Te huur Luxe vakantiewoningen in Heel, aan de Maasplassen in midden Limburg, voor 2-6 personen met wifi, met senioren korting

Te huur Luxe vakantiewoningen in Heel, aan de Maasplassen in midden Limburg, voor 2-6 personen met wifi, met senioren korting

Op zoek naar Luxe vakantiewoningen✅ in Heel, aan de Maasplassen in midden Limburg, voor 2-6 personen met wifi, met senioren korting , hier kunt u een luxe vakantiewoning huren!

 

Vanuit uw eigen tuin of dakterras kunt u de schepen de Maas op zien varen.

 

Tevens liggen onze elektrische sloepen, waar u mee de rivier de Maas kunt opvaren, in de haven voor u gereed. Een bijkomend voordeel: u heeft geen vaarbewijs nodig om met onze sloepen te varen!

 Te huur Luxe vakantiewoningen in Heel, aan de Maasplassen in midden Limburg, voor 2-6 personen met wifi, met senioren korting

Alle 2 tot 6 persoons havenwoningen zijn comfortabel ingericht. Iedere havenwoning beschikt over een gezellige voortuin met goed tuinmeubilair en zicht op de gezellige haven waarvandaan de schepen de Maas opvaren. Bovendien heeft iedere vakantiewoning een woonoppervlakte van 100 m² en beschikken al onze havenwoningen over een rijk geoutilleerde keuken met filterkoffiezetapparaat, een zithoek  met een flatscreen-TV en een eethoek. Daarnaast beschikt iedere havenwoning over 3 ruime slaapkamers, waaronder 2 slaapkamers met een dakterras met uitzicht over de haven, en twee comfortabele badkamers. Uiteraard heeft u de beschikking over een goed functionerende Wifi-verbinding.

 

 

 

Begane grond:

 

Ruime comfortabel ingerichte woonkamer voorzien van eetgedeelte en zithoek.

Flatscreen tv met digitale zenders.

Toilet en berging (Wasmachine op aanvraag).

Open keuken voorzien van keukeninventaris, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of combi-oven.

Bovenverdieping:

 

Drie slaapkamers, waarvan twee met ieder een tweepersoonsbed en één met een stapelbed.

Twee slaapkamers grenzen aan het ruime dakterras met uitzicht over de haven.

Twee badkamers. De eerste badkamer met bad, wastafel en toilet. Tweede badkamer met douche en wastafel.

Vanuit de woonkamer terrasdeur naar tuinterras met uitzicht over de haven. Tuinterras voorzien van tuinmeubilair.

Parkeergelegenheid voor één auto voor de woning. Bij meer auto's verschillende parkings op resort aanwezig.


Voorzieningen

 

Buiten

 1. Eigen dakterras
 2. Royale tuin
 3. Terras
 4. Terrasmeubilair

Woonruimte

 1. Flatscreen TV
 2. Zithoek
 3. Fauteuils

Sanitair

 1. Toilet

Keuken

 1. Uitgebreide keukeninventaris
 2. Combi-oven
 3. Koelkast
 4. Vaatwasser
 5. Koffiezetapparaat
 6. Magnetron
 7. Waterkoker

Algemeen

 1. Gratis WiFi
 2. Gratis parkeren
 3. Eettafel
 4. Oppervlakte in m²: 100

Sanitair

 1. Badkamer(s): 2

Slaapkamer

 1. 3 slaapkamers
 2. Tweepersoonsbed: 2
 3. Stapelbed: 1

Sanitair

 1. Wastafel

Te huur Luxe vakantiewoningen in Heel, aan de Maasplassen in midden Limburg, voor 2-6 personen met wifi, met senioren korting

Venlo

Venlo is een beetje Brabant in Limburg met een apart dialect wat men zelfs over de grens in Duitsland spreekt. Hoewel er nog 93 rijksmonumenten zijn, is er ook heel veel verloren gegaan aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Er zijn daarom ook veel moderne gebouwen en winkels. 

