Maaltijdvervangers met alles er in online bestellen

Maaltijdvervangers met alles er in online bestellen

Bent u op zoek naar maaltijdvervangers ✅ waar alles inzit, dan hebben wij voor u een hele mooie leverancier gevonden!

's ochtends geen tijd om te eten, je portie energie en vitaminen in een proefpakket!

 

Bewust voedingspatroon.

Altijd en overal.

Smartfood in plaats van junkfood. Een complete en gezonde maaltijd – in een drankje, poeder of reep. Alles wat je lichaam nodig heeft, altijd en overal. 0% koeling. 100% smaak!

 


Maaltijdvervangers met alles er in online bestellen

READY-TO-DRINK MEAL 500ML

14 beoordelingen

 

YFood is een volledig en evenwichtige kant-en-klare maaltijd die alles bevat wat het lichaam nodig heeft: vol met eiwitten, 26 vitaminen en mineralen, essentiële omega-vetzuren en belangrijke vezels. Het verlicht je honger (3-5 uur) & geeft je constante energie voor een succesvolle dag. Kies nu jouw favoriete smaken en bestel ze hier heel eenvoudig.

 

Snel. Lekker. Gezond

Op werkdagen met veel stress grijp je al snel naar een patatje met frikandel. Dat is weliswaar lekker snel, maar ook extreem ongezond. YFood is het lekkere alternatief voor iedereen die ook onder stress wil kiezen voor een bewust voedingspatroon.

 

Hoogtepunt van de dag in plaats van middagdip. 

Wij bieden je een volle, evenwichtige drinkmaaltijd die alles bevat wat je lichaam nodig heeft: volop proteïne, 26 vitamines en mineralen, essentiële omega-vetzuren en belangrijke vezels. Onze drinkmaaltijd stilt je honger 3 tot 5 uur en zorgt voor een constante energie – voor een geslaagde dag. Dip in de middag? Niet met onze drinkmaaltijd.

 

Evenwichtige Maaltijd

Hoogwaardige en Gezonde Ingrediënten

Tot 5 uur een verzadigd gevoel

100% smaak

 

Opmerking: Wegens complicaties met COVID-19, gelieve rekening te houden met een mogelijke leveringsvertraging van 2-3 dagen.

 

READY-TO-DRINK MEAL 500ML bestellen klik hier

 

Bij een abonnement 15 % korting!!


Maaltijdvervangers met alles er in online bestellen

YFOOD POWDER

18 beoordelingen

 

Met het nieuwe YFood Powder kun je nu onze heerlijke maaltijddranken als poeder mengen in verschillende smaken: Smooth Vanilla, Alpine Chocolate , Fresh Berry, Coffee, Happy Banana en Crazy Coconut. Het hersluitbare zakje van 1,5 kg is genoeg voor 17 volle maaltijden voor €1,49 per stuk en is daarom een evenwichtig, betaalbaar en smakelijk alternatief voor ongezonde junkfood.

 

Onze YFood Powder smaakt niet alleen absoluut heerlijk, maar voorziet je ook van alle belangrijke vitaminen en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om de dag door te komen. Bestel nu wat van deze gezonde en vullende lekkernij.

 

Het is nooit te vroeg om te shaken. 

Of je nou naar de universiteit gaat, naar het werk of naar het buitenland – met de nieuwe, smakelijke YFood Powders begin je perfect aan je dag! Ons poeder is net als onze kant-en-klare drinkmaaltijden rijk aan alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft: volop proteïne, vezels en 26 vitamines en mineralen. En dankzij de YFood Shaker kun je jouw maaltijd ook onderweg met gemak toebereiden. Probeer nu onze heerlijke soorten - Fresh Berry,  Smooth Vanilla, Alpine Chocolate, Happy Banana, Coffee en Crazy Coconut.

 

Mooie bijwerking: stevig schudden zorgt voor een beter humeur. Probeer het maar uit!

 

Mix het zelf. 

Shaker open, poeder erin, water erop, schudden en klaar. Zo gemakkelijk en voordelig was de toebereiding van een evenwichtige en bewuste maaltijd nog nooit eerder. Een verpakking van onze smakelijke YFood Powder bevat 17 porties die je flexibel kunt toebereiden. Of dat nou thuis is, op het werk of bij de training – shaken kun je overal. Je hebt er alleen je poeder voor nodig, 300 ml water en je shaker – die je bij je eerste bestelling trouwens gratis van ons ontvangt.

