KreaDoe 2020 in de jaarbeurs in Utrecht gaat niet door vanwege het Coronavirus

KreaDoe 2020 in de jaarbeurs in Utrecht gaat niet door vanwege het Coronavirus

KreaDoe gaat niet door in najaar 2020

 

De 31e editie van KreaDoe zal eind oktober niet doorgaan vanwege het coronavirus en wordt verplaatst naar volgend jaar. Beursorganisator Jaarbeurs betreurt dit besluit. Het grootste DIY-event van de Benelux dat in 2019 bijna 50.000 creatieve hobbyisten trok, zou oorspronkelijk plaatsvinden van 28 oktober tot en met 1 november 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 


KreaDoe 2020 in de jaarbeurs in Utrecht gaat niet door vanwege het Coronavirus

 De beursorganisatie heeft zich de afgelopen maanden voorbereid op verschillende scenario’s en de mogelijkheden onderzocht om het evenement te organiseren. De organisatie is echter tot de conclusie gekomen dat geen van de scenario’s zal leiden tot de kwalitatief gewenste beurservaring die zowel bezoekers als exposanten verdienen. Daarom is besloten tot het verplaatsen van KreaDoe naar 2021.

 


KreaDoe 2020 in de jaarbeurs in Utrecht gaat niet door vanwege het Coronavirus

Online activiteiten

Juist nu creatieve hobby’s door de coronacrisis aan populariteit toenemen, is het extra spijtig dat er dit jaar geen fysieke editie van KreaDoe zal plaatsvinden. Wel worden op dit moment de online activiteiten uitgebreid om in deze crisistijd, onder de vlag van KreaDoe Spotlights, vraag en aanbod op het gebied van creatieve hobby’s bij elkaar te brengen en met elkaar te blijven verbinden.

 

De beursorganisatie wenst een ieder alle kracht en gezondheid in deze crisistijd.

 

KreaDoe in 2021: de eerstvolgende fysieke editie zal plaatsvinden 27 t/m 31 oktober 2021 in de Jaarbeurs Utrecht.

 

KreaDoe brengt sinds 1990 jaarlijks exposanten en bezoekers uit de hobbymarkt bijeen. Het evenement is uitgegroeid tot het grootste DIY-event van de Benelux voor creatieve hobbyisten, met circa 300 exposanten en bijna 50.000 bezoekers in 5 dagen. 


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

KreaDoe 2020 in de jaarbeurs in Utrecht gaat niet door vanwege het Coronavirus

Reactie schrijven

Commentaren: 0