Data Kom in de Kas, een gezellig dagje uit voor het hele gezin

Data Kom in de Kas, een gezellig dagje uit voor het hele gezin

Kom in de Kas op 4 en 5 april 2020 ✅

 

Kom in de Kas en ontdek op 4 en 5 april hoe techniek en innovatie de glastuinbouw groot maakt. In 16 regio’s verspreid over Nederland zetten enthousiaste kwekers de deuren van hun kas open.

 

De wereldwijde glastuinbouw is enorm, maar ons kleine landje ligt ver voorop als het gaat om efficiëntie. Dat gebeurt niet zomaar, daar komt heel wat techniek en innovatie bij kijken. En dat is precies waar Kom in de Kas over gaat. Want wie denkt dat de kassen worden gerund door kwekers die met hun laarzen door de modder banjeren, heeft het mis. 

 

In verband met het Coronavirus is dit evenement afgelast!


Data Kom in de Kas, een gezellig dagje uit voor het hele gezin

Kom in de Kas en ontdek zelf hoe duurzaam de kassen eigenlijk zijn, waarom Italianen zoveel Nederlandse tomaten eten of hoe de Nederlandse Silicon Valley van de glastuinbouw er van binnen uitziet. En zie van dichtbij hoe de bloemen die de hele wereld over gaan, worden geteeld.

 

Activiteiten

Tijdens Kom in de Kas worden ook diverse activiteiten voor jong en oud aangeboden. Uiteraard staat de kweker voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je proeven van het lekkers dat in de kassen wordt gekweekt, bloemschikken, plantje potten en zijn er speurtochten door de kas. Voor de allerkleinsten liggen in veel regio’s springkussens waarop ze zich kunnen uitleven, is er een kleurwedstrijd en zijn er schminkers actief.

 

Over Kom in de Kas

 

Kom in de Kas 2020 vindt plaats in het weekend van 4 en 5 april en wordt dit jaar voor de 43e keer georganiseerd. In 16 regio’s zetten ondernemers de deuren van hun kas open voor het publiek. Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en Twitter. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl

 

 

 

 

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data Helleborusdagen in de Noordoostpolder

Reactie schrijven

Commentaren: 0