Data Internationale Emigratiebeurs 2020 in Houten

Data Internationale Emigratiebeurs 2020 in Houten

Plannen om te gaan emigreren en wilt u meer informatie ✅ vergaren, dan is deze emigratiebeurs een must om te bezoeken!

 

1 miljoen vacatures

Van het zuidelijkste puntje van Spanje tot het noordelijkste stukje in Noorwegen. Van het Caribisch gebied tot aan Canada of Australië. Of u nu een baan zoekt als buschauffeur, wilt werken in de bouw of u bent werkzaam in de gezondheidszorg of in de techniek. De EmigratieBeurs is van alle markten thuis. UWV/EURES is aanwezig op de EmigratieBeurs en is aangesloten op de internationale database van alle Europese UWV’s en beschikt over 1 miljoen vacatures. 

 


Data Internationale Emigratiebeurs 2020 in Houten

Dutch Caribbean  -  Gastland  

Het Caribische straatje is één van de drukst bezochte (re)emigratie bestemmingen op de EmigratieBeurs. Rust, ruimte en een plek onder de zon. Jaarlijks vertrekken vele Nederlandse emigranten en eilandskinderen naar de Caribische eilanden om er te wonen, te werken of om er een bedrijf op te zetten. 

 

De Caribische eilanden (Curacao, St. Maarten, Aruba en de BES-eilanden), overheidsinstanties, makelaars, verhuisbedrijven en andere dienstverleners helpen tijdens de EmigratieBeurs de toekomstige eiland bewoners met hun (re)emigratie plannen.

 

 

lentewijnen

Data Internationale Emigratiebeurs 2020 in Houten

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u plannen om te emigreren en heeft u wat foto's van uw drommlocatie en kunt u daar een leuk verhaal over schrijven, stuur dit dan naar ons op en de eerste 25 deelnemers ontvangen twee vrijkaarten voor de emigratiebeurs in Houten.

Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Emigratiebeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Vrijkaarten voor de Emigratiebeurs in Houten

 Emigration Express to Sweden - Neem uw C.V. mee

Wegens succes verlengd - in de Scandinavië Hal de Emigration Express to Sweden. Enkele Zweedse bedrijven en gemeenten uit Regio Jönköping willen u al binnen 6 maanden hebben. Zij staan met concrete vacatures op de beurs en zijn met name  op zoek naar technici, medisch personeel,  IT’ers, industrieel personeel en leraren.  U wordt geholpen met uw emigratie naar Zweden, met o.a. een talencursus, huisvesting, scholing voor de kinderen en een begeleidingsprogramma voor de (eventuele) echtgenot(e). Dus neem uw C.V. mee naar de beurs en solliciteer meteen!

 

Droomplek te koop

Wilt u een mooie vliegende emigratie start - dit jaar uw droomplek te koop op de EmigratieBeurs. Verschillende eigenaren van Bed & Breakfast, Gîtes, Campings, Hotels en Restaurants uit verschillende landen staan met hun eigen bedrijf op de beurs en bieden deze te koop aan u aan. 

 

Healthcare Jobs Abroad

Veel internationale ziekenhuizen, instellingen en wervings- en bemiddelingsbureaus zijn op zoek naar de juiste medische specialist, huisarts, fysiotherapeut, verpleegkundige of algemene verzorger. Mis de boeiende presentaties voor mensen die in het buitenland in de gezondheidszorg willen werken niet.

 

Cross Border

Wonen en werken in de grensstreek met België en Duitsland; waar kan ik een baan vinden en hoe zit het met mijn sociale verzekeringen? Bedrijven met vacatures, service verleners en overheidsinstanties informeren u over de mogelijkheden van uw plannen om over de grens aan de slag te gaan.

 

Met een bezoek aan de Emigratiebeurs komt u in korte tijd alles te weten over de mogelijkheden over de grens en kunt u alvast de sfeer proeven van het land van bestemming. 

 

 

Koop hier uw motorkleding, helmen, motoraccessoires & wisselstukken.

Te koop schitterende Vila in midden Frankrijk met zwembad en vrijstaande Gite!

 

Bent u voornemens te verhuizen naar het heerlijke Auvergne? Geen zin in een eindeloze zoektocht met of zonder makelaars die eindigt in een vervelende en langdurige verbouwing? Dan is dit uw kans.

 

Het mooist gelegen en geheel gerenoveerde (vakantie)huis van de Allier (Auvergne) is te koop gekomen. In verband met het op leeftijd komen,  dienen wij ons huis met pijn in ons hart te verlaten. Wij hebben er 16 jaar gewoond en het met liefde, bloed. zweet en tranen verbouwd. Het is een unieke plek met een fantastische Engelse tuin, vol met zelf opgekweekte bonsais ,ruim  10.500 m2 (niet schrikken want maaien hoeft u bijna niet, het gras groeit alleen in het voorjaar en daarvoor hebben wij ter overname een professionele Kubota diesel zitgrasmaaier!)

 

Het is het mooist gelegen huis dat momenteel in de Allier te koop is. Volledig vrije ligging aan een rustige weg en uitzicht van 360 graden naar zeer alleen maar fraaie natuur. Mooier wordt het niet!

 

Schitterende villa in midden Frankrijk met vrijstaande Gite, ideaal voor Bed en Breakfast met verhuur van een Gite!

 

Film buitengebeuren te koop Villa in Frankrijk met zwembad en Gite

Op www.emigratiebeurs.nl kunt u de nodige informatie over deelnemers, presentaties, vacatures e.d. terugvinden. 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data Internationale Emigratiebeurs 2020 in Houten

Reactie schrijven

Commentaren: 0