 

Opmerking: Wegens complicaties met COVID-19, gelieve rekening te houden met een mogelijke leveringsvertraging van 2-3 dagen.

 

YFOOD POWDER bestellen klik hier!!

 


Maaltijdvervangers met alles er in online bestellen

THE SAVER PACK 500ML

5 beoordelingen

Onze Saver Pack is inclusief:

 

6 x Smooth Vanilla (500ml)

6 x Alpine Chocolate (500ml)

6 x Fresh Berry (500ml)

6 x Cold Brew Coffee (500ml)

 

 

 

 

Opmerking: Wegens complicaties met COVID-19, gelieve rekening te houden met een mogelijke leveringsvertraging van 2-3 dagen.

 

Snel. Lekker. Gezond.

Op werkdagen met veel stress grijp je al snel naar een patatje met frikandel. Dat is weliswaar lekker snel, maar ook extreem ongezond. YFood is het lekkere alternatief voor iedereen die ook onder stress wil kiezen voor een bewust voedingspatroon.

 

Het pakket omvat:

 

6 x Smooth Vanilla (500ml)

6 x Alpine Chocolate (500ml)

6 x Fresh Berry (500ml)

6 x Cold Brew Coffee (500ml)

Hoogtepunt van de dag in plaats van middagdip. 

Wij bieden je een volle, evenwichtige drinkmaaltijd die alles bevat wat je lichaam nodig heeft: volop proteïne, 26 vitamines en mineralen, essentiële omega-vetzuren en belangrijke vezels. Onze drinkmaaltijd stilt je honger  gedurende 3 tot 5 uur en levert je constante energie – voor een geslaagde dag. Dip in de middag? Niet met onze drinkmaaltijd.

 

Evenwichtige Maaltijd

Hoogwaardige en Gezonde Ingrediënten

Tot 5 uur een Verzadigd Gevoel

100% Smaak

 

THE SAVER PACK 500ML bestellen klik hier!!


Maaltijdvervangers met alles er in online bestellen

DREAM TEAM: BANANA CHOCOLATE 500ML

3 beoordelingen

De perfecte combinatie. De YFood Dream Team Bundel 500ml bevat Happy Banana en Alpine Chocolate.  

 

1 bundel. 100% smaak.

 

 

Opmerking: Wegens complicaties met COVID-19, gelieve rekening te houden met een mogelijke leveringsvertraging van 2-3 dagen.

 

Ons Dream Team: Banaan en Chocolade. 

Of je nu kiest voor een Bananasplit of fruit overgoten met chocolade: banaan en chocolade horen gewoon bij elkaar. Selecteer nu meteen je eigen DREAM TEAM pakket met elk 6 flessen YFood Alpine Chocolate en YFood Happy Banana en bespaar maar liefst 10%!

 

500 ml per fles, 12 flessen per pakket.

 

 

Jouw gezonde ondersteuning voor alledag

 

Heb je eerder af en toe een beetje trek? Dan is de fles met 330 ml je trouwe metgezel voor tussendoor. Deze drinkmaaltijd is bedoeld om jouw honger evenwichtig te stillen en is bijzonder geschikt voor personen met een lage behoefte aan calorieën.

 

100% Smaak

We willen niet opscheppen, maar onze Drinks smaken echt verduveld lekker. Kies uit vijf lekkere smaken en overtuig jezelf: Smooth Vanilla, Alpine Chocolate, Happy Banana, Cold Brew Coffee, Fresh Berry of Crazy Coconut. Daarnaast bieden we telkens opnieuw gelimiteerde edities, zoals Appel-Kaneel.

 

De beste ingrediënten uit de natuur.

YFood bestaat uit het beste wat de natuur te bieden heeft en is het resultaat van intensief werk aan de ontwikkeling.

 

100% recycleerbare flessen – onze verantwoordelijkheid. 

Onze flessen zijn 100% recycleerbaar en bestaan nu al voor 30% uit gerecycleerd plastic. De omgang met plastic hoort bij de hoogste prioriteiten binnen onze onderneming. Kom meer te weten over ons gebruik van en onze omgang met plastic.

 

 

DREAM TEAM: BANANA CHOCOLATE 500ML bestellen klik hier!!

 Maaltijdvervangers met alles er in online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0