuren 130 stuks. Deze fluoriserende rubber elastieken worden geleverd in diverse neon kleuren. Inhoud: ongeveer 130 stuks. EUR 2.88 Meer informatie
>> meer lezen

2x Schilderij ophang haakjes 3,8 cm (Tue, 03 Oct 2023)
2 Haakjes om makkelijk een schildersdoek/schilderij mee op te hangen aan een spijker. Deze haakjes zijn geschikt voor schildersdoeken met een dikte van ongeveer 2 cm. Afmeting haak: ca. 3,8 x 2 x 3,8 cm. Materiaal: metaal. Geschikt voor doeken tot 2 cm. Exclusief doek. Knutselmateriaal - Schilderbenodigdheden - Schildersdoeken/canvas ophangen EUR 3.60 Meer informatie
>> meer lezen

30x klemmetjes patentkrammen 8 cm (Tue, 03 Oct 2023)
30x steekkrammen klemmetjes 8 cm. Een zakje met 30 stuks krammen (steekkrammen/patentkrammen) voor het vastzetten van materialen in een kerststukje, op kransen of andere ondergronden. Formaat: breedte ongeveer 1,2 cm en lengte ongeveer 8 cm. EUR 3.25 Meer informatie
>> meer lezen

Zwart kleding vermaken elastiek op rol 0,6 mm x 5 meter (Tue, 03 Oct 2023)
Zwart elastiek band van 5 meter. Dit elastiek heeft een dikte van ongeveer 0,6 mm en een lengte van 5 meter. Zelf kleding of mondkapjes maken/vermaken hobby artikelen of lekker knutselen. EUR 2.75 Meer informatie
>> meer lezen

1x Rol elastiek voor mondkapjes 1mm x 20 meter (Tue, 03 Oct 2023)
1x Rol zwart elastiek band/draad van 20 meter per rol. Dit elastiek is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het maken van sieraden en mondkapjes. Afmeting: D1 mm x L20 meter. Materiaal: elastisch polyester. Hobby/knutselmateriaal - Naaibenodigdheden - Mondkapjes maken met elastiek. EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

1x Hobby/knutselmateriaal nylon draad op rol 0.5mm (Tue, 03 Oct 2023)
1x Nylon binddraad/bloemdraad 25 meter x 0,5 mm. Een rol met 25 meter transparante nylon binddraad/bloemdraad, met een dikte van ca. 0,5 mm. Nylondraad is een synthetische vezel die bekend staat om zijn hoge treksterkte en goede knoopweerstand. Dit draad is goed bruikbaar als bijvoorbeeld vastzetten van klimplanten en het begeleiden van o.a. bonen langs bamboestokken, maar ook om sieraden mee te maken. Aantal rollen: 1x. Hobby/knutselmateriaal nylon draad transparant 25 meter. EUR 6.50 Meer informatie
>> meer lezen

1x Hobby/knutselmateriaal nylon draad op rol (Tue, 03 Oct 2023)
Een rol met 50 meter zwarte nylon binddraad/etalagedraad, met een dikte van ca. 0,4 mm. Nylondraad is een synthetische vezel die bekend staat om zijn hoge treksterkte en goede knoopweerstand. Dit draad is goed bruikbaar als bijvoorbeeld vislijn of hobbydraad om sieraden mee te maken, maar ook om iets aan te hangen in een etalage. U ontvangt 1 rol. Hobby/knutselmateriaal nylon draad zwart 50 meter. EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Schoolspullen liniaal set (Tue, 03 Oct 2023)
Linialen set 4 delig in etui. Dit setje bevat plastic meet hulpmiddelen in een handige etui bestaande uit: 1 liniaal 20 cm, 2 tekendriehoeken, en 1 gradenboog. EUR 2.60 Meer informatie
>> meer lezen

Plastic liniaal transparant 30 cm (Tue, 03 Oct 2023)
Transparant liniaal 30 cm. Met deze liniaal kunnen zowel centimeters en millimeters als inches worden opgemeten. Materiaal: plastic. Lengte: 30 cm. EUR 1.50 Meer informatie
>> meer lezen

Blaadjes/bloemetjes uitdrogen pers 18 x 18 cm (Tue, 03 Oct 2023)
Bloemenpers 18 x 18 cm. Deze bladeren- en bloemenpers zorgt ervoor dat je op een traditionele manier blaadjes en bloemen kunt drogen. Dankzij de speciale pers blijven de kleuren van de bladeren/bloemen voor maanden gewaarborgd en kun je ze verzamelen in een herbarium. Formaat: 17,7 x 17,7 x 6,9 cm. Materiaal: Triplex, metaal, karton. EUR 11.99 Meer informatie
>> meer lezen

Pottenbakker draaischijf 28 cm (Tue, 03 Oct 2023)
Hobby klei pottenbakkers draaischijf 28 cm. Handige draaischijf om te gebruiken voor pottenbakken, schilderen etc. De draaischijf is ongeveer 28 cm in diameter. EUR 10.99 Meer informatie
>> meer lezen

1x Grijze hobby snijmat 30 x 45 cm A3 formaat (Tue, 03 Oct 2023)
1x Grijze hobby snijmat 30 x 45 cm. Deze A3 hobby snijmat is gemaakt van duurzaam rubber met rasterlijnen en zelfhelend oppervlak. Formaat: ca. 30 x 45 cm. De mat is ca. 3 mm dik. Snijmat placemat/onderlegger hobby/knutsel benodigdheden. EUR 8.99 Meer informatie
>> meer lezen