Er is bijna ieder zondag koopzondag en vele Duitsers komen daarom in Venlo shoppen. Opvallend is de Maasboulevard met opnieuw grote winkels en tevens de mogelijkheid om op een terras aan de Maas plaats te nemen. Het stadhuis is prachtig en op de terrasjes voor het stadhuis is het een feest om van het langs lopende publiekt te genieten. Het Limburgs museum is op kinderen gericht en er komen in dit museum komen wisselende thema’s aan bod. Venlo bereikt u per trein binnen en half uur, gerekend vanaf Roermond. Per auto bent u er binnen een tijdsbestek van 35 minuten, gerekend vanaf de Boschmolenplas.

 

Heel

Het dorp Heel ligt naast ons vakantiepark Boschmolenplas en is eenvoudig wandelend bereikbaar. De van oorsprong middeleeuwse St. Stephanus kerk toornt boven het dorp uit. Voor de dagelijkse boodschappen is er onder andere een Jumbo supermarkt met een uitgebreid assortiment. Er zijn ook enkele gezellige terrasjes bij café De Tram, ’t Stuupke, Oppe Linj, Heere van Heel en bij cafetaria Harry.

 

Direct aan het park grenst restaurant Boschmolenplas en in het dorp zelf vindt u de restaurants de Heere van Heel en het Chinees restaurant Kam Hoo, bovendien zijn er nog twee snackbars en een koffie- en ijssalon.

 

Een korte wandeling of fietstocht is makkelijk te maken in Heel, vooral het gedeelte achter het dorp richting de Maas en Pol is leuk. Vanuit de Boschmolenplas zelf is een wandeling of fietstocht rond de Lange Vlieter een aanrader. Vraag de receptie voor meer mogelijkheden.

 

Thorn

Thorn is een bijzondere en zeer bezienswaardige plaats en is al een wit geschilderd stadje sinds het jaar 1794. In dat jaar werd er een belasting ingevoerd, waarvan de hoogte bepaald werd door de grootte van de ramen. Om deze reden metselden de bewoners hun ramen dicht en om dit te verbergen werd vervolgens alles wit geschilderd. Het oude gedeelte van Thorn is een beschermd stadgezicht en is een toeristische trekpleister. Er zijn mooie straatjes, een Abdijkerk en een museum. 

 

Vanuit Thorn starten diverse rondvaarten (zomer) en zijn er rondleidingen mogelijk. Voor de stevige wandelaars of voor fietsers: een rondje Heel, Wessem, Thorn en weer terug naar Heel is een leuke aanrader. Terrassen en restaurants zijn er in overvloed. De meest populaire bevinden zich in Thorn in de Hoogstraat tegenover de kerk.

 

Stevensweert

Iets verder op gelegen ligt Stevensweert, een oud vestingstadje dat door de Spanjaarden is gesticht. Stevensweert is in haar oude vorm terug gebracht waardoor je de historie weer helmaal kunt beleven. Aan de overkant ligt België; al met al is Stevensweert een prachtige fiets- en wandelbestemming. 

 

Door de pontjes tussen de diverse plaatsen (ook naar België) zijn er mooie routes beschikbaar. Naast de vestigwerken en het stratenpatroon, is er ook een streekmuseum. Rondleidingen zijn ook mogelijk en ook in Stevensweert zijn weer voldoende terrasjes, restaurants en cafés.

 

Genieten in Roermond

Roermond is een prachtige stad in het rustige en pittoreske Limburg waar u volop kunt genieten van verschillende activiteiten. Wat denkt u bijvoorbeeld van het prachtige designer outletcentrum in Roermond, de Maasplassen waar u prachtig kunt varen of de verschillende mogelijkheden voor u kinderen om zich te vermaken. Tevens is het mogelijk om uw hond of huisdier mee op vakantie te nemen, zodat de hele familie compleet is!

 

Weert

Weert ligt wat verder van de Boschmolenplas, maar heeft goede verbindingen met de bus (bushalte op 5 minuten van de Boschmolenplas). Als u met de auto gaat, dan bent u er in circa 25 minuten. Neem dan niet de route over de snelweg, maar rijdt binnendoor langs de dorpen Baexem en Mildert. 

 

Nog mooier is het om eerst naar Ittervoort te rijden en dan via Hunsel, Hoogstraat, Ell en Swartbroek naar Weert. Weert noemt men ook wel “de poort van Limburg” omdat het aan Noord-Brabant grenst. Ook dit is een typisch bourgondische stad met veel winkels, pleinen en terrasjes. Weert heeft voor de liefhebber veel kerken, kapellen en kloosters. Het festival Bospop en de Weerter kermis zijn populair. Als je in Weert bent, moet je natuurlijk niet vergeten om ook de Weerter vlaai te proeven.

