Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Miniaturen vanuit de gehele wereld ✅ zijn weer te bewonderen op de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs.

Op zaterdag 15 en zondag 16 februari openen wij de deuren voor de tweejaarlijkse Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs in De Broodfabriek (Rijswijk). 

Struin langs de kramen met unieke materialen voor het vervaardigen van een eigen poppenhuis. Aanschouw de meubels en accessoires in miniatuurformaat, miniaturen van over de gehele wereld en de prachtigste poppen en poppenaccessoires. Naast de verkoopstands zijn er deze editie ook diverse workshops te volgen en demonstraties te bekijken. Ook is er een poppendokter aanwezig, hier kunt u terecht voor vragen en kleine reparaties aan uw pop.

Kortom, genoeg te beleven en te bekijken bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs van zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020. 

 

Voor data 2023 kijk hier!Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Wilt u de beurs bezoeken. Koop snel uw ticket online en betaal slechts € 6,- i.p.v. € 8,- aan de kassa. Gebruik hiervoor de kortingscode PPMPERS2020. De kortingscode is uitsluitend online geldig tot en met vrijdag 14 februari 2020!

Naast de Poppen, Poppenhuizen en Miniaturenbeurs is er op 15 & 16 februari ook de Neuzelbeurs. Koop je een kaartje voor de Poppen, Poppenhuizen en Miniaturenbeurs dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs.

 

 

Algemene informatie

Datum : 15 & 16 februari in De Broodfabriek

Adres : Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur

Entree : Entree volwassenen: € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen  

                                  t/m 6 jaar: gratis.

Telefoon : 070-3075900

Website : www.poppenhuizenbeurs.nl 

 

 


Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Reactie schrijven

Commentaren: 0