Houten lijmkwastjes 1 stuks (Tue, 03 Oct 2023)
Een houten lijmkwastje, met hardere haren, om lijm mee te smeren op alle ondergronden. Ook geschikt om mee te schilderen. Goed uitwassen na gebruik. Lengte: ca. 17 cm. U ontvangt 1 stuks. Hobby/knutselmateriaal lijmkwast van hout. EUR 1.89 Meer informatie
>> meer lezen

Voordelige hobby/knutsel lijmstiften 2x stuks (Tue, 03 Oct 2023)
Deze voordelige hobby/knutselen lijmstiften zitten per 2 stuks op een blisterkaart. De inhoud van een lijmstift is ca. 36 gram. Enkel geschikt voor papier en karton. EUR 2.75 Meer informatie
>> meer lezen

Transparante lijmstiften Pritt 22 gram (Tue, 03 Oct 2023)
Pritt lijmstiften 22 gram. Hobby knutselen plakken artikelen. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstiften zijn door het medium formaat ideaal voor voor creatief en slim klussen met papier op kantoor, op school en thuis. De lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 22 gram. EUR 3.50 Meer informatie
>> meer lezen

Secondelijm tubes 3 gram set van 4 (Tue, 03 Oct 2023)
Hobby superlijm tube 3 gram 4 stuks. De power lijm met tubes van 3 gram wordt geleverd op blisterkaart. Inhoud: 4 x 3 gram. EUR 3.49 Meer informatie
>> meer lezen

3x Bison alleslijm / knutsellijm 25 ML (Tue, 03 Oct 2023)
3x Bison alleslijm 25 ML. Deze lijm is universeel en is waterbestendig en kleurloos. EUR 14.97 Meer informatie
>> meer lezen

5x Bison alleslijm / knutsellijm 25 ML (Tue, 03 Oct 2023)
5x Bison alleslijm 25 ML. Deze lijm is universeel en is waterbestendig en kleurloos. EUR 24.95 Meer informatie
>> meer lezen

Klusbenodigdheden houtlijm 75 gram (Tue, 03 Oct 2023)
Bison houtlijm extra 75 gram D3. Waterbestendige houtlijm voor binnen- en buitengebruik. Deze lijm is sneldrogend, droogt transparant op en is overschilderbaar. Inhoud: ca. 75 gram. Kleur lijm: transparant. Klusbenodigdheden houtlijm in fles. EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

1x Tesa lijmspray 500 ml hobby/knutselbenodigdheden (Tue, 03 Oct 2023)
Een spuitbus/spray met lijm van het merk Tesa. De lijm is bijvoorbeeld ideaal om mee te knutselen. Geschikt voor materialen als stof, plastic, karton, foam, rubber, isolatiemateriaal en vinyl, maar ook het verlijmen van leer op rubber en metaal op hout. De spray hoeveelheid kan worden aangepast van laag naar hoog en de richting kan zowel horizontaal als verticaal worden ingesteld. Temperatuurbestendig van -30?C tot +80. Bestand tegen mechanische en thermische belastingen. Inhoud: 1x spuitbus van 500 ml. Kleur lijm: transparant. Afmeting: ca. D6,5 x 23 cm. Hechting: permanent. Uitwasbaar kleding: nee. Hobbybenodigdheden/knutselbenodigdheden - Hobbymateriaal/knutselmateriaal - Tesa - Lijmsprayen - Plakken/lijmen - Knutselen - Alleslijm - Lijmspray voor kinderen/jongens/meisjes en volwassenen. EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

1x Plakband houders transparant met 4x plakband rolletjes (Tue, 03 Oct 2023)
1x Plakband houders transparant met 4x plakband rolletjes. Handdispenser voor plakband, inclusief 4x rolletje plakband. Aantal houders: 1x stuks. Aantal rolletjes: 4x stuks (waarvan 1 al in de houder). Materiaal: kunststof. Formaat plakbandhouder: 10 x 2,5 x 8 cm. Formaat rolletje: doorsnede 3,3 cm (33 mm), breedte 1,9 cm (19 mm). Dit is een standaard plakbandrolletje. Kantoorartikelen - Schoolartikelen - Hobby benodigdheden - Plakbandrollers - Plakbandhouders - Plakband handdispensers - Bureau accessoires - Scotch tape. , Dit artikel bestaat uit:, 3x Rolletje plakband - voor in plakbandhouder, 1x 1x Plakband houders transparant met plakband rolletje EUR 4.10 Meer informatie
>> meer lezen

1x Plakband houders transparant met 6x plakband rolletjes (Tue, 03 Oct 2023)
1x Plakband houders transparant met 6x plakband rolletjes. Handdispenser voor plakband, inclusief 6x rolletje plakband. Aantal houders: 1x stuks. Aantal rolletjes: 6x stuks (waarvan 1 al in de houder). Materiaal: kunststof. Formaat plakbandhouder: 10 x 2,5 x 8 cm. Formaat rolletje: doorsnede 3,3 cm (33 mm), breedte 1,9 cm (19 mm). Dit is een standaard plakbandrolletje. Kantoorartikelen - Schoolartikelen - Hobby benodigdheden - Plakbandrollers - Plakbandhouders - Plakband handdispensers - Bureau accessoires - Scotch tape. , Dit artikel bestaat uit:, 5x Rolletje plakband - voor in plakbandhouder, 1x 1x Plakband houders transparant met plakband rolletje EUR 5.00 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste keus hobby materialen online  bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0