 

Maastricht

Maastricht bereikt u vanaf de Boschmolenplas in ruim een half uur rijde; dezelfde reistijd is van toepassing voor de trein vanaf station Roermond. Maastricht behoeft nauwelijks uitleg want het bezit internationale allure en je kunt gerust stellen dat het een beetje het Parijs van Nederland is. 

 

Er is genoeg te doen: van een stadswandeling met of zonder gids tot steppen of fietsen door de grotten van St. Pietersberg en alles wat daar tussen zit. Maastricht leeft met de festivals, evenementen, theaters en musea en is geschikt voor alle seizoenen. In het voorjaar zijn er exposities, theater voorstellingen en culinaire evenementen. In de zomer komen daar de culturele, sportieve festiviteiten bij, maar ook de muzikale, theatrale en modieuze evenementen bij. In de zomermaanden geniet u van de wijn, de gastronomie en het rijke culturele leven. Gedurende de wintermaanden komen velen voor de magische activiteiten en kerstmarkten met prachtig verlichte straten en pleinen in de historische binnenstad. Niet te missen: galeries en antiek; leuke en bijzondere markten; musea en mooie kerken; exclusieve winkels en speciaalzaken; cafés en bars; en culinaire hoogstandjes op bijzondere locaties.

 

Vakantie in Limburg: onbegrensd genieten

Er echt even helemaal uit zonder ver te hoeven reizen? Dan is een vakantie in Limburg een echte aanrader. Een vakantie in de zuidelijkste provincie staat garant voor een veelzijdige en bijzondere ervaring. Limburg voelt als een verblijf in het buitenland.

 

Vakantie in Limburg: dat is genieten van het Bourgondische leven: de Limburgse vlaai, gastvrijheid en liefde voor het goede leven. En van een verrassende rijkdom aan natuur en cultuur. Met historische steden en dorpen, bijzondere natuurgebieden, de Maas en de Maasplassen. Limburg staat garant voor een rijke en afwisselende vakantiebeleving.

 

 

Voor beschikbaarheid kijk hier

 

 

 

       


RSS productfeed

VIP Wellness | 2-4 Pers. (zo, 19 mei 2024)
Een verblijf in de VIP Wellness betekent volop genieten van de sauna en whirlpool. EUR 535.70 Meer informatie
>> meer lezen

Waterwoning | 2-6 Pers. (Sun, 19 May 2024)
Onze aantrekkelijke waterwoningen liggen allen direct aan de weidse Boschmolenplas en bieden u een prachtig uitzicht. EUR 477.20 Meer informatie
>> meer lezen

Havenwoning | 2-6 Pers. (Sun, 19 May 2024)
Vanuit uw eigen tuin of dakterras kunt u de schepen de Maas op zien varen. EUR 477.20 Meer informatie
>> meer lezen

VIP Waterzicht | 2-4 Pers. (Sun, 19 May 2024)
In de VIP Waterzicht Villa geniet u van luxe, comfort en een unieke ligging aan de Boschmolenplas. EUR 535.70 Meer informatie
>> meer lezen

Venwoning | 2-6 Pers. (Sun, 19 May 2024)
De vrijstaande venwoningen bieden u een rustgevend verblijf en een prachtig uitzicht. EUR 452.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tuinvilla | 2-6 Pers. (Sun, 19 May 2024)
Onze tuinvilla's danken hun naam aan de ruime tuinen waarin deze villa's liggen, ideaal voor uw kinderen om in te spelen. EUR 452.00 Meer informatie
>> meer lezen

Boswoning | 2-6 Pers. (Sun, 19 May 2024)
Kom volledig tot rust in deze vrijstaande boswoning omringd door een royale tuin. EUR 435.80 Meer informatie
>> meer lezen

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!         

Te huur Luxe vakantiewoningen in Heel, aan de Maasplassen in midden Limburg, voor 2-6 personen met wifi, met senioren korting

Reactie schrijven

Commentaren: 0